Bridgewalking ophold

Bridgewalking ophold – kombinerer europas nye, store turistattraktion der ligger i Trinitys baghave: Bridgewalking på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, adrenalinpumpende og betagende smukt, med et lækkert ophold på Trinity med 3-retters menu.

Gå henover de spinkle, gamle jerndragere i 57 meters højde. Nyd den fabelagtige udsigt over Lillebælt, mærk det buldrende lyntog under dig, og lyt med, når din guide fortæller om broens og områdets spændende historie.

Trinity er nabo til Den Gamle Lillebæltsbro – og du kan vandre den smukke tur over bæltet til besøgscenteret på ca. 10 min. I besøgscentret modtages behøring instruks og påklædning, inden I er klar til den betagende tur oppe på broen. I et Bridgewalking ophold på Trinity er Bridgewalking billetten inkluderet i opholdsprisen.

Trinity klarer alt det praktiske. Vi tjekker, at der er plads til dig på den ønskede dato, sørger for bestillingen, og har billetten klar til dig i receptionen.

Opholdet inkluderer en lækker 3-retters aftenmenu efter sæson, overnatning i stort, lyst dobbeltværelse og en stor, lækker morgenbuffet med friskbagt brød fra eget bageri.

 

Alt dette for kun kr.:

845,-
pr. person i delt dobbeltværelse.

Bridgewalking ophold

Alt dette får du
• Overnatning i stort, lyst dobbeltværelse
• 3-retters menu
• Stor morgenbuffet – med brød fra eget bageri
• Billet til Bridgewalking
• Gratis fitness, wifi og parkering

Det med småt
* Kontakt os før du bestiller – så tjekker vi, om der er plads på broen på det ønskede tidspunkt.
* Skriv tidspunkt for Bridgewalking i bestillingsformularen.
* Billet til Bridgewalking kan kun ændres, hvis arrangørerne aflyser pga. vejrforhold.
* Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
* Værelses check in kl. 14.00 – check ud kl. 10.00
* Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat