Nøglehullet

Nøglehulsmærket

Det sunde valg giver værdi

Trinity kan smykke sig med titlen som landets første nøglehulsmærkede spisested.
Beslutningen om at tilberede mad efter konceptet i det grønne mærke kom i naturlig forlængelse af, at Trinity tidligere havde indført eat wise®, og at køkkenchef Stig Kruse Hansen havde været med til at udarbejde kriterierne for certificeringen.

På Trinity serverer vi i dag en nøglehulsmærket frokostbuffet, ligesom det er muligt at vælge en nøglehulsmærket ret til aften.
Og de 250 frokostgæster og 150 aftengæster tager godt imod muligheden for at spise efter nøglehulsprincipperne.

I begyndelsen krævede det tid at få dokumentationen i orden på de nøglehulsmærkede retter; men efterhånden er køkkenets personale blevet fortrolige med principperne, og nøglehullet er en helt naturlig del af arbejdsdagen.

”Det er blevet rutine for os at arbejde med Nøglehullet, og det går rigtig godt. Det sidder simpelthen på rygraden. Vi kører efter nogle standardopskrifter og skifter mellem forskellige grøntsager for at variere. Derudover kan vi se, at vi slet ikke bruger så meget salt, som vi egentlig gerne må”, fortæller Stig Kruse Hansen.

For ham er der ingen tvivl om, at det giver god mening, at kunne tilbyde gæsterne et sundere valg.

”Jeg synes, det giver os en merværdi at være nøglehulscertificeret. Vi kan dokumentere, at vi serverer et sundere valg for vores gæster, i forhold til konkurrenter, der siger, at de serverer sund mad, men ikke har dokumentation på det. Så jeg er stolt af, at Trinity Hotel & Konference Center er Nøglehulscertificeret”. Et sundt valg, der samtidig giver mere energi til dagens arbejde.

Læs mere om Nøglehulsmærket her

Hent info om Trinity og Nøglehulsmærket

No Comments

Post A Comment