A la Carte kok til brasserie G søges

A la carte kok søges

TRINITY søger en A la Carte kok til vores brasserie G

TRINITY, Fredericias største hotel- og konferencecenter – og et af de mest anerkendte i Danmark – har en ambitiøs vision om vækst og udvikling.

TRINITY ønsker at blive den foretrukne samarbejdspartner i Trekantområdet for møder og konferencer. Samtidig vil vi være Fredericia og omegns førstevalg for private selskaber og arrangementer. Endelig ønsker vi at tiltrække flere danske og udenlandske feriegæster om sommeren og i andre ferieperioder.

Derfor søger en dygtig a la carte kok til vores brasserie G.

Du bliver en del af et dynamisk og faglært team, der udståler og brænder for unikt værtsskab. Travle hverdage imødekommer vi med højt humør, fællesskab og arbejdsglæde – og alle hjælper hinanden.

 TRINITY tilbyder dig

  • en fast stilling på en velrenommeret og solid arbejdsplads i vækst,
  • udfordrende og spændende arbejdsopgaver blandt kompetente kollegaer,
  • gode kolleger, hvor god arbejdslyst i hverdagen er en vigtig faktor,
  • løn i henhold til kvalifikationer, pension og gode ansættelsesforhold i øvrigt,
  • mulighed for personlig udvikling og
  • tiltrædelse snarest; vi venter dog gerne på den helt rigtige medarbejder.

 TRINITY forventer, at du

  • er faglært kok,
  • har gerne oparbejdet god erfaring, gerne fra en lignende stilling,
  • har en positiv indstilling, er serviceminded og altid har et smil på læben
  • har et godt drive, overblik i et travlt a la carte køkken
  • er en udadvendt, serviceminded person, der brænder for velsmagende gastronomi.
  • har overblik, og elsker at arbejde i et travlt a la carte køkken.
  • motiveres af at skabe værtsskab i særklasse for vores gæster.

 Spørgsmål til jobbet kan rettes til F&B Chef Stig Hansen – mobil: 23 21 68 70, mail: stig.h@trinity.dk.

Ansøgning sendes snarest muligt pr. mail til job@trinity.dk – med beskrivelse af dine tidligere erfaringer inden for branchen, anbefalinger, referencer og foto.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.