Samarbejdspartnere

Udvalg af vores eksterne venner

Business & Netværk

Experience Fredericia

Experience Fredericia arbejder blandt andet med: Turismestrategi og turismeerhvervet samt hoteller og konferencevirksomheder lokalt, hvor målet er at styrke erhvervsturismen. Der vil, i tæt samarbejde mellem Fredericia Kommune, Experience Fredericia og Business Fredericia ske indsatser inden for event, turisme og oplevelsesøkonomi.

Kursuslex

Kursuslex udvikler og udgiver værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere.
Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentres Booking-Service A/S (DKBS) er ejet af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer.

Aktiviteter

World of Adventure

Samarbejdet med World of Adventure gør, at vi tilbyde en verden af eventyr og storslåede oplevelser på og omkring Trinity. WOA har siden 1992 skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, teamtræning, og gjort fester & events til noget udover det sædvanlige. WOA benyttes af rigtig mange møde- og konferencegrupper.

BridgeWalking

Eventyret i vores baghave. Bridgewalking er en unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn. Bridgewalking tager 2 timer – inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Læs mere om vores BridgeWalking ophold her.

 

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken arbejder for, at vi sammen skaber et hav af oplevelser, som giver os lyst til at passe på og forbedre Lillebælt.

Fredericia Golf Club

Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

Birkemose Golf Club

Birkemose Golf Club vil fortsat bestræbe sig på at være Danmarks hyggeligste golfklub, hvor der forefindes et stort socialt engagement blandt alle brugere af anlægget.

Golfklubben Lillebælt

Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt ud over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller.