Samarbejdspartnere & sponsorater

Udvalg af vores eksterne venner

Turist

Bridgewalking

Bridgewalking ny unik attraktion i Danmark.
Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå på toppen af en bro. Opleve højden. Suget i maven. Udsigt til noget helt særligt!

Visit Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Clay

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for nutidig keramisk kunst.
Du kan opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder.

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken arbejder for, at vi sammen skaber et hav af oplevelser, som giver os lyst til at passe på og forbedre Lillebælt.

Gram Slot

Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling med koncertsal, eventplads med plads til 50.000 gæster, slotskøkken og ferielejligheder og af et stort, økologisk landbrug.
Gram Slot er samtidig en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

Visit Denmark

VisitDenmark markedsfører hele Danmark med effektive og slagkraftige kampagner og aktiviteter, der skal tiltrække flere udenlandske ferieturister og møder til Danmark.

Det Danske Musicalakademi

Gennem en længere årrække har der fra forskellig side været arbejdet på at etablere en professionel musicaluddannelse i Danmark.
I 2000 lykkedes det at samle de mange tråde og resultatet blev Det Danske Musicalakademi Fredericia.
Fra da af behøvede unge musicalinteresserede ikke længere søge til udlandet for at få en uddannelse.

Business

Meeting Lillebælt

Lillebælt har en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder, dvs. sports- og friluftsaktiviteter, natur og dyreliv, historiske monumenter, kulturoplevelser i havnebyerne og overnatningsmuligheder og spisesteder for enhver smag og pengepung.

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentres Booking-Service A/S (DKBS) er ejet af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer.

Kursuslex

Kursuslex udvikler og udgiver værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere.
Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Business Fredericia

Erhvervsforening i Fredericia.

Middelfart Erhvervscenter

Erhvervsforening i Middelfart.

Netværk

Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen. Vi hjælper bl.a. forskere, mødeplanlæggere, virksomheder og organisationer med at vinde og planlægge internationale arrangementer på et højt og professionelt niveau. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring til alle med visioner om at afholde møder, kongresser eller konferencer i regionen.

Relationsnetværket

RelationsNetværket er et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder, som arbejder med emnerne: Human Ressource, Sundhed og trivsel på arbejdspladsen, Ledelse, Social Ansvarlighed, Forretning.

Netværkslokomotivet

Netværkslokomotivet på nationalt plan er virksomhedernes, skolernes og organisationernes foretrukne samarbejdspartner indenfor test og vejledning om FVU (bl.a. undervisning af ordblinde og talblinde).

Meetovation

Metode til opnåelse af mødeformål.

Odense Håndbold

Odense Håndbold vil være med i toppen af kvindehåndbold både nationalt og internationalt. Vi vil spille en betydelig rolle i hold- og talentudviklingen samt sikre, at Odense Håndbolds samlede forretningsområde vokser. Vi vil være et attraktivt valg som samarbejdspartner både kommercielt og non-kommercielt.

Adoption af skoleklasse

Fra foråret 2015 har vi adopteret 6. a på Taps Skole. Vi ønsker at bidrage til, at den danske ungdom får kendskab til erhvervslivet og således også vores branche – serviceerhvervet, aktuelt kursus-, konference- og hotelområdet.

Fredericia Golf Club

Fredericia Golf Club er en charmerende Golf Club, som er centralt beliggende kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

Birkemose Golf Club

Birkemose Golf Club vil fortsat bestræbe sig på at være Danmarks hyggeligste golfklub, hvor der forefindes et stort socialt engagement blandt alle brugere af anlægget.