brasserie G

50% ÅBNINGTILBUD

Røget laks & Steak Frites

185,-

Åbningstilbuddet fortsætter i august måned med: Røget laks fra Kerteminde og Steak Frites af Ribeye, disse to retter til 1/2 pris. OBS Dette tibud er KUN GYLDIGT ved forudbestilling og bekræftelse.

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

August menu

Friskbagt croissant

80,-

med hjemmelevet rejesalat. (beregn ventetid, da croissanten skal bages)

Croque Monsieur

95,-

med skinke fra Nr. Åby slagteren, cheddar ost og fritter.

Snackbræt

95,-

med lufttørret skinke, små pølser, gede-friskost, oliven & mandler. Hertil friskbagt brød & smør.

Grøn salat

85,-

med kål, Edamame bønner, mandler, æbler, løg & hjemmelavede crutoner.

Porcheret æg

105,-

med Rømørejer, sprød toast, små salater & urter.

Laksetatar

115,-

med med ørredrogn, sennepsmayo, grillet rugbrød & urter.

Bresaola

95,-

med gedeostcreme, figner & sød balsamico.

Steak Frites

245,-

250 g ribeye med fritter, whiskysauce, ærter & rødløg. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Svinekæber

185,-

rødvinsbraiseret med lynstegt kål, æbler, selleri & knuste kartofler med rosmarin.

Stegt havtaske

235,-

med kantareller, majs, løg & "risotto".

"G" burger

155,-

af friskhakket oksekød med løg, salat, bacon, cheddar ost og fritter. (fås også i vegetar udgave)

Ugens landret

195,-

tilberedt af lokale råvarer inkl. én lille fadøl.

Ostebræt

110,-

5 slags økologiske oste med sylt, knæk & sprødt.

Lille brombærtærte

95,-

med vaniljeiscreme.

Belgisk vaffel

95,-

med bær, cointreau, chokolade & iscreme.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.