brasserie G

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

2-retters fødselsdagstilbud

Koldrøget laks fra Kerteminde og striploin steak

255,-

brasserie G 1-års fødselsdagstilbud, 2-retters menu: Koldrøget laks fra Kerteminde med rygeostcreme og til hovedret striploin steak af Angus med variation af løg, sauce bordelaise og nye kartofler. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Juni - juli - august - 1 års fødelsdagsmenu

Den lille snack

75,-

med soyamandler, oliven, hvedechips & kryddermayo.

Chèvre Chaud

105,-

bagt gedeost på baguette, lufttørret skinke, tomater, salat & grønne asparges

Charcuteribræt

175,-

med 4 slags charcuteri, ost, chutney, cornichoner & grillet brød.

Grøn salat

75,-

med agurk, sprød salat, edamane bønner, feta & kerner

Fish & Chips

75,-

hjemmelavet med sauce tartare

Koldrøget laks

95,-

fra Kerteminde med rygeostcreme, sprød rug & urter på toppen.

Serranoskinke

95,-

med æble-/hybenkompot, malt & salat.

Sprød kulmule

95,-

i panko med syltede røde perleløg, urtemayo & Unikafløde.

Striploin steak af Angus

225,-

med variation af løg, sauce bordelaise & nye kartofler.

Hel rødspætte,

195,-

pandestegt med nye kartofler, smørsauce, sprød persille, kapers, citron & urter.

Coq au vin

185,-

med panchetta, perleløg, svampe & nye kartofler.

Grillet marineret kotelet

185,-

af gris med spæde sommerurter, rødvinssauce & nye kartofler.

"G" burger

165,-

af dansk Angus oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Belgisk vaffel

95,-

med vaniljeis, chokoladesauce & friske bær

Symfoni af jordbær

95,-

med knas af nødder
September - oktober menu

Bønnesalat

75,-

med med kerner, salat, Comté flager & ristede pinjekerner.

Kålsalat

75,-

med tørrede figner, brombær, vinagrette & nødder.

Ristet baquette

65,-

med hvidløg, 2 slags tapenade, oliven & brie.

brasserie G bræt

125,-

med 3 slags charcuteri, 2 slags dansk ost, chutney, nødder & vaniljesyltede cherrytomater.

Jordskokkesuppe

95,-

med sprød torsk, jordskokkechips & urteolie.

Dansk okseinderlår

105,-

lufttørret med Unika friskostcreme & karse.

Jomfruhummerhaler

135,-

hvidløgsstegte med syltede & sprøde skorzonerrødder, økofløde med persilleolie.

Entrecote

285,-

fra Kildegården, 250 g okse med efterårets svampe, brombærglace & pommes fondant.

Lakstefilet

225,-

fra færøerne (uden GMO & antibiotika) med relish af tomat & peberfrugt, porre, hollandaise & kartofler.

Ølbraisseret gris

195,-

med ”kornotto”, stegte løg, saltbagt selleri, puffet spæk & glace.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Chokolademousse

105,-

af Valrhona chokolade med syltede danske blommer & vaniljeiscreme.

Pære Belle Helene

95,-

a la brasserie G.
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.