
Fredag den 27/5 kl. 18.00
Kom og nyd en kulinarisk aften
med udsøgt aspargesmenu og skønne vine
Køkkenet har sammensat en menu, der hylder en af forårets mest populære danske grøntsager, asparges.
Og vi skal nyde de nye asparges, der netop er i sæson i starten af maj, både den grønne og den hvide.
Vores dygtige vintjenere har udvalgt 4 sublime hvide vine, der vil matche de enkelte retter perfekt.
MENU
Snack
Sprødt skind, rodfrugtchips & mayodip
FORRET
Jomfruhummer
hvide asparges • beurre blanc • urter
MELLEMRET
Stenbiderrogn
grønne asparges • frisée • danske urter
HOVEDRET
Farseret kylling fra Hopballe Mølle
grønne & hvide asparges • karotter • nye kartofler • blanquette sauce
DESSERT
Creme Brûlée
sprødt • rabarber • vanilje
Velkomstdrink, snack, 4 retters menu og 4 skønne glas vin
795,-
pr. couvert
Sorry, the comment form is closed at this time.