Samarbejdspartnere & sponsorater

Udvalg af vores eksterne venner

Business

Meeting Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentres Booking-Service A/S (DKBS) er ejet af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer.

Kursuslex

Kursuslex udvikler og udgiver værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere.
Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Business Fredericia

Erhvervsforening i Fredericia.

Middelfart Erhvervscenter

Erhvervsforening i Middelfart.

Netværk

Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen. Vi hjælper bl.a. forskere, mødeplanlæggere, virksomheder og organisationer med at vinde og planlægge internationale arrangementer på et højt og professionelt niveau. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring til alle med visioner om at afholde møder, kongresser eller konferencer i regionen.

Relationsnetværket

RelationsNetværket er et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder, som arbejder med emnerne: Human Ressource, Sundhed og trivsel på arbejdspladsen, Ledelse, Social Ansvarlighed, Forretning.

Netværkslokomotivet

Netværkslokomotivet på nationalt plan er virksomhedernes, skolernes og organisationernes foretrukne samarbejdspartner indenfor test og vejledning om FVU (bl.a. undervisning af ordblinde og talblinde).

Odense Håndbold

Odense Håndbold vil være med i toppen af kvindehåndbold både nationalt og internationalt. Vi vil spille en betydelig rolle i hold- og talentudviklingen samt sikre, at Odense Håndbolds samlede forretningsområde vokser. Vi vil være et attraktivt valg som samarbejdspartner både kommercielt og non-kommercielt.

Adoption af skoleklasse

Fra foråret 2015 har vi adopteret 6. a på Taps Skole. Vi ønsker at bidrage til, at den danske ungdom får kendskab til erhvervslivet og således også vores branche – serviceerhvervet, aktuelt kursus-, konference- og hotelområdet.

Fredericia Golf Club

Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

Birkemose Golf Club

Birkemose Golf Club vil fortsat bestræbe sig på at være Danmarks hyggeligste golfklub, hvor der forefindes et stort socialt engagement blandt alle brugere af anlægget.