brasserie G

BRASSERIE G FØLGER HORESTA’S SAFE-TO-VISIT PROGRAM

VI GLÆDER OS RIGTIG MEGET TIL AT SE JER ALLE IGEN.

brasserie G

brasserie G er en a la carte restaurant med fokus på gode, enkle retter med et fransk tvist, der til at betale. Kom og oplev den hyggelige atmosfære, god mad af råvarer med op til 60% økologi, samt et velasorteret øl- og vinkort. Smag f.eks. brasserie G’s egen hvedeøl og ale, du vil blive behageligt overrasket. Menuen indeholder brasserie klassikere i nordisk fortolkning og skifter med sæsonerne, så der altid er spændende nyt. brasserie G er med sin placering – og udsigten til Lillebælt og Den Gamle lillebæltsbro absolut et besøg værd, og er vejret til det, kan de store udendørs terasser og lounges nydes. Og ja, man er velkommen til “kun” for eftermiddagskaffe og kage eller et glas god vin.

MÅNEDSTILBUD - vælg mellem 2 eller 3 retter*

Nyd en skøn menu i januar & februar. Vælg mellem jordskokkesuppe, stegt perlehøne & vanilje-iscreme. Bemærk tilbuddet kun gælder aften.

2-retter

265,-

3-retter

335,-

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider alle dage: Frokostmenu 12.00-17.30
Aftenmenu 17.30-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Frokostmenu 12.00 - 17.30 | november - december
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med økologisk skinke, ostecreme & løg. Hertil cornichoner & dijonsennep.

Sildebræt

135,-

med marinerede sild & stegte sild, hertil æggesalat & dildstuvede kartofler samt hjemmebagt stenovnsbrød.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Stjerneskud de luxe

175,-

af dampet & stegt fiskefilet, røget laks, asparges, citron & dressing.

Sprængt andebrystsalat

145,-

med fermenteret spidskål, rødkål, samt vinagrettesyltede tranebær.

Broken ris a la mande

105,-

med brændte mandler, sprøde ris & kirsebær.

Yoghurt-iscreme

105,-

med syltede havtorn, havtorngelé, hvid chokoladecreme & karamelliseret chokolade.

Oste fra Arla Unika

125,-

med oliven, knækbrød & syltede nødder.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | november - december

Rimmet fennikellaks*

105,-

med crudité af radise, julesalat, flødegranulat & urter.

Cremet græskarsuppe

105,-

med syltede æbler, ristede græskarkerner, creme fraiche & sprød ventreche.

Sprød kalverilette

105,-

med bærgastrik, gærcreme, estragon samt syltede trompet- & shitakisvampe.

Stegt andebryst & Confit lår*

195,-

med julefermenteret spids- & rødkål, glace med svedsker & sprød kartoffel.

Brødstegt farseret lyssej

195,-

med syltede løg i æblesaft, stegt rosenkål, sprød kartoffel & hertil en skummende fiskefumet.

Steak fra Kildegården

235,-

250 g steak med jordskokkespuré, rosenkål, jordskokkechips & sprød kartoffel.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Broken ris a la mande*

105,-

med brændte mandler, sprøde ris & kirsebær.

Yoghurt-iscreme

105,-

med syltede havtorn, havtorngelé, hvid chokoladecreme & karamelliseret chokolade.

Oste fra Arla Unika

125,-

med oliven, knækbrød & syltede nødder.
Frokostmenu 12.00 - 17.30 | januar - februar
brasserie G snacks

Crouque monsieur

95,-

Toast af grovbrød med fynsk skinke, ost, løg & cornichoner.

Cæsar salat

125,-

med hjertesalat, dansk kylling, dressing & brødcrutoner.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Stjerneskud de luxe

175,-

af dampet & stegt fiskefilet, røget laks, asparges, citron & dressing.

3 x Arla Unika oste

125,-

med oliven, knækbrød & hjemmesyltede lækerier.

Mørk chokoladeganache

95,-

med skovbærsorbet, double fraiche (50%) & aronia støv.

Vanilje-iscreme

95,-

med appelsingranité & marengsflager.
Aftenmenu 17.30 - 21.30 | januar - februar

Jordskokkesuppe*

95,-

med ristede kerner og urter

Pocheret torsk

115,-

med grønkål, svampestøv, sifonskum à Karl Johan

Cremet risotto

95,-

med letsaltet bacon fra Grambogård, græskar og havgus.

Rosastegt kalv

235,-

fra Grambogård med brændte løg, rødbeder & madeira sauce.

Stegt kulmule

225,-

med brændte løg, marineret fennikel & hollandaise.

Stegt perlehøne*

195,-

med solbærlæder, fyldte jordskokker & madeira sauce.

"G" burger

165,-

af dansk oksekød fra Kildegården, bacon, sprøde løgringe, tomatkompot & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

3 x Arla Unika oste

125,-

med oliven, knækbrød & hjemmesyltede lækerier.

Mørk chokoladeganache

95,-

med skovbærsorbet, double fraiche (50%) & aronia støv.

Vanilje-iscreme*

95,-

med appelsingranité & marengsflager.
Mere om brasserie G

brasserie G - A la Carte restaurant

brasserie G er beliggende på Trinity Hotel & Konference Center i skønne omgivelser, kun 5 min. fra motorvejen, ved Den Gamle Lillebæltbro på Fredericia siden, lige midt i Danmark, helt ideelt til et planlagt stop med frokost eller middag med overnatning, når du er på tur.

Trinity afholder året rundt masser af kulinariske og musikalske events samt højtidsfejringer:

Læs mere om trinity events her →

Definition på brasserie

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.