brasserie G

2-retters tilbud - oktober

Jordskokkesuppe & stegt andebryst

225,-

Månedens tilbud på en lækker 2-retters menu; Jordskokkesuppe til forret og stegt andebryst med sprød nøddetop til hovedret. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Oktober menu

"Den lille sult" snack

45,-

med oliven, nødder, chutney & knækbrød.

Croque Monsieur

95,-

med skinke fra Nr. Åby slagteren, cheddar ost og fritter.

Stort snackbræt

175,-

med med ølpølser, lufttørret skinke, ost fra arla unika, cornichoner, mandler, chutney & grillet rugbrød.

Efterårssalat

75,-

med spinat og kål, æble, græskarkerner, saltede valnødder & syltet græskar.

Rødkålssalat

75,-

med syltede kastanjer, frisk pære, vinaigrette, tranebær & hjemmelavede rugbrødscroutoner.

brasseriets sild

115,-

hjemmemarineret med løg, hjemmelavet æblemayo, peberrod & sennep, hertil sprød rug & urtesalat.

Blomkål på 3 måder

125,-

med kammusling, hasselnød, brunet smør & friske urter.

Jordskokkesuppe

115,-

med kylling, dehydreret æble & sprøde jordskokkechips.

Rib Eye steak

245,-

på bund af stegte svampe & løg hertil whiskeysauce & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Stegt andebryst

195,-

med sprød nøddetop, bagte jordskokker, stegt portobello & kastanjer, hertil rødvinsglace & pommes fondant.

Bagt torsk

195,-

med variation af løg, pastinak & luftig ”persillesauce”.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med sylt, knæk & sprødt.

brasseriets pandekager

95,-

med vaniljeiscreme & gemte solbær fra sæsonens høst.

Mormors æblekage

95,-

i nye klæder, karamelliseret æblekompot, jordskokkeis & ristet nødderasp.
November menu

"Den lille sult" snack

45,-

med oliven, nødder, chutney & knækbrød.

Croque Monsieur

95,-

med skinke fra Nr. Åby slagteren, cheddar ost og fritter.

Stort snackbræt

175,-

med med ølpølser, lufttørret skinke, ost fra arla unika, cornichoner, mandler, chutney & grillet rugbrød.

Efterårssalat

75,-

med spinat og kål, æble, græskarkerner, saltede valnødder & syltet græskar.

Rødkålssalat

75,-

med syltede kastanjer, frisk pære, vinaigrette, tranebær & hjemmelavede rugbrødscroutoner.

Cremet svampesuppe

95,-

med stegte svampe, sprøde hønsechips og urter.

Tatar af okse

115,-

med mayo på Dijon sennep, rødbeder, syltede bær og urter.

Stegt mørksej

125,-

med selleripuré, syltede perleløg, brændte skalotteløg og luftig fiskesauce.

Rib Eye steak

245,-

på bund af stegte svampe & løg hertil whiskeysauce & pommes frites. Ønskes bearnaisesauce, tillæg kr. 15,-

Osso Buco

175,-

med grov mos og urter på toppen.

Bagt torsk

195,-

med variation af løg, pastinak & luftig ”persillesauce”.

"G" burger

165,-

af dansk Hereford oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprøde løgringe & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med sylt, knæk & sprødt.

brasseriets pandekager

95,-

med vaniljeiscreme & gemte solbær fra sæsonens høst.

Klassisk Tarte Tatin

85,-

med æble, vaniljeiscreme og knas.
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.