brasserie G

ÅBNINGTILBUD

Røget laks & Steak Frites

185,-

Åbningstilbud i hele juni og juli måned: røget laks fra Kerteminde og Steak Frites af Ribeye, disse to retter til 1/2 pris. OBS Dette tibud er KUN GYLDIGT ved forudbestilling og bekræftelse.

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12-22 alle dage

Menu

Croque Monsieur

80,-

med skinke fra Nr. Åby slagteren, Gammelknas ost og fritter.

Snackbræt

125,-

med hjemmelavet hønsechips m/ yoghurt- & estragonmayo, mini ‘’snobrød’’ m/ pølse fra Kildegaarden penslet m/ brunet smør & porreaske hertil fermenteret hvidløgsmayo, saltede mandler, rodfrugtchips, minimajs m/ knust morkel, popcorn & peberrodsmayo.

Sommer salat

105,-

med avocado, vagtelæg, Rømø rejer, soltørret tomat, croutoner, græskarkerner, grape m/ grapemarinade m/ løg & forskellige urter.

Nordisk salat

95,-

med æbler, spinat, løg, radiser, persille, hjertesalat, mandler, kerner m/ fransk dressing.

Danske kartofler

95,-

med agurk, rygeost og rugbrød. (vegetar)

Ristet jomfruhummer

135,-

med skummende sauce, æble & tang.

Røget laks

125,-

fra Kerteminde med ørredrogn, Unika fløde & salater.

Steak Frites

245,-

250g ribeye med fritter, whiskysauce, ærter, rødløg og rød syre. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Coq au Vin

195,-

med pancetta, lardo, perleløg og nye danske kartofler.

Helstegt rødspætte

195,-

med nye danske kartofler, grillet citron & brunet smør.

"G" burger

155,-

af friskhakket oksekød med løg, salat, bacon, Gammelknas ost og fritter. (fås også i vegetar udgave)

Ugens landret

195,-

af udvalgte lokale råvarer inkl. én lille fadøl.

Ostebræt

110,-

5 slags økologiske oste med sylt, knæk & sprødt.

Crème Brûlée

105,-

med bær, citron, sne & grønt.

Danske jordbær

105,-

med Pernod, vanilje, consommé & chokolade.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie, en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Typisk, er et brasserie åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.