Trinity er Travellers’ Choice 2016 hos TripAdvisor

Travellers Choice 2016 Hotel Fredericia af TripAdvisor
Travellers Choice 2016 Hotel Fredericia af TripAdvisor

Trinity Hotel & Konference Center A/S er for 2. år i træk kåret som vinder af prisen “Travellers Choice™” ved TripAdvisors prisuddeling i 2016 for hoteller.

Gæsternes tilbagemeldinger placerer Trinity som nr. 1 af 7 hoteller i Fredericia.

Kendetegnende ved Travellers’ Choice-vinderne er usædvanlig service, kvalitet og værdi.
For 14. gang har TripAdvisor udpeget verdens mest populære ejendomme baseret på de millioner af anmeldelser og meninger, som er blevet indsamlet i løbet af et år fra rejsende rundt om i verden.
Vinderne blev udpeget i kategorierne Mest populære hoteller, Tilbudshoteller, B&B’er og kroer, Luksushoteller, Bedste service og Små hoteller.

“Vi vil gerne lykønske de ejendomme, der har vundet Travellers’ Choice-hotelpriser,” udtaler Barbara
Messing, der er markedsføringschef for TripAdvisor. “Rejsende, der overvejer, hvor deres næste rejse skal gå hen, skal huske at kigge på disse prisvindere, som allerede har begejstret millioner af medlemmer af TripAdvisors fællesskab.”

Hvis du vil se anmeldelser og meninger fra rejsende på TripAdvisor af Trinity, kan du gå til Trinitys side med anmeldelser på TripAdvisor – her.

Trinitys hotelchef Claus Pedersen udtaler: ”Det er altid fantastisk, når man modtager ros for sit arbejde og endnu bedre, når rosen kommer fra vore gæster, som er omdrejningspunktet i vores hverdag.
På Trinity gør vi alt for at overgå vore gæsters forventninger. Og det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse at blive bekræftet i, at det vi gør, er det rigtige. Vigtigst er dog, at vi på Trinity ikke hviler på laurbærrene, og vi forsøger hele tiden at forbedre os.”

Om TripAdvisor: TripAdvisor® er verdens største rejsewebsted*, der sætter rejsende i stand til at planlægge og reservere den perfekte rejse. TripAdvisor giver tip fra millioner af rejsende og tilbyder et bredt udvalg af rejser og planlægningsfunktioner med ukomplicerede links til reservationsværktøjer, der tjekker hundredvis af websteder for at finde de bedste hotelpriser.
TripAdvisors websteder udgør verdens største rejsefællesskab med 350 mio. unikke besøgende om måneden** og over 290 mio. anmeldelser og meninger, som dækker 5,3 mio. indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder. Webstederne dækker 47 lande i hele verden.

Yderligere information: Hotelchef Claus Pedersen, Trinity Hotel & Konference Center A/S, tlf. +45 26224019, mail: claus.p@trinity.dk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.