Trinity Hotel og Konference er det perfekte sted til et afslappende ophold, hvad end du overnatter i forretningsøjemed eller privat. Kom og oplev vores varme gæstfrihed, og lad os gøre dit ophold til noget helt særligt – hos os er ekstra standard.

Ophold for enhver smag

Hos Trinity tilbyder vi en bred vifte af opholdsmuligheder,
der passer til dine ønsker. Uanset om du er på udkig efter spænding og eventyr, ønsker at forkæle dig selv med ren afslapning eller søger gastronomiske oplevelser, har vi skræddersyet opholdspakker, der appellerer til alle behov.

Med over 150 værelser og et stort udvalg af forskellige værelsestyper, kan du kan vælge det værelse, der passer bedst til dig. Og når du ankommer til Trinity Hotel og Konference, har vi intet mindre end 38 ladestandere til elbiler samt gratis parkering for alle gæster, så din rejse bliver nem og bekvem. Vi ser frem til at byde dig velkommen i hjertet af Jylland tæt på Lillebælt og med nem adgang til motorvejen samt resten af Danmark.

Flere oplevelser ved Lillebælt

Opdag den store mangfoldighed af kultur, naturskønne seværdigheder og lokale smagsoplevelser i Fredericia og Lillebælt-området – din næste uforglemmelige oplevelse venter lige rundt om hjørnet.

Komfort og selvforkælelse

Vores smukt indrettede værelser og suiter indbyder til afslapning og dejlige stunder. Så uanset om du planlægger et hotelophold i forbindelse med møder på hotellet eller i området, en romantisk getaway eller en ferie med familien er Trinity Hotel og Konference et ideelt valg.

Mange af vores dobbeltværelser kan rumme op til 3 personer. Vi tilbyder desuden hunde-, allergi- og handicapvenlige værelser. På badeværelset finder du Ecooking badeartikler samt hårtørrer. For ekstra pude, kaffe eller sæbe, er du altid velkommen til at henvende dig til rengøringspersonalet eller i receptionen.

Gavekort og tilbud

Giv en uforglemmelig oplevelse med et gavekort, eller tag del i vores eksklusive tilbud.

Leder du efter et hotel i Fredericia eller Middelfart?

Er du på udkig efter hoteller i trekantsområdet? Trinity Hotel og Konference er et stort hotel tæt på Fredericia og Middelfart. Hotellet er ideelt til dig, der søger en god overnatning eller et ophold for 2. Vi har faciliteter til alt fra private ophold til dig, der rejser i erhvervsøjemed.

Lad vores imødekommende personale tage godt imod dig i receptionen, hvad end du kører selv eller benytter offentlig transport til at komme til hotellet.

Vores reception er bemandet 24/7 og personalet står klar til at hjælpe dig uanset, hvornår på dagen du ankommer.

Vi har samlet lidt mere information her, så dit ophold bliver så behageligt, som muligt.

Hvorfor vælge et hotel i Fredericia?

Fredericia har med sin placering i smørhullet mellem Jylland og Fyn en unik og central placering, der gør det yderst attraktiv for pendlere såvel som par, der ønsker at komme lidt væk fra hverdagen. Fredericia har desuden en masse historie og kultur, der absolut er et besøg værd. Med de mange hoteller i området, kan du finde en til enhver lejlighed.

Trinity Hotel og Konference ligger tæt på motorvejen samt Fredericia by. Vores over 150 værelser er klar til at tage i mod dig hvad end det er i forretningsøjemed eller som privat gæst. Selve hotellet er indrettet med flere fløje eller pavilloner, som vi kalder dem. Hver pavillon har deres unikke særpræg og en god atmosfære.

Udenfor hotellet finder du naturskønne områder. De skønne omgivelser finder du lige udenfor døren. Fra hotellet er det muligt at bevæge sig ned til Den Gamle Lillebæltsbro på hyggelige stier. En god beliggenhed til dem, der kommer fra hele Danmark og gerne vil have naturen lige udenfor døren.

Udover at være et hotel, er vi også et konference sted. Vi har mødelokaler tilgængelige til møder af alle typer. Alle mødelokaler kan lejes på time- og dagsbasis. Vil du vide mere omkring være konference- og møde faciliteter, kan du finde alt information her.

Sådan booker du et værelse på Trinity Hotel og Konference i Fredericia

Med over 150 værelser har vi nok også ledige værelser til dig – men det er desværre ikke altid en garanti. Vi anbefaler dig at booke dit værelse i god tid. Vi er et hotel, der håndtere store grupper dagligt, så i vores højsæson vil der forekomme perioder, hvor alle værelserne er fuldt booket.

Book dit værelse online her – er der ikke plads? Kontakt os på telefon +45 82271717, det kan være vi kan finde plads alligevel.

Vi tilbyder gratis parkering og 38 elladestandere

På Trinity Hotel og Konference finder du en stor parkeringsplads med plads til over 200 biler. Her holder du gratis.

Udover den gratis parkering er det også muligt at benytte vores elladestandere. Vi har 38 elladestandere, der kan benyttes mod betaling. Du afregner selv via standeren.

På parkeringspladsen finder du også handicapparkering og det er muligt at sætte folk af og på lige ved døren.

