25-års jubilæum

Jubilæum 25-års std
Jubilæum 25-års std

Det er ganske vist – Trinity har 25-års jubilæum

Se avis | Hent avis (pdf)

Onsdag den 31. august 2016 var det 25 år siden, Trinity Hotel & Konference Center under stor bevågenhed i egne rækker og i offentligheden blev indviet.

Forud var gået en række drøftelser internt i Kristeligt Dansk Fællesforbund, som endte med beslutning om at opføre et fælles kursuscenter til erstatning for lejrene i Stendis og Ganløse, som grundet bl.a. et stigende medlemstal ikke længere kunne rumme det store antal kursister.

Daværende bestyrelsesformand, Gerhard Søndergård udtalte, at ”Trinity skal være et etisk lokomotiv”, og fokus var især i al kursusvirksomhed at implementere og bibeholde de kristne værdier (kærlighed, ydmyghed, respekt, gæstfrihed, hjælpsomhed, taknemmelighed og gavmildhed). Et mål var, at Trinitys kursister efter endt ophold skulle føle sig ”åndeligt berigede”.

Siden indvielsen i 1991 har Trinity gennemgået en rivende udvikling, således at det nu fremstår som Fredericias største hotel- og konferencested, som kan det hele – udover kurser, møder og konferencer også være ramme om alle livsbegivenheder, fra barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, sølv-, guld- og diamantbryllup, receptioner og mindesamvær.
Og de kristne værdier er stadig en vigtig del af Trinitys værdigrundlag.

Trinity udgiver den 24. august 2016 i samarbejde med Jyllands-Posten et 32-siders særtillæg, og Trinitys historie kan ses i Trinitys hall som en tidslinje, som udover tekst og billeder også rummer korte interviews med 13 tidligere og nuværende interessenter. Tidslinjen fortæller også begivenheder den 31. august i Fredericia, Danmark og Verden i hvert af de 25 år. Begge dele kan også ses på Trinitys hjemmeside.

Markering af Trinitys første 25 år sker på kongelig vis over 3 dage med invitation til følgende:

  • Fredag den 26. august: Kunder, leverandører, samarbejdsparter, ejere m.fl.
  • Lørdag den 27. august: Fastansatte medarbejdere og deres ledsagere.
  • Søndag den 28. august: Åbent Hus for alle interesserede – fra kl. 14 – 16.00, med kæmpestor hjemmebagt kage, kaffe/te, sodavand og slik til børnene. Og det er ganske vist, H. C. Andersen kommer også – og arrangementet afsluttes med optræden v/ 6. Juli Garden fra Fredericia.

Yderligere oplysninger: Direktør Eva Ejlskov – tlf. 61 20 60 22 – mail: eva.e@trinity.dk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.