Trinity planter træer

Trinity planter træer

Trinity Hotel & Konference Center samarbejder med organisationen Plant et Træ – og har derfor valgt sin egen event, her efter Danmark planter træer kampagnen.

Fredag den 4. oktober kl. 15.00 plantes 14 stk. nye træer på Trinity. Træerne plantes af 6 elever fra Ådalsskolen, som er vores adoptionsklasse, samt 8 af Trinity’s egne dygtige elever.

Der er tale om 14 stk. Paradisæbletræer, som dels er valgt ud fra, at træerne har nytteværdi og dels valgt ud fra, at med Trinity’s skønne beliggenhed var navnet alene nok til, at det ikke kunne være andet, her første gang der skal beplantes.

Der vil ved foden af hvert træ blive placeret en sten med navn på eleven, der har plantet træet, så både gæster og de efterfølgende selv kan besøge deres eget træ.

Der vil fra 1. oktober være opsat en flot udstilling fra Plant et Træ i Glassalen på Trinity, der som det første sted i Danmark får lov til at vise udstillingen. Udstillingen vil kunne besøges frem til ultimo oktober og alle velkomne til at kigge forbi.

Alle er hjerteligt velkomne til at overvære eventen den 4. oktober om eftermiddagen, og evt. se udstillingen. Trinity er efterfølgende vært ved kaffe, te og boller samt træstammer fra vores egen konditor.

Billedtekst: Trinity planter træer fredag den 4. oktober kl. 15.00, helt præcist 14 Paradisæbletræer der plantes af elever fra Ådalsskolen og Trinity’s egne elever.

 

PRESSEKONTAKT:
PA & HR-Konsulent Metha Palmus Hansen, metha.h@trinity.dk eller 82 27 17 17

 

Læs mere om organisationen Plant et Træ her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.