Her kan du få mødet, som du ønsker det. Vælg mellem vores mange mødepakker nedenfor.

Dagsmøde eller heldagsmøde?

Skal vi byde indenfor til dagsmøde, heldagsmøde eller skal mødet vare over flere dage? På Trinity Hotel og Konference kan du vælge mellem mange forskellige mødepakker. Vores konferencehotel er perfekt til de fleste typer af møder.

Om du planlægger dagsmøder, døgnmøder eller hybridmøder, er vi klar til at sammensætte den rette pakke til dig – vores over 30 forskellige mødelokaler gør det muligt for dig at få dit møde, som du drømmer om.

Trinity Hotel og Konference er det helt rette sted til at holde møder hele dagen eller blot et par timer. Vi har et dedikeret hold af konferencekoordinator, der står til rådighed alle hverdage. Læs mere her om alt det vi tilbyder.

Mødetyper

Dagmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Dagmøde

Optimer produktiviteten med vores fleksible dagmødepakker. Ideelt til fokuserede endagsmøder og teamaktiviteter i inspirerende omgivelser.

Døgnmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Døgnmøde

Oplev den perfekte kombination med vores døgnmødepakke, hvor I får en sammenhængende oplevelse med produktive møder over flere dage og en komfortabel overnatning.

Hybridmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Hybridmøde

Oplev den perfekte kombination af fysiske og virtuelle møder med vores hybridmødepakke, hvor vi forener møde- og konferencerum med video for at imødekomme behovet for over 750 deltagere.

Hvad er forskellen på et dagsmøde, heldagsmøde eller videomøde?

Vi er et af de få hoteller, der kan imødekomme mange typer af møder og konferencer. Hvis du er i tvivl om, hvad der giver bedst mening for jer og virksomheden, får du her en guide til dit næste møde.

Et dagmøde er ofte fokuserede og hårdt planlagt møder, hvor der skal tages beslutninger. Vi har blandt andet flere virksomheder, der benytter os til bestyrelsesmøder, salgsmøder, rekrutteringssamtaler og blot som ekstern mødelokation. Et dagsmøde varer typisk en formiddag eller eftermiddag.

Bevæger vi os op på heldagsmøder, så er det typisk med morgenmad, frokost og middag om aftenen. Det er et populært valg, når du har en-dagskurser eller større møder planlagt.

Døgnmøder er møder, der involverer en overnatning. Alle vores døgnmøder har en overnatning inkluderet i prisen.

Du kan naturligvis også holde et enkeltstående dagsmøde, hvis mødedeltagerne ikke kommer langvejsfra. Men de fleste mødeansvarlige foretrækker at tilkøbe overnatning, når først de er fremme.

Har du svært ved at samle alle? Hold et hybridmøde! Vores videomøder er populære, specielt, hvis du ønsker at afholde webinar og ikke selv har de fornødne faciliteter. Det kan også være, at du har kollegaer med fra hele verden.

Med hjælp fra vores topmoderne av udstyr, kan du streame på tværs af lokaler internt i huset og ud af huset vedhjælp af mikrofoner, kameraer og projektors. Vores gratis wifi er med til at sikre en gnidningsfri oplevelse for alle deltagere – fysisk såvel som online. Det eneste, som deltagerne online kommer til at mangle er vores exceptionelle gode mødeforplejning.

Hold dit næste møde på Trinity Hotel og Konference

Et møde er ikke bare et møde. Hos Trinity Hotel og Konference arbejder vi ud fra et mantra, ”Hvor ekstra er standard”. Det er et bevidst tilvalg, som du vil opleve, når du holder dine møder og konferencer hos os.

Har du brug for et lokale til mange møder eller blot et enkelt? Vi sørger for den rette mødeforplejning til hele dagen.

Er du så heldig at starte dagen ud hos os, kan du sætte dig til bords med vores morgenmad. Vores morgenmad er en traditionel morgenmad, med alt, hvad hjertet begærer. Du kan blandt andet nyde brød fra eget bageri, vores egne brunchpølser, frugt, æg, yoghurt og smagfulde juices.

Frokosten bliver serveret i vores restaurant. Her kan du nyde godt af vores store frokostbuffet eller en frokostanretning, som varierer i løbet af ugen. Har du lokalet hele dagen og ønsker frokost i mødelokalet, kan dette også arrangeres. Noter det blot i din forespørgsel.

Efter en lang dag kan du se frem til at indtage pladsen i vores restaurant og nyde en god middag med dine kollegaer, kursister eller mødedeltagere.

Skal vi tage hensyn til allergier? Lad os vide det, når I booker det næste møde. På den måde er vi sikker på at kunne imødekomme alle deltagere.

Hele dagen igennem kan du benytte vores gratis kaffe og vandbar, som du finder rundt omkring på hotellet. Ved hver kaffebar, kan du forsyne dig med god kaffe eller en varmende kop the. Ved kaffebaren vinder du også vores vandbar. I vandbaren har du mulighed for at slukke tørsten i isvand og danskvand.

Vil du have andet i lokalet, kan du sagtens tilkøbe andet forplejning såsom sodavand, nødder, frisk frugt eller andre drikkevarer samt snacks. Vi kan skræddersy dit møde, så det passer til deltagerne og skaber perfekte rammer.

Send din forespørgsel allerede i dag

Når du skal booke dit næste møde hos os, kan du via nedenstående kontaktformular indsende din forspørgsel og booke dit næste møde hos Trinity Hotel og Konference i Jylland. Er der brug for særlige ting som eksempelvis ekstra av udstyr eller særlig mødeforplejning, der går udover vores standard mødepakke, vil vores konferenceafdeling i løbet af få dage tage kontakt til dig.