Konferencelokaler i Jylland

Er I på udkig efter det perfekte sted til jeres næste konference? Trinity Hotel og Konference tilbyder moderne konferencelokaler med faciliteter, der imødekommer behovene for både små og store arrangementer. Vores lokaler er ideelle til møder, konferencer, kurser og alle typer arrangementer. Vi tilbyder endda overnatningsmuligheder i vores mere end 150 værelser.

Plads til små og store konferencer

Vores konferencelokaler er strategisk placerede med nem adgang til offentlig transport og gratis parkeringsmuligheder med ladestandere tilgængelige. Dette gør det bekvemt for alle deltagerne at deltage i konferencen, mødet eller kurset. Uanset om du planlægger en konference for mange deltagere eller et mere intimt møde, har vi faciliteterne til at imødekomme jeres præferencer.

Et konferencelokale er stedet, hvor idéer bliver til, og beslutninger bliver truffet. Når du booker et konferencelokale hos Trinity Hotel og Konference, får du mulighed for at sætte dig til bords i både store og mindre lokaler alt efter dit behov – læs mere her.

Moderne AV-udstyr i alle lokaler

I hvert konferencelokale finder du moderne AV-udstyr, så du kan afholde diskussioner, møder eller præsentationer på et professionelt højt niveau. Vores mødelokaler har også fleksible bordopstillinger og tilbyder fuld forplejning, herunder mulighed for overnatning, hvis det er nødvendigt.

Vidste du også, at vi har mulighed for at lave hybride møder? Hybride møder er den perfekte kombination af online og fysisk tilstedeværelse. Vi kan kombinere alle lokaler på tværs af huset og streame live til hele verden. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Er du interesseret i vores hybride møde-setup, kan du kontakte vores dygtige AV-teknikkere og få den fulde forklaring på vores muligheder.

Mødefaciliteter

  • Bordformationer

  • Faciliteter

  • Nulstil filtrering

M7 møde- / grupperum

S1 + S2 Mødelokale

S4 + S5 Mødelokale

S1 Mødelokale

Konferencelokaler i København, Århus eller Odense?

Vi dækker hele Danmark og har med vores beliggenhed tæt på motorvejen mulighed for at tage imod gæster fra København, Aarhus, Odense og resten af landet. Uanset om du er interesseret i at afholde en konference, et kursus eller et teambuilding-arrangement, har vi rammerne til at imødekomme dine behov, hvor end i landet du kommer fra.

Kommer du fra Århus, tager det kun 1 time og 10 minutter at nå vores parkeringsplads, hvor du har gratis parkering og mulighed for at benytte vores mange ladestandere til elbiler.

Kommer du fra København, tager det under 2,5 timer i bil. Så det er ingen sag at holde konference i Jylland.

Kan du prale af at komme fra Odense, så kan du på under 45 min nå alle lokaler på Trinity Hotel og Konference.

Så uanset om du kommer fra Århus, Odense, København eller andre flotte steder i Danmark, kan du nå os indenfor en rimelig tid.

Opdag vores mange konferencelokaler, mødepakker og aktiviteter her – de kan som sagt alle tilpasses jeres præferencer.

På Trinity Hotel og Konference er vi dedikerede til at levere professionel service og skabe de perfekte rammer for dit næste arrangement.

God forplejning til møder og konferencer

Når du booker et eller flere konferencelokaler hos os, kan du nyde godt af vores fantastiske mødeforplejning. Forplejningen kan variere alt efter, hvornår du aflægger os et besøg.

Morgenmadsforplejning byder på det traditionelle morgenbord med brød fra eget bageri, æg, egne brunchpølser, frugt og grønt samt yoghurt, musli, juice og meget mere.

Frokosten kan du nyde i restauranten med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Vi sørger altid for at have et stort udvalg af grønne muligheder, såsom gode blandende salater og retter med fokus på de gode råvarer.

Er du så heldig at være her hele dagen, kan du altid se frem til vores konferencemenu. Den skifter efter årstiden og sæsonens råvarer. På den måde er du sikker på at få noget godt at spise, hver gang du holder dit arrangement på Trinity Hotel og Konference.

Skal du have et mødelokale, konferencelokale eller et auditorium?

Mulighederne er mange, når du skal booke os til dit næste firmaarrangement. Her guider vi dig til, hvilken type af lokale, som du skal vælge, når du skal holde møder og konferencer ude af huset.

Mødelokaler og grupperum til de mindre møder

Skal du afholde et møde snart? Vores mødelokaler og grupperum er perfekte til de mindre møder. Vi har lokaler, der kan rumme alt fra 2 til 20 personer afhængig af bordopstilling i lokalet. Mange bruger dem til salgsmøder, bestyrelsesmøder og mange andre former for møder.

I vores mødelokaler og grupperum finder du blandt andet flipover, lydanlæg, lysdæmpning, whiteboard, projektor eller skærm. Vil du have det fulde overblik over vores mødelokaler og grupperum, kan du se på det interaktive kort her.

Konferencelokalet eller plenumlokalet er bedst til større forsamlinger

Er I mange, der skal samles, kan vi med fordel anbefale konferencelokalerne – også kaldet plenumlokaler. Lokalerne er fleksible i både størrelse og bordopstilling. I vores største lokale kan vi have 200 personer i udvalgte bordopstillinger.

I lokalerne finder du blandt andet stort lærred, projektorer, højttalere, headset og mikrofoner – alt, hvad der skal til for at nå ud til en stor forsamling.

Et auditorium er perfekt til foredrag, salgsdemonstration og meget mere

Som en af de få i Jylland kan vi tilbyde et auditorium til dit næste arrangement. Det store auditorie har masser af plads, så der er mulighed for at afholde mange forskellige events i det store rum. Udstyret med det nyeste indenfor kamera og teknik er det muligt at lave alt fra foredrag og salgspræsentationer for op til 212 personer.

Mange bruger det også til at samles i og give fælles information inden de trækker sig ud i mindre lokaler for at lave workshops og gruppearbejde.

Booking af konferencelokaler og mødelokaler i Jylland

Book dine konferencelokaler hos Trinity Hotel og Konference og oplev en unik kombination af moderne faciliteter, fantastisk mad og ekstra god service. Med en placering midt i Danmark kan du nå os indenfor en overskuelig tid uanset, hvor du kommer fra i landet.

Professionalisme er grundkernen i vores forretning, og vi er her for at imødekomme jeres behov og sikre, at jeres arrangement bliver en succes ved at tilbyde et væld af muligheder indenfor rammen, der hedder konferencesteder og konferencecentre i Jylland.

Book overnatning, når du skal holde konference i Jylland

Når du besøger Trinity Hotel og Konference i forbindelse med et firmaarrangement, kan du nemt booke en overnatning. Som mødeplanlægger, der ønsker overnatningsmuligheder til jeres deltagere, har vi ofte plads til alle. Der er sjældent grund til at lede andre steder, da vi har 151 værelser til rådighed.

Har du spørgsmål til din kommende konference, er du velkommen til at kontakte vores konferenceafdeling på telefon +45 27 17 10 eller på mail konf@trinity.dk.

Vi står klar til at hjælpe dig mandag til fredag mellem 9 og 15 og er også tilgængelige 24/7 i receptionen for akutte spørgsmål, der ikke kan vente til næste hverdag.

Hos os er “ekstra” nemlig standard, også når det kommer til dit næste firmaarrangement.