Mød Trinity på Meeting Live Vest

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

TIRSDAG DEN 13. NOVEMBER – STAND 51

Mød Trinity på Meeting Live Vest

Meeting Live Vest er en helt ny messe for mødeplanlæggere, og samtidig er det den første af sin slags i Jylland. På messen vil du møde ca. 80 forskellige møde- og eventleverandører, hvoraf flere vil give dig en præsentation af  deres ”best practise cases”. Det er cases, som du kan bruge som direkte inspiration til dit eget arbejde – og måske implementere allerede i dit næste arrangement. Du vil også blive inspireret af vores foredragsprogram. Blandt andre manden bag ”Normal-butikkerne”, Søren Fauli, der om nogen ved, hvordan man får succes ved netop ikke at gøre det sædvanlige.Alle holder med dig

Kort sagt: Den 13. november er alle på din side! Og alle har ét eneste formål: At hjælpe dig med at blive bedre til det, du allerede gør! Deltagelse på Meeting Live Vest er gratis for møde- og eventplanlæggere.

Gratis messebusser

Der er gratis messebusser fra Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Gratis parkering

Du kan benytter en af Messe C’s 3.500 gratis p-pladser.

Tid og sted

  1. november 2018
    Åbningstid: Kl. 10-18

    Messe C
    Vestre ringvej 101
    7000 Fredericia

Kontaktinfo

Har du spørgsmål vedr. arrangementet – er du velkommen til at kontakte Account Manager Peter Lohmann Jensen på 82 27 17 03 eller sender en mail på peter.j@trinity.dk, så vil han tage godt hånd om dig.

Se mere på: meetinglivevest.dk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.