Trinity får branchekendt kapacitet som Salgs- & Udviklingschef

Salgs- & Udviklingschef Lisbeth Vinther-Wilhelmsen

Lisbeth Vinther-Wilhelmsen er pr. 1. maj 2019 tiltrådt som Salgs- & Udviklingschef på Trinity Hotel & Konference Center.

Lisbeth er med sine 26 år i hotel- og restaurationsbranchen særdeles branchekendt, og kommer senest fra en stilling som Hotelchef på Hindsgavl Slot.

Lisbeth får det overordnede salgsansvar for hotel- og konferencedelen, ligesom udviklingen af nye hotel- og konferenceprodukter bliver en stor del af det fremtidige virke.

”De seneste 5 år har vi udviklet os fra at være en primær møde- & konferencevirksomhed, til en spændende og fleksibel servicepartner med 4 forretningsområder, nemlig; Hotel, Konference, Celebration og Events.

For at fastholde vores fortsatte vækstfremgang giver det god mening med en profil, der kan sikre fortsat vækst, bl.a. gennem synergi- og kvalitetsoptimeringer, fortsætte Værtskab i Særklasse konceptet, men som også kan udvikle morgendagens konferenceprodukter, der kan matche, inspirere og tiltrække eksisterende samt nye kunder til Trinity”, udtaler Direktør Eva Ejlskov.

”Trinity Hotel & Konference Center er en utrolig spændende virksomhed, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære Trinity at kende indefra, og sammen med medarbejderne at løfte Trinity til et endnu højere niveau”, udtaler Salgs- & Udviklingschef Lisbeth Vinther-Wilhelmsen.

Billedtekst:

Lisbeth Vinther-Wilhelmsen er 1. maj 2019 tiltrådt som Salgs- & Udviklingschef på Trinity Hotel & Konference Center.

 

Pressekontakt: Direktør Eva Ejlskov, eva.e@trinity.dk, mobil 61 20 60 22

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.