Tag hjernen med til møde – gratis inspirationsforedrag

TORDAG DEN 14. DECEMBER KL. 9.00 - 12.00

TAG HJERNEN MED TIL MØDET!

Vores hjerner spiller ind på hvert eneste møde vi går til.
Nogle gange imod os, andre gange med os.

Lær af hjerneforsker Saga Steinmann Madsen fra Brains and Business hvad der gør forskel, og få det bedste ud af hjernemassen hos dine mødedeltagerne, før, under og efter mødet.

Møde- og interaktionsdesigner Hans Ravnkjær Larsen fra Cheche (og præsident i MPI Denmark) spejler mod mødeindustrien og taler om forhold i mødelokalet som spiller ind.

PROGRAM:

9.00 – 9.30 Velkommen til Trinity, indtjekning, kaffe og rundstykker
9.30 – 11.00 Saga redegør for hvordan hjernen virker og påvirker os i mødeforstand.
11.00 – 11.30 Hans blander sig og taler mødedesign, Indoor Environment Quailty (IEQ) og faktorer som påvirker os i mødelokalet. Med afsæt i jeres spørgsmål og input taler Saga og Hans om hvordan deltagerne selv kan få mere ud af mødelokaler og mødedeltagere.
11.30 – 11.50 Opsamling og farvel
12.00 Trinity er vært ved frokost for dem som har lyst (husk tilmelding)

PS! Dette arrangement blev valgt ved vores sidste inspirationsforedrag på Trinity. Mød op og få lov til at stemme på, hvad du kunne tænke dig at blive inspireret af næste gang.

TILMELD DIG HER

 

Lidt om foredragsholderne:

Saga Steinmann Madsen

– er Ing. Eks., HD og har specialiseret sig i adfærdspsykologi og neurofysiologi med fokus på innovation, udvikling og fremtidsforskning. Som innovatør, debattør, futurist og specialist har hun bevæget sig gennem og ind på mange områder og brancher, politiske organisationer og uddannelsesområder. Saga har med sin viden, sit engagement, sin udstråling, sin indtrængningsevne og sit uanfægtelige drive rykket ved mange mennesker og organisationer på sin vej gennem dansk og internationalt erhvervsliv.

Hans Ravnkjær Larsen

Han er vært i Ignite Denmark, et forum og community for mennesker der deler deres fortællinger om passion med andre. Inspirer os, men gør det kort. Ignite Denmark har siden 2010 afholdt åbne arrangementer hvor tusindvis af deltagere er blevet overrasket, inspireret og beriget af hinanden og andre om hvad som helst med passion som fællesnævner.
www.ignitedenmark.dk

Hans er medstifter af Mødeindustriens Dag, et branchetiltag for mødeindustrien. Sammen med Eskild Hansen og Jens Ole Ambjerg arbejder han på at give danske mødeprofessionelle et mødested for at stifte bekendtskab med, drøfte og komme nærmere de nyeste faglige tendenser og tilbud fra mødeindustriens bag-, ind- og udland.
www.moedeindustriensdag.dk

Hans sidder i bestyrelsen for MPI Denmark. MPI Denmark er den danske gren af nonprofitforeningen Meeting Professionals International, der verden over omfatter 18.500 medlemmer i 22 lande. MPI tror på at gode møder flytter mennesker og organisationer fremad. MPI Denmark arbejder for udvikling og uddannelse af mødebranchens aktører igennem faglig inspiration, kompetenceudvikling, networking og videndeling. www.mpidenmark.dk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.