Samarbejdspartnere & sponsorater

Udvalg af vores eksterne venner

Turist

Bridgewalking

Bridgewalking ny unik attraktion i Danmark.
Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå på toppen af en bro. Opleve højden. Suget i maven. Udsigt til noget helt særligt!

Visit Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Clay

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for nutidig keramisk kunst.
Du kan opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder.

Gram Slot

Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling med koncertsal, eventplads med plads til 50.000 gæster, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug.
Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

Visit Denmark

VisitDenmark markedsfører hele Danmark med effektive og slagkraftige kampagner og aktiviteter, der skal tiltrække flere udenlandske ferieturister og møder til Danmark.

Det Danske Musicalakademi

Gennem en længere årrække har der fra forskellig side været arbejdet på at etablere en professionel musicaluddannelse i Danmark.
I 2000 lykkedes det at samle de mange tråde og resultatet blev Det Danske Musicalakademi Fredericia.
Fra da af behøvede unge musicalinteresserede ikke længere søge til udlandet for at få en uddannelse.

Business

Meeting Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentres Booking-Service A/S (DKBS) er ejet af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer.

Kursuslex

Kursuslex udvikler og udgiver værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere.
Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

IACC

International sammenslutning af konferencecentre.

Business Fredericia

Erhvervsforening i Fredericia.

Middelfart Erhvervscenter

Erhvervsforening i Middelfart.

Netværk

Meetovation

Metode til opnåelse af mødeformål.

Relationsnetværket

RelationsNetværket er et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder, som arbejder med emnerne: Human Ressource, Sundhed og trivsel på arbejdspladsen, Ledelse, Social Ansvarlighed, Forretning.

Netværkslokomotivet

Netværkslokomotivet på nationalt plan er virksomhedernes, skolernes og organisationernes foretrukne samarbejdspartner indenfor test og vejledning om FVU (bl.a. undervisning af ordblinde og talblinde).

Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen. Vi hjælper bl.a. forskere, mødeplanlæggere, virksomheder og organisationer med at vinde og planlægge internationale arrangementer på et højt og professionelt niveau. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring til alle med visioner om at afholde møder, kongresser eller konferencer i regionen.

HC Odense

Adoption af skoleklasse

Fra foråret 2015 har vi adopteret 6. a på Taps Skole. Vi ønsker at bidrage til, at den danske ungdom får kendskab til erhvervslivet og således også vores branche – serviceerhvervet, aktuelt kursus-, konference- og hotelområdet.

Den Fynske Opera

Kom nærmere.