Fisk & skaldyrsaften

Torsk og blåmuslinger
Fredag den 10. februar kl. 18.00

Trinity event - en aften med alt inklusiv!

Kom til en stemningsfyldt Fisk & skaldyrsaften, hvor vi skal nyde lækkerier fra havets spisekammer.
Vi skal nyde nogle af de råvarer fra havet, der netop er bedst i de kolde vintermåneder.
Vores dygtige vintjenere har udvalgt sublime vine til vinbaren, der vil matche de enkelte retter perfekt.

MENU

Velkomstdrink & snack
stenbiderrogn på sprød surdej • brændt fløde med timian

****
Kammuslinge ceviche
brunet smør • vinaigrette • langtidsbagte cherrytomater

****
Bagt lyssej
blåmuslinger • kartoffelchips • sprøde urter

****
Torsk
porrer, stegte & som kompot • dild blanquette • syltede sennepsfrø

****
Havtornsorbet
hvid chokolade • citron • honningtuille

****

Kaffe/te med sødt

****

Drikevarer ad libitum
(øl, sodavand & nøje udvalgte, opgraderede vine i tag-selv vinbar)

Velkomstdrink, snack, 4-retters menu, drikkevarer ad libitum samt kaffe/te med sødt

995,-
pr. couvert

BOOK HER
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.