Bestyrelsen indgår gensidig aftale om fratrædelse med direktør Eva Ejlskov

Trinity Hotel & Konference Center

Bestyrelsen i Trinity Hotel & Konference Center A/S har fredag den 9. december 2021 indgået en gensidig aftale om fratrædelse med direktør Eva Ejlskov.

Eva Ejlskov kom i 2014 til Trinity Hotel & Konference Center A/S. Eva har bl.a. transformeret Trinity fra udelukkende at være et møde- og konferencecenter, til en fleksibel og alsidig hotelvirksomhed med events, a la carte restaurant, fester & selskaber samt leisuregæster. Samlet har de nye forretningsområder og optimeringen af møde og konferencedelen bidraget til vækst og positive resultater siden Eva tiltrådte.

Med igangsætningen af en ny strategisk udvikling for Trinity, er det vurderingen, at der behov for nye kræfter til at udvikle og gennemføre den transformation som der efter bestyrelsens vurdering er behov for, og derfor har vi indgået en gensidig aftale om fratrædelse med Eva Ejlskov.

Salgs- & Udviklingschef Lisbeth Vinther-Wilhelmsen er konstitueret som direktør.

Bestyrelsen indleder nu en proces med at søge efter en ny direktør, som kan stå i spidsen for den transformation som Trinity Hotel & Konference Center A/S skal igennem.

 

På bestyrelsens vegne,

 

Bestyrelsesformand Finn Vestergaard

Fredericia d. 9. december 2021

 

Pressekontakt:

Bestyrelsesformand Finn Vestergaard, finn.vestergaard@group.isswold.com, tlf. +45 21 70 04 30

Eller

Direktør Lisbeth Vinther-Wilhelmsen, lvw@trinity.dk, tlf. +45 20 64 62 06

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.