brasserie G

BRASSERIE G FØLGER HORESTA’S SAFE-TO-VISIT PROGRAM

VI GLÆDER OS RIGTIG MEGET TIL AT SE JER ALLE IGEN.

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af økologiske råvarer (op til 60%), samt et velassorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan udsigten nydes fra de store udendørs terrasser og lounges. Og ja, man er altid velkommen, også selv om det “kun” er for at nyde eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

DAGENS MENU - vælg mellem 2 eller 3 retter

I øjeblikket tilbyder køkkenet hver dag en 2- og 3 retters menu, lavet af sæsonens bedste råvarer, gerne fra lokale producenter. Bemærk tilbuddet kun gælder aften.

2 retter

275,-

3 retter

325,-

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Bar 14.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

TAKE-AWAY ER OPHØRT PR. 30. APRIL 2021

Aftenmenu 17.30 - 21.30 | September - Oktober
Forretter

Dagens forret

75,-

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Grambogård, bacon, løgringe, løgkompot, gærcreme & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)
Desserter

Dagens dessert

75,-

Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Mere om brasserie G
Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.