Turistinfo

Turist

Bed + Bike

Trinity Hotel & Konference Center er certificeret Bed+Bike aktør i Fredericia området.

Bed+Bike certificerede overnatningssteder sikrer dig optimale forhold på cykelferien; overnatningsstedet tilpasser opholdet efter cyklistens særlige forventninger og ønsker. Her kan du få al relevant information, genoplade batterierne og planlægge næste del af cykelrejsen rundt i det danske landskab, mens overnatningsstedet stiller de faciliteter og services man har brug for efter en lang dag på cyklen til rådighed. Så hop trygt på jernhesten med Bed+Bike som din guide til cykelferien.

 

Bridgewalking

Bridgewalking ny unik attraktion i Danmark.
Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå på toppen af en bro. Opleve højden. Suget i maven. Udsigt til noget helt særligt!

Clay

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for nutidig keramisk kunst.
Du kan opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder.

4 oplevelsesruter

Hindsgavl Halvøen – en oplevelse rigere

Er du fascineret af kultur eller bidt af en gal vandhund? Elsker din familie at tage på ture sammen, eller lader du op med en god lang løbetur ude i naturen? På Hindsgavl halvøen kan du få indfriet alle behov. Se de 4 oplevelsesruter på Hindsgavl halvøen her: www.halvoen.dk

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken arbejder for, at vi sammen skaber et hav af oplevelser, som giver os lyst til at passe på og forbedre Lillebælt.

Gram Slot

Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling med koncertsal, eventplads med plads til 50.000 gæster, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug.
Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

Visit Denmark

VisitDenmark markedsfører hele Danmark med effektive og slagkraftige kampagner og aktiviteter, der skal tiltrække flere udenlandske ferieturister og møder til Danmark.

Visit Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Det Danske Musicalakademi

Gennem en længere årrække har der fra forskellig side været arbejdet på at etablere en professionel musicaluddannelse i Danmark.
I 2000 lykkedes det at samle de mange tråde og resultatet blev Det Danske Musicalakademi Fredericia.
Fra da af behøvede unge musicalinteresserede ikke længere søge til udlandet for at få en uddannelse.

Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen. Vi hjælper bl.a. forskere, mødeplanlæggere, virksomheder og organisationer med at vinde og planlægge internationale arrangementer på et højt og professionelt niveau. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring til alle med visioner om at afholde møder, kongresser eller konferencer i regionen.

Fredericia Golf Club

Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

Birkemose Golf Club

Birkemose Golf Club vil fortsat bestræbe sig på at være Danmarks hyggeligste golfklub, hvor der forefindes et stort socialt engagement blandt alle brugere af anlægget.