Nyd godt af vores moderne mødelokaler i rolige omgivelser tæt på Fredericia og resten af Jylland, Fyn og Sjælland.

Plads til små og store møder i Fredericia

De bedste mødelokaler finder du i behagelige omgivelser. De omgivelser finder du hele vejen rundt om Trinity Hotel og Konference, der ligger tæt på skov, vandet ved Lillebælt, og du har rig mulighed for at tage en gåtur i naturen.

Mange af vores mødelokaler og konferencelokaler ligger med udsigt udover grønne områder eller har direkte adgang ud til dem, så I kan trække luft i pauserne. Se udvalget af mødelokaler hos Trinity Hotel og Konference herunder.

Mødefaciliteter

  • Bordformationer

  • Faciliteter

  • Nulstil filtrering

M7 møde- / grupperum

S1 + S2 Mødelokale

S4 + S5 Mødelokale

S1 Mødelokale

Sådan vælger du det rette mødelokale til dit arrangement

Med over 30 forskellige mødelokaler kan vi afholde både små og store møder. En ting er omgivelserne omkring vores moderne mødelokaler, noget andet er, hvordan vi har indrettet vores mange mødelokaler. Hos Trinity Hotel og Konference er vores fokus at skabe gode rammer for dit næste møde ved at sikre en god atmosfære.

Mødelokalerne er bedst til mindre møder

I mange af vores mødelokaler kan mødedeltagerne nyde godt af flipover, lydanlæg, mulighed for at lysdæmpe, store skærme og whiteboards. Alle mødelokaler er indrettet således, at de rummer alle deltagere. Vores konferenceafdeling sørger for at guide jer yderligere, hvis der er behov for at gå en størrelse op eller ned i lokale. Vi anbefaler mødelokaler til møder på 2-25 personer.

Konferencelokaler med plads til flere

Er I over 25 deltagere, kan I med fordel booke vores eftertragtede konferencelokaler. Her kan deltagerne se frem til projektor, smartboard, whiteboard og mulighed for mørklægning samt lysdæmpning.

Vi hjælper jer med at vælge det rette lokale

Alle lokaler indeholder det nyeste indenfor moderne AV-udstyr, hvorfor du også har rig mulighed for at live streame til andre lokationer rundt om i landet eller verden. Du kan læse mere omkring vores mulighed for hybridmøder her.

Vores mødefaciliteter kan variere en smule fra lokale til lokale, men du kan under hvert mødelokale ovenfor se, hvad mødelokalet indeholder. Ønsker du et specifikt lokale, vil vi forsøge at imødekomme dette – noter det venligst ved booking, så vi kan tjekke om det står til rådighed.

Er du i tvivl om, hvilket lokale du skal vælge? Vores konferenceafdeling er med dig hele vejen og guider dig til det helt rette mødelokale.

Her kan du samle alle fra hele landet til møde, messe, kursus eller andre spændende arrangementer

Hvad end den står på den helt store konference eller et mindre møde har vi faciliteter, der kan imødekomme jeres behov. Med en unik beliggenhed midt i Danmark, kan du nemt komme til os fra hele landet. Så hvad end du søger et mødelokale i Vejle, Kolding eller Middelfart, er der ikke langt til vores mødelokaler i Fredericia.

Hvis du derimod kommer fra Århus, kan du nå vores parkeringsplads på blot 1 time og 10 minutter.

For dem, der rejser fra København, er det en køretur på under 2,5 timer, hvilket gør det nemt at afholde konferencer her i Jylland.

Hvis du kommer fra Odense, kan du nå alle lokaler på Trinity Hotel og Konference på under 45 minutter.

Så uanset om du kommer fra Århus, Odense, København eller andre smukke steder i Danmark, kan du nå os inden for kort tid. Vi tilbyder gode parkeringsmuligheder i form af 280 gratis parkeringspladser og mulighed for at benytte vores 38 el-ladestandere.

Trækker mødet ud? Book overnatning i forbindelse med dit møde

Udover vores 36 mødelokaler finder du også over 150 værelser på Trinity Hotel og Konference. Udover at være en af Danmarks foretrukne konferencecentre er vi også et stort hotel med mange overnatningsmuligheder til vores mange gæster.

Hvad end du skal booke et værelse til dig selv, eller du sidder som ansvarlig mødekoordinator for et større arrangement, kan du finde meget mere information omkring vores værelser her.

Skal du booke flere værelser? Så finder vi sammen en god pris på leje af værelser til jer. Alle værelser har nem adgang til parkering og forplejning i form af gratis kaffe- og vandbar.

Skal kreativiteten flyde eller skal der arrangeres teambuilding?

Når du afholder kurser, konferencer eller møder hos os, kan vi sagtens hjælpe med at gøre dagen lidt mere kreativ. Du har mulighed for at leje teambuilding ind til dit event eller andre eventfirmaer. Vil du se udvalget af firmaer vi samarbejder med? Find vores oversigt over teambuilding- og eventfirmaer her.

Book dit mødelokale i Fredericia i dag

Trinity Hotel og Konference er dit hotel og konferencecenter tæt på Middelfart og Fredericia. Indsend din forespørgsel nedenfor, så vil vi inden længe tage kontakt til dig og booke dit møde ind hos os.

Husk at notere, hvis du har specifikke ønsker til mødelokaler, forplejning eller teambuilding.