brasserie G

BRASSERIE G FØLGER HORESTA’S SAFE-TO-VISIT PROGRAM

VI GLÆDER OS RIGTIG MEGET TIL AT SE JER ALLE IGEN.

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af økologiske råvarer (op til 60%), samt et velassorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan udsigten nydes fra de store udendørs terrasser og lounges. Og ja, man er altid velkommen, også selv om det “kun” er for at nyde eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

MÅNEDSTILBUD - vælg mellem 2 eller 3 retter*

Nyd en skøn menu i juni, juli og august måned. Vælg mellem: Laks, dansk kylling & koldskål. Bemærk tilbuddet kun gælder aften.

2 retter

225,-

3 retter

300,-

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

TAKE-AWAY ER OPHØRT PR. 30. APRIL 2021

Frokostmenu 12.00 - 17.30 | Juni - Juli - August
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med fynsk skinke, ost, løg & cornichoner.

Cæsar salat

125,-

med hjertesalat, dansk kylling, dressing & brødcrutoner.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Grambogård, bacon, løgringe, løgkompot, gærcreme & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Stjerneskud de luxe

175,-

af dampet & stegt fiskefilet, røget laks, asparges, citron & dressing.

Rørt tatar af dansk okse

175,-

med estragonmayonnaise, chip & fritter.

Danske oste

125,-

sort skimmel & rødkit med marinerede blommer & knækbrød.

Koldskål

105,-

fra sifon med bær, broken gel & twill

Jordbær

105,-

med peber, sorbet & creme anglaise
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | Juni - Juli - August

Koldrøget laks fra Kerteminde*

105,-

med rygeostcreme fra sifon & grillet agurk

Rørt tatar

125,-

med estragonmayonaise & chips

Marineret kammusling

125,-

med glaskål, peberrodssauce & ramsløgsolie

Peberbøf fra Grambogård

235,-

med sommergrønt, fritter & cremet pebersauce.

Hel, stegt rødspætte

195,-

med citron, hvide kartofler & brunet smørsauce

Ballotine af dansk kylling*

195,-

med serranoskinke, stegt sommergrønt & skummet velute

Rørt tatar af dansk oksekød

175,-

med estragonmayonnaise, chip & fritter

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Grambogård, bacon, løgringe, løgkompot, gærcreme & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Danske oste

125,-

sort skimmel & rødkit med marinerede blommer & knækbrød.

Koldskål*

105,-

fra sifon med bær, broken gel & twill

Jordbær

105,-

med peber, sorbet & creme anglaise
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Mere om brasserie G
Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.