brasserie G

2-retters fødselsdagstilbud

Koldrøget laks fra Kerteminde og striploin steak

255,-

brasserie G 1-års fødselsdagstilbud, 2-retters menu: Koldrøget laks fra Kerteminde med rygeostcreme og til hovedret striploin steak af Angus med variation af løg, sauce bordelaise og nye kartofler. Velbekomme!

Praktisk information

Reservation: telefon 82 27 17 17

Åbningstider: 12.00-23.00 alle dage
(køkkenet lukker kl. 21.30)

Juni - juli - august - 1 års fødelsdagsmenu

Den lille snack

75,-

med soyamandler, oliven, hvedechips & kryddermayo.

Chèvre Chaud

105,-

bagt gedeost på baguette, lufttørret skinke, tomater, salat & grønne asparges

Charcuteribræt

175,-

med 4 slags charcuteri, ost, chutney, cornichoner & grillet brød.

Grøn salat

75,-

med agurk, sprød salat, edamane bønner, feta & kerner

Fish & Chips

75,-

hjemmelavet med sauce tartare

Koldrøget laks

95,-

fra Kerteminde med rygeostcreme, sprød rug & urter på toppen.

Serranoskinke

95,-

med æble-/hybenkompot, malt & salat.

Sprød kulmule

95,-

i panko med syltede røde perleløg, urtemayo & Unikafløde.

Striploin steak af Angus

225,-

med variation af løg, sauce bordelaise & nye kartofler.

Hel rødspætte,

195,-

pandestegt med nye kartofler, smørsauce, sprød persille, kapers, citron & urter.

Coq au vin

185,-

med panchetta, perleløg, svampe & nye kartofler.

Grillet marineret kotelet

185,-

af gris med spæde sommerurter, rødvinssauce & nye kartofler.

"G" burger

165,-

af dansk Angus oksekød, løgkompot, salat, bacon, cheddarost, sprød løgring & fritter, hertil vores egen ketchup og pebermayo. (fås også i vegetar udgave)

Ostebræt

125,-

4 slags franske oste med chutney, nødder og knækbrød.

Belgisk vaffel

95,-

med vaniljeis, chokoladesauce & friske bær

Symfoni af jordbær

95,-

med knas af nødder
Definition

I Frankrig og den frankofile verden er et brasserie en fransk restaurant med et afslappet atmosfære, som serverer få lækre og velsmagende retter, andre måltider og snacks. Ordet brasserie er fransk for “bryggeri”, og i udvidet betydning “i bryggeri branchen”. Et brasserie kan forventes at have professionel service, trykte menukort og traditionelt, hvide duge – modsat en bistro hvor dette ikke er forventeligt. Et brasserie er typisk åbent alle ugens dage og serverer samme menu hele dagen. En klassisk brasserie ret er steak frites. Velkommen i brasserie G.