brasserie G

BRASSERIE G GENÅBNER MANDAG DEN 8. JUNI 2020 OG EFTERLEVER ALLE MYNDIGHEDERNES ANBEFALINGER.

VI GLÆDER OS RIGTIG MEGET TIL AT SE JER ALLE IGEN.

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

Genåbningstilbud inkl. bobler & snack som velkomst

2-retters tilbud

250,-

Hovedret: Steak af dansk oksefilet med svampe, sommergrønt, pommes frites & sauce bearnaise. Vælg mellem røget laks fra Kerteminde til forret eller Creme Brûlée til dessert.

3-retter tilbud

300,-

Røget laks fra Kerteminde til forret, steak af oksefilet med sommergrønt, pommes frites & sauce bearnaise til hovedret, og Creme Brûlée til dessert.

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Frokostmenu 12.00 - 17.30 | juni - juli - august
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Charcuterie bræt

145,-

af danske lækkerier med oliven, humus, soltørret tomat & lidt ost samt hjemmebagt stenovnsbrød.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Stjerneskud de luxe

175,-

af dampet & stegt fiskefilet, røget laks, asparges, citron & dressing.

Cæsar salat

135,-

med kylling fra Hopballe Mølle, salat, croutons, Vesterhavsost & dressing.

Oste fra Arla Unika

105,-

med oliven, knækbrød & syltede nødder.

Citronfromage

105,-

med nøddekrokant, vaniljebisquit & citronsorbet.

Hjemmelavet vaniljeis

105,-

med nøddebund, friske sommerbær & mynte.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | juni - juli - august

Cremet muslingebisque

105,-

med danske blåmuslinger, håndpillede rejer & urter.

Bresaola fra Fyn

105,-

fra Slagter Mathiassen i Nr. Åby med karse, hyben-/æblekompot & porreaske.

Sprød torsk

105,-

med kryddermayo, syltede løg & sommerurter.

Koldrøget laks

105,-

fra Kerteminde med urter, dildmayo & citronperler.

Kylling fra Hopballe Mølle

185,-

Bryst fra dansk velfærdskylling med rabarber, syltet agurk, nye danske kartofler & estragonsauce.

Bagt færøsk laks

215,-

med tomatrelish, smørristet spidskål, sommergrønt & nye danske kartofler.

Steak af dansk oksefilet

215,-

250 g steak med svampe, sommergrønt, pommes frites & sauce bearnaise.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Oste fra Arla Unika

105,-

med oliven, knækbrød & syltede nødder.

Citronfromage

105,-

med nøddekrokant, vaniljebisquit & citronsorbet.

Hjemmelavet vaniljeis

105,-

med nøddebund, friske sommerbær & mynte.

Creme Brûlèe

105,-

med mocca iscreme, sprød tuille & vanilje.
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.