brasserie G

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

Månedens 2-retters tilbud

Løgsuppe & Coq au Vin

235,-

Lækker løgsuppe gratineret med gruyere ost efterfulgt af Coq au Vin med hanekylling fra Gråsten, gælder kun aften

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Frokostmenu 12.00 - 17.30 | januar - februar
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Charcuterie bræt

125,-

med 3 slags dansk charcuteri, 2 slags dansk ost, hertil syltede nødder, piment pickles, trøffelmayo & hjemmebagt stenovnsbrød.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Pariserbøf

165,-

af dansk oksekød med løg, pickles, rødbeder & rå æggeblomme.

Frokostbuffet 12.00 - 13.00

225,-

Vælg frit fra den store frokostbuffet (ikke alle dage, tjek evt. først pr. telefon)

Gateau Marcel

105,-

af Callebaut chokolade med portvinssyltede sveskeblommer & vaniljeiscreme.

Friteret carmenbert

105,-

med solbæris & økologisk marmelade.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | januar - februar

Fransk løgsuppe

95,-

med brød gratineret med Gruyére ost.

Tatar af færøsk laks

125,-

letsaltet med citron & fennikel, rimmet agurk, is-salat & dildmayo.

Foie Gras terrine

135,-

med braiseret nakkefilet af gris, trøffelmayo & puffet svær.

Braiseret gris

195,-

fra Grambogård med linser, rodfrugter, bagt mos en cocotte & skysauce.

Coq au Vin

215,-

af Gråsten hanekylling med skalotteløg, selleri, markchampignon, Ventreche, brødcruton & kartoffel.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, grillet peberfrugt, tomat, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Entrecote

265,-

250 g fra Kildegården med løg, sprød rodfrugttærte, pommes macaire & sauce bearnaise.

Tarte au citron

105,-

med marengs & Quenelle af vaniljeiscreme.

Crepe Suzette

105,-

med Grand Marnier sauce, mandler & orangeiscreme.

Unika oste

125,-

fra Danmark med hjemmebagt knækbrød og syltet kvæde
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.