

Kulinarisk forkælelse i særklasse
Alternativ til den traditionelle og "tunge" julefrokost
Prøv et alternativ til den traditionelle og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften, hvor kokkene tryller de fineste råvarer og ingredienser om til de lækreste retter. En kulinarisk julefest, hvor man bliver mæt og veltilpas på den gode måde.
Trinity’s vinbar-koncept passer fortrinligt til denne aften, hvor det er muligt at gå på opdagelse i vinbaren med 3 skønne glas eller ad libitum blandt de udvalgte vine.
Fisk & Skaldyr – Julespecial – Menu
APPETIZER
Blinis med kaviar & double fraiche
Østers natural med citron og dild
1. SERVERING
Svampesuppe med scampi,
chorizo & brændt syltet peberfrugt
2. SERVERING
Torsk i brickdej med tomat confit,
tomatglace & hvid tomatskum
3. SERVERING
Hummertrærte ”thermidor”
med sennep, fløde & ost
4. SERVERING
Rødspætte & soufflefars med urter
& muslinge-blanquette
5. SERVERING
Stegt pighvar med surkål & sprød bacon
6. SERVERING
2 slags dessertmousse
med hengemte brombær & mazarin
VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas bobler og appetizers fra kl. 18.00
695,-
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer
1.085,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet
Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores vinbar koncept.
Vinmenu – 3 skønne glas kr. 285,-
Vinmenu ad libitum kr. 425,-
Sorry, the comment form is closed at this time.