Samarbejdspartnere & sponsorater

Udvalg af vores eksterne venner

Business

Business Fredericia

Business Fredericia er en paraplyorganisation bestående af Fredericia Shopping, Fredericia Håndværkerforening, Taulov Transportcenter og Experience Fredericia.  Læs mere om de forskellige tilknyttede foreninger i Business Fredericia.

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentres Booking-Service A/S (DKBS) er ejet af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer.

Kursuslex

Kursuslex udvikler og udgiver værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere.
Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Middelfart Erhvervscenter

Middelfart Erhvervscenter har eksisteret siden 1985, og blev dengang etableret af lokale virksomhedsejere, deriblandt Torben Østergaard-Nielsen – A/S Dan Bunkering Ltd. Vi har i alle år støttet virksomheder og iværksættere med at få visioner og gøre det umulige muligt.

Netværk

Experience Fredericia

Experience Fredericia arbejder blandt andet med: Turismestrategi og turismeerhvervet i Fredericia samt hoteller og konferencevirksomheder i Fredericia, hvor målet er at styrke erhvervsturismen. Der vil, i tæt samarbejde mellem Fredericia Kommune, Experience Fredericia og Business Fredericia ske indsatser inden for event, turisme og oplevelsesøkonomi.

BridgeWalking

Eventyret i vores baghave. Bridgewalking er en unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn. Bridgewalking tager 2 timer – inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Læs mere om vores BridgeWalking ophold her.

 

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken arbejder for, at vi sammen skaber et hav af oplevelser, som giver os lyst til at passe på og forbedre Lillebælt.

Skjern Håndbold

Skjern Håndbold vil til stadighed være en naturlig og aktiv del af det sociale netværk, der skal være med til at sikre hele mennesker i et godt miljø. Derudover har klubben klare sportslige målsætninger, der betyder, at klubben fortsat ønsker at være med til at præge dansk håndbold.

Divisionsforeningen håndbold

Divisionsforeningen Håndbold er et fællesskab mellem de danske elitehåndboldklubber for både kvinder og herrer, der varetager en række opgaver, og har blandt andet har til formål at fremme de fælles kommercielle interesser for medlemsklubberne.

Fredericia Golf Club

Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

Birkemose Golf Club

Birkemose Golf Club vil fortsat bestræbe sig på at være Danmarks hyggeligste golfklub, hvor der forefindes et stort socialt engagement blandt alle brugere af anlægget.

Golfklubben Lillebælt

Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt ud over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller.

Adoption af skoleklasse

Fra foråret 2015 har vi adopteret 6. a på Taps Skole. Vi ønsker at bidrage til, at den danske ungdom får kendskab til erhvervslivet og således også vores branche – serviceerhvervet, aktuelt kursus-, konference- og hotelområdet.

Relationsnetværket

RelationsNetværket er et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder, som arbejder med emnerne: Human Ressource, Sundhed og trivsel på arbejdspladsen, Ledelse, Social Ansvarlighed, Forretning.