

Kulinarisk forkælelse i særklasse
Prøv et alternativ til den traditionelle og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften, hvor kokkene tryller de fineste råvarer og ingredienser om til de lækreste retter. En kulinarisk julefest, hvor man bliver mæt og veltilpas på den gode måde.
Trinity’s vinbar-koncept passer fortrinligt til denne aften, hvor det er muligt at gå på opdagelse i vinbaren med 3 valgfri glas vin eller ad libitum blandt de udvalgte vine.
Fisk & Skaldyr – Julespecial – Menu
APPETIZER
Rugflage med røget muslingecreme & karse
Endivie med skaldyrssalat og ørredrogn
1. SERVERING
Råmarineret helleflynder,
med fennikel, umamicreme & sprød kål
2. SERVERING
Hummerterrin med bagt græskar,
glaskål & trøffelcreme
3. SERVERING
Kammusling med blomkål,
hasselnød & kaviar
4. SERVERING
Pighvar med tomat, ristede gulerødder,
skaldyrsblanquette & kartofler med løvstikke
5. SERVERING
Luftig chokolademousse med blåbærparfait,
saltkaramel & ristet havre
VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas bobler og appetizers fra kl. 18.00
695,-
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer
1.145,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet
Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores vinbar, hvor du finder udvalgte vine der matcher menuen.
Vinmenu – 3 valgfri glas kr. 285,-
Vinmenu ad libitum kr. 425,-
Sorry, the comment form is closed at this time.