Årets virksomhed 2013

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Trinity er kåret til årets virksomhed

Trinity er kåret til Årets virksomhed 2013

Trinity Hotel & Konference Center er ved VirksomhedsNetværkets årlige netværksdag kåret til “Årets virksomhed 2013”

Jeg er stolt og beæret over, at Trinity er kåret til årets virksomhed. Det er dejligt at kunne være en del af en virksomhed, der ud over de økonomiske mål, også har et ønske om at tage et socialt ansvar og skabe en arbejdsplads, som sender glade medarbejdere hjem efter en travl arbejdsdag.

Netop det sidste viser en helt ny trivselsanalyse om Trinity som arbejdsplads, offentliggjort i sidste uge. Dette kan, sammen med Trinitys høje kvalitet, kun give meget tilfredse kunder, hvilket en anden undersøgelse også bekræfter.

VirksomhedsNetværkets begrundelse for kåringen af Trinity:

Trinity Hotel & Konference Center er valgt til Årets Netværksvirksomhed 2013 af følgende årsager:

Trinity Hotel & Konference Center er en virksomhed og en arbejdsplads, der vægter social ansvarlighed og et godt arbejdsmiljø meget højt.

I 2012 blev I det første af sin slags i branchen i Danmark, der blev Nøglehulscertificeret – et resultat af 8 års arbejde med at udvikle læringsrigtig og sund mad til jeres gæster under varemærket ”eat wise®”.

I flere år har I deltaget i konkurrencen ”Danmarks bedste arbejdspladser” og anvendt erfaringerne, og ikke mindst dialogen med jeres medarbejdere, til at skabe et bedre arbejdsmiljø og en bedre arbejdsplads. I har igangsat konkrete initiativer på arbejdspladsen på baggrund af de input, I har fået fra jeres medarbejdere.

I 2010 deltog I i VirksomhedsNetværkets EU-kampagne ”Work in tune with life – Move Europe” og fik en flot 2. plads.

I er ikke bange for at prøve noget nyt og utraditionelt, hvilket jeres ”Kvartalets medarbejder” med tydelighed viser. Hvis man kommer til hotellet, vil man se, at der lige til højre for hovedindgangen er reserveret en VIP-parkeringsplads til denne medarbejder.

I forhold til VirksomhedsNetværket er I en virksomhed, der er meget aktiv. I er i øjeblikket repræsenteret i flere netværksgrupper, og I er gode til at bruge VirksomhedsNetværket, når I har udfordringer, som I gerne vil have andre virksomheders erfaringer med. Og I er altid nogle af de første, der melder tilbage, hvis andre virksomheder søger hjælp og inspiration, og I kan næsten altid bidrage med noget.

I er altid meget åbne og ærlige, når I deltager i VirksomhedsNetværkets aktiviteter, og I bidrager dermed altid til en god dialog og erfaringsudveksling.

Når vi taler om CSR og Trinity, kommer man ikke uden om jeres initiativ Mor/Barn-Ferie, som I hvert år afholder i samarbejde med Frelsens Hær. I 2013 er det en CSR-aktivitet, I afholder for 8. gang.

Kort fortalt går initiativet ud på, at Trinity hvert år i sommerferien tilbyder omkring 30 enlige mødre og deres børn et gratis sommerferieophold på hotellet. Det sker i samarbejde med Frelsens Hær, der visiterer de enlige mødre til opholdet. Ledelsen, medarbejderne og frivillige fra Frelsens Hær samarbejder alle om at give de socialt dårligt stillede enlige mødre og deres børn en unik ferieoplevelse.

Som det fremgår, er Trinity en meget social engageret virksomhed, og en meget aktiv deltager i VirksomhedsNetværket. Trinity er en fornem rollemodel, som andre virksomheder kan lade sig inspirere og lære af. Trinity er et stort aktiv for VirksomhedsNetværket.

Det er derfor med stor glæde, at jeg kan overrække Trinity Hotel & Konference Center denne plakat af kunstneren Jes Nordby som et synligt bevis på, at

Trinity Hotel & Konference Center er Årets Netværksvirksomhed 2013. Tillykke!

No Comments

Post A Comment