Julefrokost

Kom og oplev festlige julefrokoster med underholdning!

Julefrokost – for nogle årets mest imødesete begivenhed.

Kom og oplev Trinity’s festlige julefrokoster med underholdning og mulighed for dans.

Det er muligt at skræddersy sin helt egen julefrokost, i eget lokale og med egen underholdning. Men tjek lige Trinity’s berømte julefester, hvor vi byder på det store klassiske julebord fyldt med hjemmelavede specialiteter tilberedt af vores dygtige kokke, ledsaget af stemningsmusik. Når maden er ryddet af, går livebands eller DJ’s på, og så starter festen for alvor.

Du kan se pakker, priser og mere information om underholdningen i brochuren nedenfor.

BOOK ONLINE: Mindre selskaber (op til 19 pers.) kan booke online, direkte på arrangements kalenderen.

20+ BOOK PÅ MAIL ELLER TELEFON: Alle selskaber på 20 personer og flere skal booke i Fest- & Eventafdelingen på rec@trinity.dk eller telefon 82 27 17 17.

 

Download julefrokost brochure som pdf

Julefrokost

Julebrochuren for 2021 er klar

Klik her for at åbne julefolderen i nyt vindue

Julefrokost med Stagebreakers

26-27/11: Stagebreakers har de seneste 5 år slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Stagebreakers leverer altid et medrivende sceneshow med stor vellyd og positiv energi.

Julefrokost med DJ Tommy Dahl

04/12: DJ Tommy har siden 1977 fyldt dansegulve over hele Danmark. Der er mulighed for at udfylde ”musik-ønskekort” og aflevere til DJ’en, der vil flette ønskerne ind i musikprogrammet. Totalt retro – og stadig supersjovt.

Julefrokost med Live Deluxe

10-11/12: Live Deluxe konceptet er enkelt; store rock- og pophits, der vælter ud over scenekanten. Den karismatiske sanger Martin Hosbond styrer publikum gennem et liveshow ud over det sædvanlige.