Medarbejdere hædres

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Årets medarbejder hos Trinity

Anerkendelse er en del af Trinitys DNA

Kåringen af kvartalets medarbejder er en lang tradition på Trinity, som udspringer af at vi alle sammen sætter pris på at anerkende en god indsats og selv bliver glade for at blive bemærket, når vi gør vort bedste. Man kan sige, at anerkendelse er en del af vores DNA, og er det, som skaber den særlige Trinity-stemning.

I efteråret 2012 begyndte medarbejderne på Trinity at arbejde efter et nyt service-koncept, “Thrill” – som bl.a. indeholder de fem kernepunkter, der tilsammen udgør vores fælles ånd. Thrill står for Til stede, Hjælpsom, Rosende, Interesseret, Lyttende og Legende – og disse fem kendetegn ligger også til grund for udvælgelsen af kvartalets medarbejder.

Og det er ikke en ledelses-beslutning, hvem der skal indstilles. Indstillingen sker blandt kolleger og er en måde, hvorpå vi hver især kan sige tak til hinanden og mærke tilfredsstillelsen i både at anerkende en kollega, men også i at blive anerkendt.

De fire kolleger, som modtager hædren, er alle med i finalen om at blive årets medarbejder. Hvem der modtager titlen afgøres til vores årlige julefest, hvor alle deltagere stemmer.

I 2012 var det vores kok, Rasmus Rasmussen som løb med æren.

No Comments

Post A Comment