brasserie G

2-retters tilbud - februar

Løgsuppe & 250g striploin steak

255,-

Månedens tilbud på en lækker 2-retters menu: Fransk inspireret løgsuppe og 250 g steak af velhængt striploin med pebersauce & pommes frites til hovedret. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Februar menu

Den lille snack

45,-

med hønse- & rodfrugtchips, urtedip & saltede mandler.

Chèvre Chaud

95,-

med bagt gedeost på baguette, lufttørret skinke & honningsyltede valnødder.

Grøn salat

65,-

med oliven, rødløg, vinaigrette & Comté ost.

Vinter salat

75,-

med rucola, æble, kål, valnødder, blåskimmelost & dressing.

Chevice af torsk

125,-

med syltet glaskål, agurk & æble.

Lufttørret okseinderlår

105,-

fra dansk angus med frugtkompot & krydderurter.

Løgsuppe

95,-

fransk inspireret med hjemmebagte hvidløgscrutons.

Steak af striploin

225,-

på bund af selleri og friterede kapers, hertil pebersauce & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Stegt skærising

225,-

med dampet porre, kål, kartofler & hvidvinssauce.

Braiseret lammeskank

195,-

med rodfrugtmos & glaserede rødbeder i balsamico.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Crème Brûlée

95,-

på hvid chokolade med vaniljeiscreme & syltede bær.

Kryddersyltede pærer

95,-

med mascarponecreme & nøddeis.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.