Ungerne flyver fra reden…

Ungerne flyver fra reden…

Trinity Hotel & Konference Center tog i sidste uge afsked med sin adoptivklasse fra Ådalskolen, en flok skønne, unge mennesker med specielle behov, som nu efter 9. klasse skal videre i livet.

Det var en tårevædet – og på samme tid glædelig afsked, med et stort held og lykke fremover til vores adoptivklasse gennem de sidste 3,5 år. Et samarbejde, der kom i stand takket være Karsten Vester og Relationsnetværket, der med konceptet ”Virksomheder adopterer skoleklasser”, netop arbejder for at binde skoleklasser og erhvervsliv bedre sammen.

Det har været en skøn rejse fra 2015 og frem til nu. Det er blevet til spændende projekter, bl.a. madspild, en avisudgivelse, jobtræning som tjener, kok, opvasker og ”stuepiger” er blot nogle af de oplevelser, som vi godt tør påstå, har givet et gensidigt udbytte til os alle.

Kulminationen på forløbet har uden tvivl været, da Trinity Hotel & Konference Center blev tildelt CSR People Prize 2017 for sit store CSR-arbejde, herunder bl.a. arbejdet med udsatte unge. TV-Glad udarbejdede i samarbejde med klassen en video, der indgik i nomineringen og 2 elever fra klassen var med på scenen, da prisen blev overrakt af HKH Prins Joachim. En oplevelse, der har gjort dybt indtryk på eleverne, og som også blev nævnt ved afskedsseancen.

PA & HR-Konsulent Metha Palmus Hansen har været kontaktperson og den primære drivkraft i samarbejdet, og det takkede eleverne for i en 6 min. lang video, hvor de med egne ord takkede Trinity og Metha for den skønne tid sammen.

Eleverne fik på dagen en skøn Bridgewalking oplevelse og mødtes efterfølgende til byg-selv burgere i det nye brasserie G. Direktør Eva Ejlskov holdt en smuk tale til eleverne, og pointerede at Trinity’s døre altid vil stå åbne, hvad enten de blot kommer for at hilse på – eller for evt. senere for at få en praktikplads eller job. Alle eleverne fik overrakt en praktisk Trinity rygsæk med ønsket om god vind fremover.

Trinity Hotel & Konference Center adopterer en ny skoleklasse fra Ådalsskolen efter sommerferien.

Videoen fra eleverne og videoerne fra CSR-prisen kan ses her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.