brasserie G

2-retters tilbud - marts

Løgsuppe & 250g steak af striploin

295,-

Månedens tilbud på en lækker 2-retters menu: Fransk inspireret løgsuppe og 250 g steak af velhængt striploin med Madagaskar pebersauce & pommes frites til hovedret. Velbekomme!

2-retters tilbud - april

Hvide aparges & Mormors kylling

275,-

Månedens tilbud på en lækker 2-retters menu: Hvide asparges med håndpillede rejer og Mormors kylling til hovedret. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Marts menu

Den lille snack

45,-

med hønse- & rodfrugtchips, urtedip & saltede mandler.

Chèvre Chaud

95,-

med bagt gedeost på baguette, lufttørret skinke & honningsyltede valnødder.

Grøn salat

65,-

med oliven, rødløg, vinaigrette & Comté ost.

Forårssalat

75,-

med romainesalat, agurk, edamame bønner, radiser, kerner & vinagrette.

Terrin af kylling

105,-

med svampe, syltet judasøre, valnøddemayo og urter.

Hellefisk carpaccio

105,-

med æblepure, panchetta, rygeost & surdejschips.

Løgsuppe

95,-

fransk inspireret med hjemmebagte hvidløgscrutons.

Steak af striploin

245,-

med bagte rodfrugter, pebersauce af madagaskarpeber & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Duet af gris

225,-

Svinemørbrad & rilettekugle med persillerod, brunet løgpure & brændte løgskaller, glace med lardo, urter og kartoffel.

Braiseret kalvespidsbryst

195,-

med pastinakpure, friteret pastinak, og bagt pastinak, skysauce og kartoffel med urter.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Profiteroles

95,-

med vaniljeiscreme & chokoladesauce.

Kryddersyltede pærer

95,-

med mascarponecreme & nøddeis.
April menu

Den lille snack

75,-

med soyamandler, oliven, hvedechips & kryddermayo.

Chèvre Chaud

105,-

bagt gedeost på baguette, lufttørret skinke, tomater, salat & grønne asparges.

Grøn salat

85,-

med romainesalat, oliven, løg, vinagrette & Comté ost.

Hvide asparges

125,-

med håndpillede rejer, hollandaise & urter.

Friterede blåmuslinger

105,-

med løg, dildmayo, Unika fløde & ramsløgsolie.

Hjemmelavet pasta

105,-

af mel fra Skærtoft Mølle fyldt med svampe & trøffel, hertil grønne asparges, spinat & urteolie.

Striploin fra Uruguay

245,-

med variation af løg, bearnaisesauce & pommes frites.

"Mormors" kylling

195,-

Kylling som mormor lavede den, med rabarberkompot, syltede agurker, kartofler & flødesauce.

Stegt lyssej

225,-

med cremede hvedekerner, sauterede svampe & porrer.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo.

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Profiteroles

95,-

med vaniljeis & chokoladesauce.

Pannacotta

95,-

med vanilje, rabarberkompot, knas & sorbet.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.