Glade kokke søges

Glade kokke søges

Er du kvalitetsbevidst, samarbejdsvillig, og foretrækker du at lave inspirerende mad med lokale råvarer, hvor DU selv er med til at præge menuerne? Så er det helt sikkert dig, vi søger som en af vores nye kokke.

 For at fuldende vores team søger vi en kok til det Varme samt en i det Kolde.

Du bliver en del af et team bestående af både faglærte kokke og kokkeelever, der alle har det tilfælles, at de brænder for at levere god kvalitet og Værtskab i Særklasse. Travle hverdage imødekommer vi med højt humør, fællesskab og arbejdsglæde – og alle hjælper hinanden. Vi tror nemlig på, at glade kokke laver bedre mad.

Dine primære ansvarsområder bliver at,

  • Forberede, lave og anrette mad af lokale råvarer.
  • Udvikle kreative og spændende menuer, der passer ind i moderne dansk gastronomi.
  • Arbejde med madspildsprogrammet Food-Waste.
  • Sørge for at vores elever modtager en masse viden omkring den gode gastronomi.

 Hvem er du?

Du er faglært kok, der brænder for dit fag. Som person er du imødekommende og spreder godt humør, hvor god tone samt respekt mellem kollegaer er i højsædet. Du er serviceminded af natur og formår at holde overblik i et travlt køkken.

Trinity tilbyder

Vi tilbyder arbejde i en virksomhed i vækst, og med rigtig mange planer for fremtiden, der fokuserer på at udvikle vores medarbejdere – både personligt og fagligt. Derudover får du landets bedste kollegaer, der alle sammen bidrager til den gode arbejdslyst. Vi er en arbejdsplads, hvor DU er med til at præge de ting der laves og præsenteres for vores gæster

Stillingen lyder på 37 timer, og dette er inkl. Pauser, samt hver anden weekend fri.

Ansøgning og proces

Hvis du har en præference for at komme til at arbejde i en bestemt afdeling, må du meget gerne nævne det, når du ansøger.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du blot sende dit CV, et billede af dig selv samt vedhæfte et kort skriv, hvor du afslutter følgende sætninger:

Mine venner siger, at jeg…

Jeg er en god kollega, fordi…

Jeg forventer, at Trinity kan give mig…

 

CV og svar sendes til job@trinity.dk.

Har du spørgsmål til stillingen eller blot lyst til at hilse på, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Anders Thestrup på ath@trinity.dk eller 82 27 17 17.

 

Om Trinity Hotel & Konference Center
Trinity Hotel & Konference Center er et klassisk 4-stjernet hotel- og konferencecenter og er centralt beliggende i naturskønt område med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sin høje kundetilfredshed. Med en konferencekapacitet op til 650 gæster, 37 topmoderne mødelokaler, og 151 velindrettede værelser, Restaurant Lillebælt og brasserie G med et højt gastronomisk niveau, er Trinity det største hotel- & konferencecenter i Fredericia. Trinity Hotel & Konference Center A/S ejes 100% af Krifa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.