De bedste konference- og mødefaciliteter: Skab rammerne for succes på Trinity Hotel og Konference

Mathilde Majlund 11/03/2024

Ønsker du at løfte dit næste møde til nye højder? På Trinity Hotel og Konference er vi dedikerede samarbejdspartnere, der sørger for de bedste konference- og mødefaciliteter til dine behov. Uanset om det er fysiske møder eller større videokonferencer, er vi klar til at imødekomme dine krav og skabe en optimal oplevelse.

Moderne konferencefaciliteter med avanceret AV-udstyr

Vores konferencefaciliteter er udstyret med topmoderne AV-udstyr for at sikre, at dine behov bliver opfyldt på højeste niveau. Fra kameraer og mikrofoner til lyd, skærme, projektorer og store højttalere – vi har det hele. Vores erfarne AV-teknikere står klar til at sikre, at teknologien arbejder for dig.

Lad vores dygtige teknikere hjælpe dig med det rette udstyr

Er teknik ikke din stærke side? Det er helt okay – vi har samlet nogle af landets dygtigste AV-teknikere. Det engagerede hold står klar til at hjælpe dig eller dine mødedeltagere direkte i lokalet. Vi går ud over det forventede for at sikre, at din konference, kursus eller møde bliver en succes. De hjælper gerne før, under og efter dit arrangement – det kalder vi, hvor ekstra er standard.

Vi står til rådighed før mødet

Før arrangementet sørger vores teknikere for, at du har det rette udstyr for at sikre en gnidningsfri mødeoplevelse. Dette inkluderer alt fra Teams-videobarer til opstilling af kameraer til produktdemonstrationer – vi finder altid den rette løsning.

Vi kan hjælpe i mødelokalet

Skulle udfordringer opstå under konferencen, er vores teknikere klar til at assistere. Om det er problemer med pc-forbindelsen, besværlige skærme eller lav billedkvalitet – vores tekniske team træder til for at sikre, at dit arrangement forløber problemfrit.

Har du styr på oplevelsen efter dit event?

Har du overvejet at optage dit møde for senere reference? Hvis du har et større event, der skal sendes ud online via et videomøde, eller du ønsker en optagelse af dit arrangement til senere brug, kan du med fordel optage det. Det er en god idé til større konferencer eller møder med mange deltagere, der både deltager fysisk og online. Så er der ingen hindring i forhold til fysiske afstande.

Vi tilbyder muligheden for at lave en optagelse af dit oplæg på skærmen. Det skal vi vide på forhånd, for at vi har mulighed for at stå klar hele dagen.

5 tips til optimal udnyttelse af konferencefaciliteterne

  • Forberedelse er nøglen: Gør dig bekendt med det tilgængelige udstyr på forhånd og vær klar til at udnytte dets fulde potentiale. Standardudstyret varierer fra lokale til lokale og inkluderer blandt andet projektor, skærm, instruktør-PC, laserpegepind, flip-over, whiteboard, mikrofon, instruktørpult, skriveblokke og skriveredskaber.

  • Tidlig kontakt med teknikteamet: Tag kontakt med vores teknikkere i god tid for at sikre, at alt udstyr er klargjort og testet inden dit arrangement.Dette er især vigtigt ved brug af videokonferenceudstyr.

  • Overvej optagelse: Optag dit møde for at bevare vigtige øjeblikke eller dele præsentationen med dem, der ikke kunne deltage. Professionelt udstyr giver dig mulighed for at optage hele arrangementet til senere brug. Det er kun enkelte lokaler, der kan rumme dette tekniske setup – kontakt os på forhånd, så vi kan være sikker på at imødekomme jeres behov for AV-udstyr.

  • Fleksibilitet er afgørende: Vær åben for teknologiske løsninger og justeringer for at sikre en problemfri oplevelse for alle deltagere.Var drømmen en trådløs mikrofon, kan en håndholdt mikrofon være løsningen.Drømte du om et fysisk event, kan en videokonference være løsningen – det giver også færre rejseomkostninger.Er et stort konferencelokale ikke muligt, kan auditorier være løsningen. Vi råder over et stort auditorium med til til 212 deltagere i trappeopsætning.

  • Test teknologien før arrangementet: Lav en prøvekørsel af udstyret for at undgå overraskelser under selve konferencen. Vi tester altid teknologien inden arrangementet, men det skader ikke at være ekstra sikker.

Book dit mødelokale og konferencelokale i Danmark hos Trinity Hotel og Konference

Skal vi hjælpe dig med dine specifikke behov eller uddybe de mange muligheder? Kontakt os i dag, så giver vi en gennemgang af de mange ting, som du kan få stillet til rådighed i forbindelse med videokonferencer, almindelige konferencer og møder her i huset.

Hos os skaber vi den ultimative konferenceoplevelse med vores moderne faciliteter og professionelle AV-teknikere. Vi ser frem til at være din vært og sikre, at dit næste arrangement bliver en succes!

Følg med i hverdagen på din favorit kanal.

  • Facebook logo
  • LinkedIn logo
  • Instagram logo