Hybridmøde

Hos Trinity kan I forbedre jeres arbejdseffektivitet i inspirerende rammer med vores alsidige hybridmødepakker. Med vores mulighed for hybridmøder integrerer vi møde- og konferencerum med video for at imødekomme behovet for over 750 deltagere – så kan alle være med uanset, hvor i verden de sidder.

Vores faciliteter er skabt til at skabe den ideelle ramme om produktive møder og  firmaarrangementer, for uanset om mødedeltagelse sker i fysisk eller virtuel form, tilbyder vores hybridmødepakker den nødvendige fleksibilitet.

Hybridmøde ikon til Trinity i orange

Når I tager del i vores hybridmødepakker, sikrer vi altid en god oplevelse med hjælpen fra vores on-site teknikkere. De sørger for en atmosfære, hvor produktivitet og samarbejde går hånd i hånd, samtidig med at I , med ro i maven, kan nyde godt af vores moderne faciliteter, både fysisk og virtuelt.

Online møder

  • Teams
  • Zoom
  • Google Hangout
  • Skype
  • Slack
  • Speak

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores AV-teknikere for yderligere information.

Praktisk information

Fra Auditoriet kan der sendes til lokalerne
S1/S2 + S4/S5 + T1 + T5 + T7 + T8 + T11 + T12

Hvis alle lokaler er opstillet i biografopstilling, er den totale kapacitet
876 personer.

OBS! Auditoriet er sat til 212 personer som er maks, når der skal være plads til udstyr og foredragsholder.

Fra lokale T1 kan der sendes til samme lokaler som fra auditoriet.

Systemet kan også splittes op, så lokale T1 kan sende til T5+T7+T8+T11+T12 og auditoriet kan samtidig sende til S1/S2 + S4/S5.

OBS! Vi er ikke låst således, at sammenkoblingen er enten eller. Man kan sætte T1 sammen med f.eks. T5 + T12 og de øvrige lokaler i ”T” separat og ligeledes kan der fra auditoriet sendes til S4/S5 og S1/S2 separat.

Husk, vi har styr på teknikken! Fortæl os om jeres plan inden I kommer, så guider vi jer til den bedste løsning til jeres unikke behov.

Forespørg et hybridmøde

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.