Mødebookere inviteres til filmen

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Netværksdag 2019

Ooooog ACTION….!
Trinity inviterer mødebookere til filmen

Den røde løber er rullet ud, og audition er i gang til årets store begivenhed for 250 udvalgte, professionelle mødebookere og -planlæggere: 

Danske Konferencecentres Netværksdag 2019

Tirsdag den 3. september kl. 09.00 – 15.00 i Det Danske Filmstudie i Lyngby.

Møder, konferencer og events spiller hovedrollen på dagen, der blandt andet byder på filmoptagelser, familiefrokost, “Mads & Mødeplanlæggerne” med Mads Steffensen og masser af netværk.

Et godt møde er på mange måder som en god film. Det er noget, man både husker, reflekterer over og taler om længe efter, det er overstået. Sådan er det også med Danske Konferencecentres Netværksdag. Det er dagen, hvor vi ikke alene kan netværke med hinanden og udveksle erfaringer og idéer indbyrdes, men også kan hente inspiration fra en række workshops og skabe personlige relationer til vores professionelle samarbejdspartnere.

Både mødeplanlæggere og møde- og konferencesteder oplever stadigt stigende krav til de møder og konferencer, de i fællesskab har ansvaret for at arrangere. Derfor oplever vi  en fortsat stigende interesse for vores Netværksdag. Her er mødebookerne ikke konkurrenter og konferencestederne er ikke sælgere. Der er et oprigtigt ønske om at blive klogere og bedre i fællesskab, og derfor har dagen udviklet sig til den ene event, som man som mødeplanlægger absolut ikke vil gå glip af.

Læs mere om arrangementet nedenfor og vi glæder os til at se dig.

TILMELD DIG HER

Med venlig hilsen
Trinity Hotel & Konference Center

 

Underholdende og inspirerende workshops

Formiddagen igennem kommer vi til at invitere både jer til at deltage i en række spændende workshops. Omgivelserne taget i betragtning, er der naturligvis mulighed for at lave film, scenekunst, special effects og få en sjov, historisk rundvisning i filmstudierne.  Derudover har vi også en række faglige workshops bl.a. en “samtalesalon” om engagement, oplæg fra Mark Cooper fra IACC om fremtidens F&B og møderum, dilemmaworkshop med Marlene, hvor der skal arbejdes med dilemmaer til dagens sidste indslag m.m.

Lækker forplejning dagen igennem

Hele dagen byder vi på lækre snacks og lækkerier og dagens udsøgte frokost bliver arrangeret som en familiefrokost, hvor mødeplanlæggere og konferencesteder bliver matchet op med hinanden. Derfor er hygge og nærvær nøgleord, når deltagerne samles som små familier omkring de veldækkede frokostborde. Familierne er sammensat på forhånd og allerede ved ankomsten, vil du få at vide, hvem du er i familie med i dagens anledning.

“Mads & Mødeplanlæggerne”

Dagens prominente gæst er Mads Steffensen, der blandt andet er kendt fra radioprogrammet “Mads & Monopolet”. Det koncept bliver i dagens anledning til “Mads & Mødeplanlæggerne”, og indholdet er nogle af de dilemmaer, som opstår i Marlenes dilemmaworkshop henover formiddagen med fokus på fremtidens mødedesign og videndeling.

Pris og retningslinier

Netværksdagen er gratis forkælelse for dig, der booker og/eller arrangerer møder, og som ønsker en fagligt inspirerende dag i selskab med andre mødeprofessionelle. Ved tilmelding kan du skrive dig på venteliste til dagen og i løbet af en uge, vil vi sende dig svar på, om du er tilmeldt dagen.

Der bliver rift om de begrænsede pladser. Hvis du er blevet udvalgt til deltagelse, og senere finder ud af, at du ikke kan deltage alligevel, bedes du melde fra i god tid, så én fra ventelisten kan få din plads på dagen. Man kan melde fra uden beregning indtil d. 29. august kl. 12:00. Derefter vil der være et gebyr på  kr. 250,00 pr. person i tilfælde af afmelding eller no-show.

Vi filmer og tager billeder på dagen. Film og billeder kan blive publiceret på sociale medier og på vores hjemmeside.

TILMELD DIG HER

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.