WineDinner med Gerard Bertrand

Lørdag den 26. januar kl. 18.00

Kom og nyd en skøn Winemakers Dinner

- med 5 retter og 6 udvalgte vine fra Gérard Bertrand.

I anledning af Trinity’s udnævnelse som Gérard Bertrand ambassadør i Danmark, har vi skabt en kulinarisk aften, hvor hans vine virkelig kommer til sin ret. Eksport manager Lambert-Willem Manden fra Gérard Bertrand vil kort introducere virksomheden og efterhånden som aftenen skrider frem, fortælle om de vine vi skal smage til hver ret.

WINEMAKERS MENU

APETIZER
Ballerine Brut
hertil små snacks med saltede nødder,
rodfrugtchips og urtedip.

FORRET
Reserve Speciale Sauvignon Blanc
hertil meunierestegt kulmulefilet med trøfler,
serveret på bund af vinterurter og en
cremet hvidvinssauce.

MELLEMRET
Gerard Bertrand Cigalus Blanc
hertil lun hummersalat med springløg, shitake,
æble og kraftig hummerglace.

HOVEDRET
Chateau Villemajeou Grand Vin 2012
hertil duet af kronhjort og fasan med brunet
blomkålspuré, ristede kejserhatte, pommes
fondant og portvinsglace.

OST
Gerard Bertrand Cigalus Rouge 2016
hertil franske oste med hjemmebagt nøddeknæk
og oliven nicoise.

DESSERT
Gerard Bertrand Banyuls
hertil chokoladespir af Valrhona chokolade
med hindbær og sprød pistcietuille.

Winemakers Dinner, 5 retter og 6 vine

kr. 595,-
pr. couvert.

Book plads på nemtilmeld