brasserie G

2-retters tilbud - december

Svampesuppe & Osso Buco

225,-

Månedens tilbud på en lækker 2-retters menu: Cremet svampesuppe til forret og Osso Buco med grov mos & urter på toppen til hovedret. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Grundet julearrangmenter er brasserie G fuldt booket følgende dato’er:
24. nov | 30. nov | 1.dec | 7. dec | 8.dec | 14. dec

December menu

"Den lille sult" snack

45,-

med oliven, nødder, chutney & knækbrød.

Croque Monsieur

95,-

med skinke fra Nr. Åby slagteren, cheddar ost og fritter.

Stort snackbræt

175,-

med med ølpølser, lufttørret skinke, ost fra arla unika, cornichoner, mandler, chutney & grillet rugbrød.

Vintersalat

75,-

med spinat og kål, æble, græskarkerner, saltede valnødder & syltet græskar.

Rødkålssalat

75,-

med syltede kastanjer, frisk pære, vinaigrette, tranebær & hjemmelavede rugbrødscroutoner.

Cremet svampesuppe

95,-

med stegte svampe, sprøde hønsechips og urter.

Sprængt and

125,-

med jomfruhummer, æble, grønkål & mousseline

Røget ål

145,-

med kartoffel, vagtelæg & fermenteret hvidløg

Rib Eye steak

245,-

på bund af stegte svampe & løg hertil whiskeysauce & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Osso Buco

175,-

med grov mos og urter på toppen.

Gåsebryst & rilette af and

225,-

med kartoffel, kastanjer, bøgehatte & portvinssauce

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

brasseriets pandekager

95,-

med vaniljeiscreme & gemte solbær fra sæsonens høst.

Klassisk Æble Tarte Tatin

85,-

med gløggis, hasselnød & rom.
Januar menu

Sprøde hønsechips

45,-

med rodfrugtchips, urtedip & saltede mandler.

Butterdejssnack

45,-

med ostecreme & tomat.

Stort snackbræt

175,-

med med ølpølser, lufttørret skinke, ost fra arla unika, cornichoner, mandler, chutney & grillet rugbrød.

Grøn salat

65,-

med oliven, rødløg, vinaigrette & Comté ost.

Vinter salat

75,-

med rucola, æble, kål, valnødder, blåskimmelost & dressing.

Kryddersaltet laks

95,-

med dildmayo, sprød tapioka og urter.

Lufttørret skinke

95,-

med trøffelmayo, oliven & vaniljesyltede cherrytomater.

Ballotine af kammusling

95,-

med dildolie, fløde & kål.

Steak af oksefilet

225,-

på bund af selleri og friterede kapers, hertil pebersauce & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Braiseret gris

185,-

med svamperisotto, vesterhavsost & hønsechips.

Coq au vin

185,-

med svampe, løg & kartofler.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Belgisk vaffel

85,-

med vaniljeiscreme, syltede bær & chokoladeknas.

Citronmåne anno 2019

85,-

med citroncreme, knas & iscreme.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.