brasserie G

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

Juletilbud i november - december (aftenmenu)

2 retter

275,-

Vælg mellem: Koldpocheret torsk, Foie Gras terrine, Duet af and & friteret carmembert

3 retter

325,-

Vælg mellem: Koldpocheret torsk, Foie Gras terrine, Duet af and & friteret carmembert

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Frokostmenu 12.00 - 15.30 | november - december
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Charcuterie bræt

125,-

med 3 slags dansk charcuteri, 2 slags dansk ost, hertil syltede nødder, piment pickles, trøffelmayo & hjemmebagt stenovnsbrød.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Frokostbuffet 12.00 - 13.00

225,-

Vælg frit fra den store frokostbuffet (ikke alle dage, tjek evt. først pr. telefon)

Gateau Marcel

105,-

af valrhona chokolade med portvinssyltede sveskeblommer & vaniljeiscreme.

Friteret carmenbert

105,-

med solbæris & økologisk marmelade.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | november - december

Koldpocheret torsk

105,-

med syltet selleri, unika fløde, dildolie & urter.

Grillede kammuslinger

125,-

med stegt blomkål, æble & cremet hvidvinssauce.

Foie Gras terrine

135,-

med braiseret nakkefilet af gris, trøffelmayo & puffet svær.

Duet af and

195,-

stegt andebryst og sprøde lår. Hertil kejserhatte, grønkål, løg & portvinssauce.

Laksefilet

225,-

fra færøerne (uden GMO & antibiotika) med ristede marksvampe, dampet porre & løg. Hertil estragonsauce.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Entrecote

275,-

fra Kildegården med selleripure, friteret jordskok, pommes fondant & brombærglace.

Gateau Marcel

105,-

af valrhona chokolade med portvinssyltede sveskeblommer & vaniljeiscreme.

Friteret carmenbert

105,-

med solbæris.

Kirsebær dessert

105,-

med Callebaut ganache, sprød nøddebund, kirsebærsorbet & guldstøv
Juletilbud | november - december
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.