G Take-Away

G Take-Away

Lækker og nem mad fra mandag til fredag

125,-

Bestil take-away fra brasserie G mandag til fredag, passer dagens ret ikke lige, kan du altid bestille vores berømte G burger, den fås alle ugens dage. brasserie G take-away kører frem til fredag den 18/12.

Praktisk information

Bestil G Take-Away: telefon 82 27 17 17

Afhentningstider: 16.45 | 17.00 | 17.15 |

17.30 | 17.45 | 18.00 |

Take-Away fra brasserie G

Helt frem til jul kan du slippe let omkring aftensmaden. Ring og bestil dagens ret eller G burger senest 1 time før afhentning. Så har vi maden klar, når du kommer forbi. Du betaler i receptionen og henter maden i køkkenlugen.
Ribbensteg med grønlangkål

MANDAG

Ribbensteg

125,-

Ribbensteg med grønlangkål, kartofler, surt og skysauce.
Mormors Grydekylling

TIRSDAG

Grydestegt kylling

125,-

Grydestegt dansk kylling med årstidens grønt og ristede kartofter.
Wienerschnitzel

ONSDAG

Wienerschnitzel

125,-

Klassisk wienerschnitzel med ærter, kartofler og smørsauce.
Efterårsgryde med svinekæber

TORSDAG

Efterårsgryde

125,-

Efterårsgryde med svinekæber, svampe, løg og ris.
Confiteret and

FREDAG

Confiteret and

125,-

Confiteret and med rødkål, brunede og hvide kartofler samt andesauce.
G Burger

ALLE DAGE

G Burger

125,-

G burger af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot, grove fritter & pebermayo.

Take-Away fra brasserie G på alle hverdage

Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.