Fisk & Skaldyr – Julespecial

Fisk & Skaldyr
Fredag den 18. november kl. 18.00

Fisk & Skaldyr

Kulinarisk forkælelse i særklasse

Alternativ til den traditionelle og "tunge" julefrokost

Prøv et alternativ til den traditionelle og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften, hvor kokkene tryller de fineste råvarer og ingredienser om til de lækreste retter. En kulinarisk julefest, hvor man bliver mæt og veltilpas på den gode måde.
Trinity’s vinbar-koncept passer fortrinligt til denne aften, hvor det er muligt at gå på opdagelse i vinbaren med 3 skønne glas eller ad libitum blandt de udvalgte vine.

Fisk & Skaldyr – Julespecial – Menu

APPETIZER
Blinis med kaviar & double fraiche
Østers natural med citron og dild

1. SERVERING
Svampesuppe med scampi,
chorizo & brændt syltet peberfrugt

2. SERVERING
Torsk i brickdej med tomat confit,
tomatglace & hvid tomatskum

3. SERVERING
Hummertrærte ”thermidor”
med sennep, fløde & ost

4. SERVERING
Rødspætte & soufflefars med urter
& muslinge-blanquette

5. SERVERING
Stegt pighvar med surkål & sprød bacon

6. SERVERING
2 slags dessertmousse
med hengemte brombær & mazarin

 

VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas bobler og appetizers fra kl. 18.00

695,-

pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer

1.085,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet

Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores vinbar koncept.
Vinmenu – 3 skønne glas             kr. 285,-
Vinmenu ad libitum                     kr. 425,-

BOOK HER
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.