Fisk & Skaldyr – Julespecial

Fisk & Skaldyr
Fredag den 20. november kl. 18.00

Fisk & Skaldyr

Kulinarisk forkælelse i særklasse

Alternativ til den traditionelle og "tunge" julefrokost

Prøv et alternativ til den traditionelle og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften, hvor kokkene tryller de fineste råvarer og ingredienser om til de lækreste retter. En kulinarisk julefest, hvor man bliver mæt og veltilpas på den gode måde.
Trinity’s vinbar-koncept passer fortrinligt til denne aften, hvor det er muligt at gå på opdagelse i vinbaren med 3 skønne glas eller ad libitum blandt de udvalgte vine.

Fisk & Skaldyr – Julespecial – Menu

FORRETTER – 1. RUNDE

  • Hummersuppe med fløde og Cremant d’Bourgogne
  • Konk-snegle, marineret med hvidløg og persille
  • Østers naturel med citron
  • Krabbesalat med æble
  • Kogte krebs med dild og citron
  • Grillet blæksprutte med grønkål og fennikel
  • Marinereret kammusling med citron og vanilje
  • Salat med letrøgede tigerrejer
  • Cremet torskesalat med rødløg, dild og citron
  • Røget færøsk laks med sauce tatar
  • Grillet marineret tun med wakame tang og wasabi

HOVEDRETTER – 2. RUNDE

  • Muslingegryde med citron, hvidvin og løg
  • Fish & Chips med aioli
  • Gratineret hummer med hollandaise og urter
  • Dampet rødtunge på linse-saute
  • Smørstegt barracuda med avocado & koriander
  • Havtaskehale anrettet med shitake svampe og brunet smør
  • Stegt kulmule på jordskokkepuré med trøffel
  • Stegt dorade med citron og timian

Stenovnsbagt brød fra eget bageri serveres til.

OST / DESEERT

  • Stort økologisk ostebord med portvinssyltede nødder og kiks
  • Creme Brûlée med vanilieiscreme
  • Omelet en surprice med citron
  • Lun pæretærte med vaniljeis

VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas bobler og appetizers som velkomst fra kl. 18.00 og den store fisk- og skaldyrsbuffet er klar fra kl. 19.00.

595,-

pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer

960,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet

Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores vinbar koncept.
Vinmenu – 3 skønne glas             kr. 195,-
Vinmenu ad libitum                     kr. 345,-

Book plads på nemtilmeld
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.