brasserie G

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

Månedens 2-retters tilbud

Sprød torsk & Grillet kyllingbryst

235,-

Sprød torsk med ramsløgsmayo, perleløg og urter efterfulgt af grillet dansk kyllingbryst med cremet risotto, spinat, bøgehat og estragonsauce, gælder kun aften

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Frokostmenu 12.00 - 17.30 | marts - april
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Charcuterie bræt

125,-

med 3 slags dansk charcuteri, 2 slags dansk ost, hertil syltede nødder, piment pickles, trøffelmayo & hjemmebagt stenovnsbrød.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Pariserbøf

165,-

af dansk oksekød med løg, pickles, rødbeder & rå æggeblomme.

Frokostbuffet 12.00 - 13.00

225,-

Vælg frit fra den store frokostbuffet (ikke alle dage, tjek evt. først pr. telefon)

Gateau Marcel

105,-

af Callebaut chokolade med portvinssyltede sveskeblommer & vaniljeiscreme.

Friteret carmenbert

105,-

med solbæris & økologisk marmelade.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | marts - april

Dansk charcuteri

105,-

3 slags med løgkompot, oliven & syltet agurk.

Sprød torsk

115,-

med ramsløgsmayo, syltede perleløg & urter.

Koldrøget laks

125,-

fra Kerteminde med skilt purløgsolie, rødbede & citron.

Grillet dansk kyllingbryst

195,-

med cremet risotto, spinat, bøgehatte & estragonsauce.

Bagt kulmule

225,-

med glaserede løg, spidskål, selleri, & hvidvinscreme.

Entrecote

265,-

250 g fra Kildegården med duet af jordskokker, løg, pommes fondant & pebersauce.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Sorbet af gulerod & passionsfrugt

105,-

med sirup & knas.

Blødende chokoladekage

105,-

med vaniljeis, honning & knas.

Unika oste

125,-

3 slags med portvinssyltede valnødder & knækbrød
Frokostmenu 12.00 - 17.30 | maj - juni
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Cæsar salat

145,-

med kylling, romainesalat, parmesan, dressing & crutoner.

Hjemmerøget færøsk laks

145,-

varmrøget med syltede karotter, persillemayo & urtesalat.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Stjerneskud

175,-

af koldrøget laks, dampet rødspætte, asparges, rejer, mayo, rød dressing & dild.

Frokostbuffet 12.00 - 13.00

225,-

Vælg frit fra den store frokostbuffet (ikke alle dage, tjek evt. først pr. telefon)

Ostebræt

125,-

med 4 slags øko. oste, oliven Nicoisé, øko knækbrød

Rabarber consommé

105,-

med bagt rabarber, rabarbersorbet & vanilje.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | Maj - juni

Lufttørret dansk okseinderlår

105,-

med syltede løg, karse, purløgsmayo & aske

Hjemmerøget færøsk laks

125,-

varmrøget med syltede karotter, persillemayo & urtesalat.

Hvide asparges

135,-

med håndpillede rejer, hollandaise, kørvel & toast melba.

Ballotine af dansk kylling

185,-

med rabarber, grønne asparges, nye kartofler & sauce suprême.

Ovnbagt slethvar

225,-

en papilotte med karotter, blomkål, nye kartofler & sauce vin blanc.

Steak af okse

225,-

fra Himmerland med karotter, tomater, pommes frites & sauce bearnaise.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Rabarber consommé

105,-

med bagt rabarber, rabarber sorbet & vanilje.

Gateau Marcel

115,-

med kage, mousse, bær & vaniljecreme.

Ostebræt

125,-

med 4 slags øko. oste, oliven Nicoisé & hjemmebagt øko knækbrød
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.