Trinity byder atter velkommen fra 8. juni 2020

ARKIVERET
indholdet er ændret - kontakt Trinity for nærmere info!

Trinity Hotel & Konference Center

Pressemeddelelse

Små 3 måneder efter at vores travle hverdag, med mange arrangementer ophørte, slår Trinity nu atter dørene op for gæster fra mandag den 8. juni kl. 08.00.

Hele huset, medarbejderne og de mange faciliteter med masser af plads, venter udelukkende på igen, at byde vores kunder velkommen.

Covid-udbruddet betyder, at Trinity, som så mange andre, er i fuld gang med at omdanne hus og arbejdsgange til den nye hverdag. En hverdag, der fortsat vil følge alle myndighedsanbefalinger, således at både gæster og medarbejdere, til enhver tid og i enhver henseende, føler sig trygge og i gode hænder.

Det er et massivt, kontinuerligt arbejde der ligger i den opgave, som løbende skal kunne tilpasses i takt med myndighedernes udmeldinger og de forskellige genåbningsfaser, som bl.a. vedrører forsamlingsantal, afstand og værnemidler.

Arbejdet, som løbende defineres, har vist sig mere omfattende end man umiddelbart skulle tro, og indebærer bl.a. ny forretningsudvikling, iderigdom på indretning, behovet for nyt AV-udstyr, skiltning, skærme, opdeling af personalegrupper og teams, gennemgang af arbejdsrutiner og mønstre, samt sidst, men ikke mindst, en fysisk gennemgang af kunderejsen i huset for hhv. hotelgæster, fester og selskaber, restaurantbesøgende og møde- og konferencekunder. Alt sammen for at sikre, at vi kender alle berøringspunkter, kontaktflader og servicepunkter, og forebygger ud fra disse. Trinity følger udover myndighedernes anbefalinger, HORESTA’s ”SAFE TO VISIT”-program.

”Vi er så klar, og alle arbejder på højtryk op til åbningen, ud fra den plan vi har lagt. Vi afventer i øjeblikket myndighedernes udmelding om antallet i grupper, som forventes at blive mellem 30-50 fra 8. juni – og gerne med endnu flere, da Trinity råder over 12.500 m2 under tag. Så kan vi få rigtig gang i afviklingen af de mange udskudte konfirmationer, bryllupper og møde- og konference arrangementer.

Netop fordi, vi står foran sommerferien, vil møde- og konferenceaktiviteterne næppe komme rigtigt i gang, før i august-september. Vi forventer til gengæld, at en stor del af danskerne, vil holde ferie i Danmark – og har derfor udviklet en stribe forskellige opholdspakker til den forestående sommerperiode.

Mest at alt, ser vi alle blot frem til at komme i gang igen og gøre det, vi er bedst til, nemlig at yde vore mange gæster Værtskab i Særklasse”, udtaler direktør Eva Ejlskov.

 

Billedtekst: Trinity åbner og byder atter kunderne velkommen fra mandag den 8. juni kl. 08.00.

 

PRESSEKONTAKT:

Direktør Eva Ejlskov, eva.e@trinity.dk eller 82 27 17 17

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.