Icebreakers & energizer

Kursus og mødelokale med energizer

Trinity Icebreakers & Energizers – bryder isen og kvikker dagen

Møde- og konferencedage er mentalt udfordrende for de fleste. Man møder nye mennesker, skal bidrage med engagement og får ny viden. Trinity Icebreakers og Energizers er små pauser i en lang dag, men kan også være kreative åbninger til nye konstellationer. Øvelser, der bidrager til en åben og energisk stemning måske med et fagligt udgangspunkt.

Energizers kommer i mange forskellige former. Få en snak med Trinitys Konferenceteam om, hvordan du integrerer Energizers i dit næste arrangement.

Energi til læring

Moderne forskning i mennesker indlæring viser, at det er begrænset, hvor længe mennesker kan sidde stille og modtage ny læring uden at blive rastløse eller sende tankerne på flugt.
Trinitys Energizers er udviklet for at give kursusdeltagere en pause med indlagt energiopladning, så motivationen fastholdes – selv under lange møde- eller kursusdage.

“Energizers skaber et afbræk og tilfører energi til mødet eller kurset. Og så gør det noget for sammenholdet og fællesskabet at komme op af stolene og foretage sig noget sjovt sammen,” siger Helle Kristine Gleerup, konferencechef på Trinity.
”Selvom det er voksne mennesker kan de fleste lide at lege lidt og grine sammen.”

Trinity har udarbejdet Energizers, som små øvelser af fem til ti minutters varighed. Øvelserne kan lægges ind i løbet af dagen, bruges som oplader lige efter frokostpausen eller som kickstarter først på dagen. Vigtigst er det, at Energizers tilrettelægges, så de passer til mødeformen.

”Det er ikke nødvendigt for instruktøren at booke i forvejen. Vi kan simpelthen arrangere Energizers på selve dagen og tilpasse dem efter hvilken form for møde eller kursus det er, hvad der skal opnås med det og hvilke mennesker, der er samlet,” forklarer Helle Kristine Gleerup.
”Det er medarbejderne fra konferenceteamet, som står for at gennemføre Energizers, og det koster ikke ekstra at benytte. Det er en service, som vi yder til vores kunder.”

No Comments

Post A Comment