Fisk & Skaldyr – Julespecial

Fisk & Skaldyr
Fredag den 20. november kl. 18.00

Fisk & Skaldyr

Kulinarisk forkælelse i særklasse

Alternativ til den traditionelle og "tunge" julefrokost

Prøv et alternativ til den traditionelle og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften, hvor kokkene tryller de fineste råvarer og ingredienser om til de lækreste retter. En kulinarisk julefest, hvor man bliver mæt og veltilpas på den gode måde.
Trinity’s vinbar-koncept passer fortrinligt til denne aften, hvor det er muligt at gå på opdagelse i vinbaren med 3 skønne glas eller ad libitum blandt de udvalgte vine.

Fisk & Skaldyr – Julespecial – Menu

OBS Arrangentet er ændret fra buffet til servering for siddende gæster.

Apetizere
Gratineret østers
Marineret konk-snegle
Hummerbisque

1. servering
Bagt havtaske, shitake svampe- syltede tomater, kantarel sifon
Grillet kammusling med kaviar, hjertesalat- marinerede glaskål
Koldrøget laks, hensyltede hvide asparges

2. servering
Kogte krebs, dilddip – grillede citron
Stegt dorade, blæk spaghetti – palmekål, løgkompot & skilt muslingefond
Grillet, marineret tun, wakame – citron – ingefær

3. servering
Gratineret ½ hummer, Julienne af rodfrugt
Ristet pighvar, brunet jordskokke pure- blomkål, hollandaise & pommes rosti
Paupitte af rødtunge, porre – trøffel – tomat

4. servering
Creme brulee, skovsyre & twill blad
Gateau Marcel, appelsin  – mynte.
Citrontærte med marengs

 

VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas bobler og appetizers kl. 18.00 og fortsætter med ovenstående serveringer, da vi skal afslutte kl. 22.00

595,-

pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer

960,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet

Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores vinbar koncept.
Vinmenu – 3 skønne glas             kr. 195,-
Vinmenu ad libitum                     kr. 345,-

Book plads på nemtilmeld
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.