FAQ

Velkommen til Trinity Hotel og Konferences FAQ-side, hvor vi besvarer de mest almindelige spørgsmål, så vi kan gøre din oplevelse hos os så problemfri som muligt. Vi har samlet en række nyttige svar her for at hjælpe dig med at navigere bedst muligt før, under og efter dit ophold hos os. Vores mål er at sikre, at du nemmest muligt får adgang til alle de oplysninger, du har brug for.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores team, der står klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Før og efter din ankomst

Parkering

Hvor mange gratis parkeringspladser har I?

Trinity har i øjeblikket 280 gratis parkeringspladser til rådighed. Herunder også 38 el-ladestandere.

Hvor anbefales det at parkere, når man ankommer til Trinity Hotel og Konference?

Det anbefales at parkere ved receptionen, tjekke ind, og derefter finde en parkeringsplads tæt på den værelsesfløj, hvor dit værelse er placeret. Husk at medbringe alle værdigenstande, når du forlader bilen.

El-lade p-pladser

Har I opladningsmuligheder til el- og hybridbiler?

Ja, Trinity har 38 p-pladser med el-ladestandere for el- og hybridbiler. 34 af dem er fra Clever, og betaling kan ske med Clever Go ladebrik eller Clevers app. Der er også 4 ladestandere fra E•ON, hvor du kan betale med et E•ON ladekort, hvis du er kunde. Hvis du ikke er E•ON-kunde, kan du bruge E•ON Drive appen eller EasyPark appen på din smartphone. Læs mere om opladning på E•ON ladestandere her.

Handicapparkering

Har I handicap parkeringspladser?

Ja, Trinity er godkendt af God Adgang og har 4 handicap-parkeringspladser umiddelbart foran hovedindgangen.

Adgangsforhold – og andre funktionsvenlige faciliteter

Har I faciliteter for personer med funktionsnedsættelse?

Ja, Trinity har gode forhold for personer med funktionsnedsættelse og er godkendt af God Adgang.

Check ind/ud

Hvad kan jeg gøre med min bagage, hvis jeg ankommer før check ind-tidspunktet eller ønsker at blive efter check ud-tidspunktet?

Trinity Hotel og Konference tilbyder et kuffertrum, hvor du kan opbevare din bagage, hvis du ankommer før check ind eller bliver efter check ud.

Hvornår er check ud-tidspunktet?

Check ud skal foretages senest kl. 09.00. Gæster på leisure-/pakkeophold skal checke ud senest kl. 10.00.

Hvornår kan man checke ind?

Gæster kan checke ind fra kl. 14.00 alle dage.

Find vej

Hvordan finder jeg vej?

Trinity ligger centralt i Danmark og tæt på motorvejen ved Fredericia. Du finder rutevejledning og adresseoplysninger på vores kontaktside.

Services

Hvilke services tilbyder I?

Trinity Hotel og Konference tilbyder en række services, blandt andet tøjvask, tøjrens, strygefaciliteter, skopudsning, kopiering, posttjenester, udskrivning af dokumenter samt booking eller ændring af tog-, fly- og taxibilletter.

Private og virksomheder

Kan I sammensætte en mødedag eller konference?

Trinitys professionelle Salg & Sparringspartnere i Møde & Event afdelingen kan let sammensætte en mødedag eller konference efter netop din virksomheds behov og ønsker. 


Læs mere om dagmøder  og døgnmøderher, eller gå direkte til vores info side omkring møder og konferencer her.

Er jeres hotel, restaurant og café både for private og virksomheder?

Trinitys hotel, restaurant og bar er både for private og virksomheder, som med fordel kan bruges til en hyggelig aften eller weekend samt til firmamøder- og frokoster. Lokalerne er fleksibelt indrettet, og vores restaurant tilbyder altid stemningsfuld a la carte gastronomi. 

Selskaber

Hvilke typer selskaber kan afholdes hos jer?

Trinity Hotel og Konference har kapaciteten til at afholde mange forskellige typer arrangementer, store som små.  Skal du holde konfirmation, fødselsdag, jubilæum, firmafester eller noget helt andet, kan du kontakte vores personale for en personlig snak eller læse mere om selskaberTrinity her. 

Under dit ophold

Restaurant lillebælt

Hvad er forskellen mellem dagens frokost-/konferencebuffet og a la carte-menuen i Restauranten?

Dagens frokost-/konferencebuffet er en skiftende menu, der tilbydes til frokosttid, og som omfatter en bred vifte af lækre retter, der er tilberedt af sæsonens friske råvarer. A la carte-menuen giver dig derimod mulighed for at vælge individuelle retter fra vores faste menu, herunder forretter, hovedretter og desserter. Du kan bestille fra a la carte-menuen til aften.

