Kombiner dit firmaarrangement, event eller ophold med teambuilding, fitness, eller udforsk vores aktivitetsområder, lounge eller spillerum samt en perlerække af spændende seværdigheder, der venter på dig lige uden for vores døre.

Natur, nærvær og nye oplevelser

Hos os har du mulighed for at kombinere komfort og afslapning med et væld af aktiviteter. Om du elsker fitness, naturen eller teambuilding, har vi noget for enhver smag.

Trinity Hotel og Konferences faciliteter inkluderer blandt andet et veludstyret fitnesscenter med kredsløbsmaskiner, løbebånd og meget mere. Vores hygge- og aktivitetsområder byder på komfortable loungeområder og indbydende udendørsområder.

Udforsk vores skræddersyede gå- og løberuter i naturskønne omgivelser, eller lej en cykel, og tag på opdagelse ved lokale seværdigheder og naturområder. Området omkring Trinity Hotel og Konference byder for eksempel på spændende aktiviteter som golf, hvalsafari og Bridgewalking, der venter på at blive udforsket. I kan også arrangere skræddersyede teambuilding-aktiviteter i fællesskab med vores dygtige samarbejdspartnere indenfor teambuilding og samarbejde.

Teambuilding

Vi har mulighed for at rumme mange forskellige slags teambuildingaktiviteter både indendørs og udendørs. Vi sætter derfor gerne kontakten op med nedenstående samarbejdspartnere, der i forvejen kender vores hus og de mange muligheder, som det rummer.

Har du selv en kontakt til et eventfirma, en aktivitet til teambuilding eller andet i tankerne? Vi sørger for at koordinere med firmaet om behov for plads, lokaler og andet, der måtte vedrøre os.

Start dialogen her

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Teambuilding firmaet Himmelstrup events
Eventfirmaet EventDecor logo i sort
Teambuilding firmaet World of adventure logo i sort
Teambuilding firmaet Bridge Walking Lillebælt logo
Teambuilding firmaet Midgaard Event logo

Hygge- og aktivitetsområder

Slap af i vores komfortable loungeområder, eller indtag vores aktivitetsrum med dart, bordfodbold, airhockey, storskærm og meget mere. Du kan også nyde den friske luft og den naturskønne udsigt i vores mange udendørsarealer. Der er noget til enhver stemning eller aktivitet.

Gå- og løberuter

Udforsk skræddersyede gå- og løberuter, der passer til alle niveauer. Uanset om du træner til et maraton eller ønsker en energigivende start på dagen, har vores omgivelser de perfekte træningsmuligheder til dig.

Vores omgivelser byder på en overflod af fantastiske vandreture i vores nærområde. Uanset om du foretrækker skove, grønne vidder eller kystlandskaber, finder du ruter i varierende længder og sværhedsgrader. Så snør vandrestøvlerne, og tag på eventyr.

Fitness

Vi tilbyder et veludstyret fitnesscenter, der giver dig mulighed for at kickstarte eller afslutte din dag med en forfriskende træning. Udstyret inkluderer kredsløbsmaskiner, løbebånd, cykler og crosstrainere, så du kan tilpasse dit træningsprogram. Vi har desuden omklædnings- og brusefaciliteter. Kontakt receptionen for adgangskort.

Lejecykler

Få mest muligt ud af dit ophold hos os ved at udforske omgivelserne på en af vores lejecykler, så du nemt kan nå lokale seværdigheder, strande eller skønne naturområder.
Hop op på sadlen, og begiv dig på opdagelse.

2 kvinder på cykel på fredericia vold

Seværdigheder og aktiviteter i området

Lillebæltsområdet omkring Trinity Hotel og Konference byder på en skattekiste af spændende seværdigheder og aktiviteter. Sving golfkøllen på nærliggende golfbaner, som Fredericia Golf Club, Birkemose Golf Club og Golfklubben Lillebælt. Du kan også tage på hvalsafari, eller udforsk Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro, og oplev en helt unik udsigt udover Lillebælt.