Opera og klassisk musik med Kim Sjøgren

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Kim Sjøgren med opera stjernefrø

Trinity Hotel & Konference Center fortsætter konceptet, hvor violinist Kim Sjøgren ”blidt” fører publikum ind i den klassiske musik– og operaverden.

Fredag den 4. oktober gennemfører Trinity Hotel & Konference Center for andet år i træk, DinnerKoncert med Kim Sjøgren, hvor publikum nænsomt og med forklarende anekdoter føres ind i operaen og den klassiske musiks verden.

Premieren på dette koncept fik sidste år den sværest mulige start, da det netop var denne dag, hele Danmark blev lukket ned på grund af terrortrussel. Det betød, at samtlige kunstnere sad fastlåst i kø på motorvejen i mere end 6 timer og aldrig nåede frem. På aftenen trådte den 15-årige violinist Stefan Burchardt med familie til – og reddede aftenen, og der måtte efterfølgende gennemføres et erstatningsarrangement. Vi krydser fingre for aftenen i år forløber som planlagt.

En del af konceptet består i, at Kim udvælger de kommende stjerner på operahimlen, og hans valg til dette års DinnerKoncert er sopran Marie Dreisig og baryton William Jønch Pedersen. Derudover medbringer Kim en overraskelse, og pianist Carol Conrad akkompagnerer.

F & B Chef Stig Schurmann Hansen sørger for, at aftenens menu matcher temaet og helt sikkert vil afføde lidt kommentarer fra Kim Sjøgren, da vi skal nyde:

  • Lun dampet helleflynder med brændte løg og mousseline med toner af citron
  • Duet af kronhjort og fasan med selleripuré, ristede svampe, pommes anna og portvinssauce med et strejf af trøffel
  • Symfoni af Valrhona chokolade, pyntet med stjernestøv af det pureste guld

DinnerKoncerten, inkl. 3-retters menu og kaffe, koster kr. 675,- pr. person

BOOK OG BETAL HER

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.