Restaurant Lillebælt

Panorama-restaurant med fokus på gastronomi, læring og ernæring

Trinitys Restaurant Lillebælt – stemningsfuld a la carte gastronomi

Restaurant Lillebælt´s kokke sætter en ære i at skabe moderne gastronomi, som tager det bedste fra fagets stolte traditioner og krydres med nutidig inspiration til velkomponerede menuer.

 

MENUKORTET

Vores menukort består af a la carte gastronomi, tilberedt med årstidens friske råvarer og sammensat, så du får en uovertruffen smagsoplevelse uanset, om du vælger a la carte eller prøver dagens menu.
Restauranten ligger med udsigt til Lillebælt og er indrettet i en enkel, moderne stil med vægt på, at middagsoplevelsen skal være stemningsfuld og hyggelig.

 

MIDDAG FOR TO ELLER FLERE TIL FEST

Saml familien, vennerne eller medarbejderne til den store fest. Hos Trinity er dit selskab i trygge og professionelle hænder, der følger alle detaljer til dørs.
I vores restaurant er der plads til helt op mod 300 spisende gæster, men vi kan også indrette stemningsfulde omgivelser til mindre selskaber.
Menuen sammensætter du sammen med vores kokke, som gerne kommer med forslag til spændende gastronomi og velkomponerede retter, der matcher anledningen og årstiden.

Restaurant Lillebælt

Lækker menu på Restaurant Lillebælt

Panoramaudsigt og gastronomi under samme tag

Trinity Restaurant er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Vores kokke arbejder ud fra eat wise® konceptet, som indeholder energigivende og ernæringsrigtig mad tilberedt af årstidens friske råvarer og efter fagets bedste traditioner.

 

UDSIGTEN

Restauranten ligger med panoramaudsigt til Lillebælt og er indrettet, så den både kan rumme det store selskab og den intime gruppe, uden at det går ud over stemningen og hyggen.

 

VELASSORTERET VINKORT

Den gastronomiske oplevelse byder både på a la carte og dagens menu med et velassorteret vinkort og et stort udvalg af specialøl.

Konference restaurant med plads til 300 gæster

Trinitys panoramarestaurant har plads til 300 spisende gæster samtidig med en flydende overgang til Café Gerhard & Bar.
Langs væggen i den nuværende café er der en flytbar vægsofa med borde, der kan skubbes sammen, hvis man er en stor gruppe, men som normalt vil være inddelt i to-personers-grupperinger.
Nøgleordene for restauranten er hygge, intimitet, plads og individualitet. Derfor er den inddelt i forskellige afsnit både vha. stofafskærmninger fra loft til gulv, men også i møbleringen, der består af lange borde, runde borde og mindre firemands-borde.
Madoplevelsen højnes visuelt som praktisk ved de specielle konstruerede buffet-borde med integrerede varmeplader – og alt efter antallet af gæster vil de blive placeret i området, så man sjældent oplever kø.
Det giver et overblik over dagens menu på et øjeblik samt ro og tid til at nyde maden og pausen.

 

GASTRONOMI

Trinity er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Vores dygtige kokke arbejder ud fra fagets bedste traditioner.
Hver dag serveres velkomponerede retter med udgangspunkt ikke alene i årstidens friske råvarer, men også i et formuleret gastronomisk koncept, der bygger bro mellem gastronomi, læring og ernæring.

Restaurant til møder og konferencer

Køkkenet har åbent for á la carte alle dage fra kl. 12.00 til 14.30 og fra kl. 18.00 til kl. 21.30.
Er du hotelgæst, kan du henvende dig i receptionen for at bestille bord i restauranten, hvor vi kan tilbyde dagens frokost/konferencebuffét eller konferencedinner/buffet
eller du kan vælge fra á la carte kortet.
Har du specielle ønsker, f.eks. i forbindelse med diabetes, allergi eller vegetar, opfylder vi gerne disse.