Kan Restauranten imødekomme specielle kostbehov eller allergier?

Ja, vi imødekommer med glæde dine kostbehov, herunder allergier, diabetes eller vegetariske præferencer. Informer os blot om dine behov ved bestilling, så vores kokke kan tilpasse retterne til dine ønsker og behov.

Hvordan kan jeg bestille bord til en fest eller større selskab i restauranten?

For at reservere bord til en fest eller større selskab, bedes du kontakte vores reception på +45 82 27 17 17.

Vores restaurant har plads til op til 300 gæster og kan tilpasses til både store eller intime arrangementer. Vores dygtige kokke hjælper gerne med at sammensætte en menu, der passer til anledningen og årstiden. Vi sørger for at tage hånd om alle detaljer, så du kan nyde din fest i trygge og professionelle omgivelser. 

Morgenbuffet

Hvornår serveres morgenbuffeten?

Morgenbuffeten serveres i foyeren. Hverdage fra kl. 06:30 til 09:30 og i weekender, helligdage og skoleferier fra kl. 07:00 til 10:00.

Nøglekort

Hvad bruges nøglekortet til?

Nøglekortet giver adgang til dit værelse og bruges også til at åbne yderdørene i den pavillon, hvor dit værelse er placeret. Det giver også adgang til fitnessrummet. Vær opmærksom på ikke at opbevare kortet sammen med din mobiltelefon, da det kan beskadige kortets magnetstribe, hvilket kan forhindre det i at fungere.

Fitness

Er der fitness-faciliteter?

Ja, du kan som gæst frit bruge vores fitnesscenter med blandt andet kredsløbsmaskiner, løbebånd, cykel og crosstrainer. Der er også omklædnings- og badefaciliteter. 

Lej en cykel

Kan man leje en cykel hos jer?

På Trinity Hotel og Konferece ved vi, hvor meget motion og afveksling betyder for indlæring, så vi er et af kommunens cykelhotspots, hvor du kan leje en cykel med Donkey Republic appen, hvis du trænger til at lette dig fra stolen og klare tankerne. Cyklen kan stilles på alle hotspots i kommunen. 

Gratis wi-fi

Har I gratis wi-fi?

Ja, Trinity Hotel og Konference tilbyder gratis trådløs internetadgang. Du kan få login-oplysninger i receptionen.

Gæstecomputer

Er der en gæstecomputer til rådighed for gæster?

Ja, der er en gæste-PC med internetadgang og printer til fri afbenyttelse i loungen ved receptionen.

Receptionen

Hvornår har receptionen åbent?

Receptionen har åbent hele døgnet, så du kan få hjælp og købe drikkevarer uden for restaurantens eller barens åbningstider.

Rygning

Er rygning tilladt på Trinity Hotel og Konference?

Trinity er et røgfrit hotel, og det er ikke tilladt at ryge indendørs. Der er dedikerede rygeområder udenfor. Hvis du ryger på værelset, pålægges der en ekstra rengøringsafgift på kr. 2.500,-.

Roomservice

Kan jeg få morgenmaden bragt til mit værelse?

Ja, du kan få morgenmaden leveret til dit værelse mod betaling på kr. 75,-. Der er en bestillingsseddel på værelset, som skal afleveres i receptionen senest kl. 20:00 aftenen før.

Aviser

Er der aviser til rådighed for gæsterne?

Ja, der er et udvalg af aviser til fri afbenyttelse på avishylder i foyeren. Husk blot at lægge dem tilbage på standeren efter brug.

Telefon

Hvordan fungerer telefonbeskeder?

Telefonbeskeder modtages i receptionen og sættes ved døren ind til mødelokalet. Møder vil kun blive afbrudt i særlige tilfælde for meget vigtige beskeder. 

Kan man bestille telefonvækning?

Ja, du kan bestille morgenvækning på to måder: ved henvendelse i receptionen eller ved at indtaste tidspunktet på værelsestelefonen. Løft røret, og afvent klartone. Tast *73 + time + minutter – fx hvis du vil vækkes kvart over syv, taster du *730715. Afvent klartone, og læg først derefter røret på.

Toiletforhold

Hvor er toiletterne generelt placeret på hotellets fællesarealer?

Toiletter finder du på hver etage og i alle pavilloner.

Kæledyr

Er det tilladt at medbringe sin hund?

Ja, hunde er velkomne mod tillæg (max. 2 hunde pr./vær.).

Kontakt os på forhånd og lad os vide det, så vi kan forberede værelset til dit firbenet familiemedlem.

Attraktioner

Hvor finder jeg en oversigt over udvalgte attraktioner nær Trinity Hotel og Konference?

Der er meget at se omkring Trinity Hotel og Konference, find jeres yndlingsattraktion her