Velkommen til vores kulinariske oase for smagfulde oplevelser. Trinity Hotel og Konferences restaurant og bar er smukt beliggende med en betagende panoramaudsigt til Lillebælt og Den Gamle Lillebæltsbro.

En rejse i smag ved Lillebælt

Lad os invitere dig på en gastronomisk rejse med en naturskøn udsigt over Lillebælt. Velkommen til vores restaurant og bar, hvor du kan forvente lækker mad og et stort udvalg af drikkevarer i stemningsfulde omgivelser.

Vores menuer er skabt ud fra sæsonens friske råvarer i alt fra morgenbuffet til aftenens delikatesser. Vi imødekommer også særlige diætbehov, som diabetes, allergier og vegetariske præferencer, for at sikre, at alle får en god spiseoplevelse.

I vores bar kan du nyde en bred vifte af forfriskende cocktails, specialøl og eksklusive vine. Uanset om du vil fejre en begivenhed eller bare slappe af efter en produktiv dag, er vores bar det ideelle sted at gøre det. Så lad os forkæle dig med smag, kvalitet og uforglemmelige øjeblikke ved Lillebælt.

Gastronomi, øl og vin med udsigt og god samvittighed

På Trinity Hotel og Konference kan du fordybe dig i en kulinarisk oplevelse med god samvittighed. Vi bærer stoltheden af vores Green Key-certificering og bronzemærket inden for økologi, hvilket bekræfter vores faste forpligtelse til bæredygtig drift. Når du sætter dig til bords, kan du nyde hver mundfuld med lidt mere ro i sindet.

Åbningstider

Åben mandag – lørdag

  • Frokost 12:00 – 14:30
  • Aften 18:00 – 23:00
  • Bar 14:00 – 24:00

Køkkenet lukker 21:30

Ring og reserver bord på

+45 82 27 17 17

Menu

Fra morgen til aften, er vi kendt for vores høje gastronomiske standard. Lad vores dygtige kokke guide dig gennem en kulinarisk rejse, hvor årstidens friske råvarer og vores gastronomiske koncept forenes til en uforglemmelig madoplevelse.

Uanset om vi serverer ved bordet eller du får fornøjelsen af vores buffet, vil din sult blive tilfredsstillet. Vi ønsker at inspirere med et stort udvalg fra det grønne køkken og gøre det nemt for dig at tage et grønt valg.

Har du specielle ønsker, fx i forbindelse med diabetes, allergi eller vegetar, opfylder vi gerne disse.

Ring og resever bord på

+45 82 27 17 17

Baren

Oplev den stemningsfulde atmosfære i vores bar med forfriskende cocktails, serveret med smil og professionalisme. Vores bar er det perfekte sted at nyde et bredt udvalg af forfriskende cocktails, specialøl og eksklusive vine efter et godt møde eller en hyggelig dag i området.

Drinkskort

Gin Tonic

Dark’n’Stormy

Gin Hass

Irish Coffee

Trinity Signatur