FEST

Hold alle livets fester på Trinity

Flotte lokaler, skøn mad, fantastisk service og udsigten er bare en ekstra bonus

Trinity er kåret som et af Danmarks bedste hotel- og konferencecentre, fordi vi er vant til at arrangere store begivenheder ned til mindste detalje.

ANERKENDT AF TRIPADVISOR

Trinity er også kåret af TripAdvisor som et af Danmarks bedste hoteller, fordi vores service er i top. Og Trinity er anerkendt som et af de bedste spisesteder i hele området.

FEST MED SMUK UDSIGT

Endelig er der endnu en fantastisk kvalitet ved Trinity; men den kan vi ikke selv tage æren for: Fra alle vores festlokaler har du direkte udsigt til et af de smukkeste stykker natur i Danmark.
Hvis du tænker lidt over det, er det ikke den dårligste kombination, når man skal skabe en fest, vel?

Selskaber på Hotel trinity

Fest og selskabs restaurant

Ingen fest er for stor. Intet selskab er for lille

Trinity mestrer både den store fest og det lille private arrangement.
Vi kan arrangere den spektakulære gallafest. Den sjove temafest. Eller den hyggelige og afslappede familie-komsammen.

PRIVAT SELSKAB ELLER FIRMAFEST?

Uanset om du gerne vil se den allernærmeste familie til en rund fødselsdag eller invitere hele virksomheden til middag og dans, har vi rammerne til din fest: Alt fra store, flotte lokaler med masser af plads til både middag og dans, til elegante lokaler med stemning og format.
Og uanset hvad du vælger, placerer vi dig i første parket til noget af Danmarks flotteste natur med bro og bælt.

Kom på den vildeste festidé. Helt uden at anstrenge dig

Fester med sjove og gennemførte temaer er altid et hit. Slip for alt besværet og lad os realisere din vildeste festidé, du får din egen celebration planner der hjælper fra a til z.

Få tema-festen serveret på en sølvbakke

Vi har et væld af temaer du kan vælge imellem, læn dig tilbage, og glæd dig til sammen med dine gæster at træde ind i en anden verden.
Vi sørger for at skabe western-stemning med cowboys og rustik præriestemning. Eller henfører dig til en pittoresk italiensk landsby. Hawaii med palmer og blomsterranker er en tredje mulighed, hvis du altså ikke foretrækker ægte Hollywood-stil med rød løber, fotografernes blitzlys, flotte kandelabre og cocktails.
Alt er tilrettelagt ned til mindste detalje – naturligvis med menuer, der er skræddersyet til temaet.

HAR DU EN SKØR IDÉ?

Hvis du har din egen idé til et sjovt tema, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at gøre den til virkelighed.

Kreative fester på Hotel Trinity

Mad til Fødselsdag - Konfirmation og Bryllup

Festens vigtigste deltager sidder slet ikke med til bords

Måltidet er hjertet i enhver fest. Det er maden, I samles omkring over flere timer, og det er maden, der vil blive husket og talt om lang tid efter.
Derfor afhænger din fests succes i høj grad af F & B Chefen. Og på Trinity betyder det, at din fest er i de bedste hænder.

Trinity’s Restaurant Lillebælt og brasserie G & Bar

Vi er anerkendt som en af de bedste spisesteder i området. Køkkenchefen står i spidsen for et hold, der skaber gastronomi på højt plan, og hvor råvarer, kreativitet og håndværk går op i en højere enhed.
Samtidig har vi en god vinkælder – og fagfolk/sommelier, der hjælper dig med at finde de perfekte vine til netop din fest.

Det er let at arrangere den perfekte fest. Hver en detalje skal bare være i orden

Det er detaljerne, der gør den store forskel. Alle fester har tre-fire retter mad, et festlokale og tjenere. Festen, der bliver husket af både dig og dine gæster, har sublime råvarer, der er perfekt tilberedt. Elegante lokaler med fabelagtig udsigt. Og udsøgt og personlig servering af entusiastiske tjenere.

VI FORSTÅR DIG

Vi ved, din fest er vigtig og unik for dig. Vi forventer, at du stiller krav, og at du vil have vished for, at der er styr på hver eneste detalje. Fester som din er vore stolteste øjeblikke, hvor vi alle – fra køkkenchef til tjener – får lov til at vise vores passion og faglighed.

Vi er mere end bare et selskabslokale

Fest og selskab med overnatning

Den skønneste afslutning på en herlig fest

Den ultimative luksus efter en god fest er, at du har et lækkert soveværelse, der venter på dig lige nede ad gangen. Det er ikke bare nemt – det er også rigtig behageligt.
Trinity er kåret af TripAdvisor som et af de 25 mest roste hoteller i hele landet.

FEST MED OVERNATNING

Vores dobbeltværelser er store og velindrettede, mange af dem har udsigt over Lillebælt, og næste morgen vågner du til en luksus-morgenbuffet i Restaurant Lillebælt.
Det er endda overraskende billigt at sove efter festen; for som festarrangør giver vi dig stor rabat på vores normale priser.