Kursuscenter og kursuslokaler tæt ved Middelfart

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Kursuslokaler plantegning

Kursuscenter med kursuslokaler helt i topklasse

Trinity Hotel og Konference Center glæder sig til at kunne byde jer velkommen til Danmarks måske mest elegante og velfungerende kursuscenter i midten af Danmark og lige ned til det blinkende blå Lillebælt. Vi har kursuslokaler af enhver art, i alle størrelser og til ethvert formål. Flot, nyindrettet auditorium med plads til 250 kursus- eller mødedeltagere, plenumlokale (Wise) til 80 personer, plenumlokale (Wise) til 50 personer, plenumlokale til 40 personer, plenumlokale til 24 personer og flere grupperum og tænkerum i forskellig størrelse – kort sagt et kursussted, der opfylder ethvert behov og alle indrettet med den seneste teknologi. Hos Trinity Hotel og Konferencecenter er alle sejl sat til for at skabe perfekte kursuslokaler som rammen om et godt kursus eller møde.

En hel dag på podiet eller i rollen som mødestyrer kræver fuld opmærksomhed og masser af energi. I hovedbygningen på Trinity Hotel og Konference Center har vi nu også skabt en unik Trinity Instruktør Lounge, hvor du som instruktør, mødeleder eller underviser har mulighed for at tage en pause for at lade batterierne op eller træffe og snakke med andre instruktører, mødeledere og undervisere. I loungen er der PC med internet, printer, bibliotek, frisk frugt og drikkevarer. Du finder også foldere med inspiration til at gøre kurser og møder mere lærende, samt rekvisitter, som du frit kan anvende. Og så findes Trinitys konferenceværter og tekniske supportere altid i nærheden og klar til at yde sparring, og/eller hjælpe med det praktiske i samtlige kursuslokaler.

Kursuscenter med mange unikke kursuslokaler der ligger i top 3 iflg. Voxmeters måling

To ovenud flotte placeringer i Voxmeters måling ”Bedste omdømme” bringer Trinity Hotel & Konference Center i den absolutte top 3. Vores kunders oplevelser af os og vores kursuslokaler har en meget høj prioritet hos os. Selvom vi konsekvent bestræber os på at gøre hvert eneste arrangement til noget ganske særligt, at tage imod alle med god energi og være professionelle, så er det ikke altid nemt at måle, om vores indsats og vores ydelser også opleves positivt af gæsterne. Derfor er vi meget stolte og ydmyge over de flotte placeringer, som Trinity har fået i både Voxmeter undersøgelsen og i GPW (Great Place to Work). I Voxmeter målingen, som er rettet mod kunder, fik Trinity en flot 3. plads – både blandt offentlige og private kunder. Og vores medarbejdere placerede Trinity på en flot 18. plads i GPW undersøgelsen.

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se selv de mange fotografier fra alle kursuslokaler med beskrivelser af, hvad vi kan tilbyde. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os hellere en gang for meget end en gang for lidt, vi er til enhver tid parat med råd og vejledning omkring vores kursuscenter og faciliteter i øvrigt.

No Comments

Post A Comment