Fra gratis WiFi til gratis kaffe

På Trinity Hotel og Konference er ekstra standard! Udover, at vi naturligvis tilbyder gratis WiFi, så kan du også nyde godt af vores mange kaffe- og vandbarer rundt omkring på hotellet. De er gratis at benytte. Du finder et stort udvalg af the samt mulighed for at få en god kop kaffe.

I vandbaren kan du tappe iskold vand med og uden brus. I alle anmeldelser kan du læse dig frem til, at vores gæster er utrolig glade for den ekstra service.

Hyggelig restaurant i Fredericia med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro

Restauranten på Trinity er centralt placeret midt i huset. Du finder en smuk udsigt udover grønne arealer med kig direkte ned til Lillebælt og Den Gamle Lillebæltsbro. Her vil du som oftest nyde både frokost og middagen. Læs meget mere om vores fine restaurant her.

Når du sætter dig til bords vil du kunne fordybe dig i udsigten eller hinanden. Rammerne er lyse og åbne, men med god atmosfære. Her skal du bare nyde at blive forkælet. Om sommeren, samt når vejret tillader det, åbner vores store terrasse. Her kan du nyde en kold øl, vin eller andet i solen. Vores terrasse er perfekt til de lange lyse nætter.

Restauranten byder året rundt på udsøgte retter præget af sæsonens råvarer. Vi har et fokus på at lave god mad med solide råvarer. Med en restaurant der har fokus på det grønne, nærende og smagfulde, vil du opleve nyfortolkninger af klassikere og retter, som overrasker. Har du behov for specialkost, kan du altid kontakte os på forhånd. Vi kan som udgangspunkt altid imødekomme alle typer af kosthensyn – vi skal bare vide det på forhånd.

Hotellet og vores restaurant ligger desuden lokale til mange events i løbet af året, skal vi holde jeres næste selskab i restauranten? Kontakt os i dag, så kan vi gøre jeres næste fest ekstra god.

Hunde-, allergi- eller familieværelse?

Vi har mere end blot et dejligt værelse. Alle værelser er smagfuldt indrettet, så du kan få den skønhedssøvn, som du har brug for. Vi tilbyder en bred vifte af værelser, hvad end du har brug for at medbringe din hund, har allergi eller skal bruge plads til hele familien.

Alle værelser er udstyret med gode senge og det er muligt at lave ekstra opredninger på de fleste værelser i form af flere senge eller sovesofaer. På værelset finder du naturligvis også et badeværelse, der rummer alt det fornødne samt plejeprodukter fra Ecooking.

Værelserne findes i hver deres pavillon. Alt efter jeres behov for værelser kan vi imødekomme, at I sover i samme pavillon. Det giver et større fællesskab, hvis I rejser som familie eller som virksomhed. I hver pavillon finder du også små lounge områder, hvor I kan sidde sammen. Det er små åndehuller, hvor du kan sidde alene.

Fuld forplejning eller bare morgenmad?

Hvad end du kommer for en enkelt overnatning eller flere overnatninger, kan det være rart at vide, hvad der er inkluderet. Når du tager en overnatning på Trinity Hotel og Konference er det som udgangspunkt altid inklusiv vores morgenmad. God morgenmad er altafgørende for at opnå en god start på dagen. Morgenmaden nydes i vores foyer, hvor du kan se frem til en god morgenmadsbuffet, der tilfredsstiller dine behov.

Ønsker du mere udover morgenmaden, kan du altid tilkøbe frokost samt middag i restauranten. Vi har desuden også forskellige ophold, hvori der er fuld forplejning.

Se vores mange opholdstyper her og nyd godt af mere end vores buffet til morgenmad.

Hvad skal du se, når du gæster Trinity Hotel og Konference i Fredericia?

Vi guider dig altid gerne i receptionen om, hvad du skal se, når du gæster et af Danmarks smukkeste områder, Fredericia. Men her får du vores top 5 tips til et forrygende ophold i Fredericia og det, som du finder i nærheden.

  1. Først og fremmest vil vi slå et slag for Fredericia Vold. Der er gratis adgang og du kan rigtig mærke den historiske stemning, der er i området. Hotellet ligger ikke langt derfra og kan nemt nås på cykel eller en kort køretur i bil.
  2. Fredericia Musicalteater er også et besøg værd. De har mange forestillinger i løbet af året. Perfekt til en aften med ens partner. I kan med fordel spise på hotellet først og derefter tage ind til en aften i musikkens tegn.
  3. Hvis du ikke er til musical, er der også Fredericia By Museum, Den historiske miniby og Clay Museum. Perfekt aktivitet til dag 2 på jeres ophold.
  4. Bridgewalking er for jer, der vil opleve Danmark for toppen. Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro er tilgængeligt lige i nærheden af hotellet. Vi har et Bridgewalking ophold, hvor du udover en overnatning også får adgang til Bridgewalking – læs mere om det her.
  5. Trinity Hotel og Konference ligger i nærheden af hele 3 golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Klub. Vi kan derfor varmt anbefale et golfophold os os. Du kan spille golf på en af banerne eller købe adgang til alle 3. Valget er dit – vælg det golfophold du vil lige her.

Uanset hvad du ønsker ud af dit hotel, kan vi garantere dig, at vi er et dejligt hotel, der absolut er et besøg værd uanset hvor i Danmark du kommer fra – vi står klar til at gøre dit ophold i Fredericia til en ekstraordinær oplevelse.