Trinity Hotel og Konference er et konferencehotel for virksomheder, der søger professionelle rammer for små og store arrangementer til daglige møder og konferencer. Vi er samtidig et hotel for private, der ønsker et afslappende ophold, eller som vil fejre en af livets fester hos os.

Velvære og udvikling i naturskønne omgivelser

Hos Trinity er vi dedikerede til at tilbyde de optimale rammer for virksomheder, der vil skabe positive forandringer i inspirerende rammer. Vi er ikke kun værter – vi er katalysatorer for udvikling. Hos os kan refleksion og fordybelse få lov til at blomstre, så nye idéer kan skabe værdifulde aftryk på jeres organisation og forretning.

Udover forretningsarrangementer tilbyder vi også weekend- og ferieophold samt mulighed for private selskaber. Trinity Hotel og Konference er en rolig oase midt i naturen ved Lillebælt med moderne faciliteter og tidløs indretning. Vores mål er at gøre jeres besøg uforglemmeligt med gastronomiske oplevelser, komfortable værelser og ekstraordinært værtskab.

Hvor ekstra er standard

Hos Trinity hæver vi standarden for gæstfrihed for at sikre dig den bedste oplevelse. For hos os tæller alt det ekstra. Vi tror nemlig på, at selv de mindste detaljer er helt afgørende for dit ophold. Derfor tilbyder vi gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige, komfortable overnatninger i særklasse og ekstraordinært godt værtskab. Vi stræber efter at skabe et uforglemmeligt og inspirerende ophold, der overgår dine forventninger.

ESG

Hos Trinity har vi altid fokus på bæredygtige initiativer og social ansvarlighed, mens vi konstant udvikler vores faciliteter for at møde fremtiden.

Wall of Fame

Gennem tiden har vi modtaget en række priser og gjort os fortjent til relevante certifikater, som anerkender vores engagement i at levere enestående service og kvalitet til vores gæster.

Logo for GreenKey

Green Key-certificering

Logo for Bronzemærket i økologi

Det økologiske spisemærke i bronze

Logo for Travellers choice 2023

Tripadvisor Travelers Choice

Logo for TripAdvisor

Tripadvisor

Logo for Hotelstars.eu

4-stjernet hotel

Logo for De 7 Verdensmål

Vi arbejder med verdensmålene

Logo for Plant et træ

Trædiplom

Logo for Bridge Walking

Vi samarbejder med BridgeWalking

Logo for Visit Fredericia

Vi samarbejder med VisitFredericia

Logo for Danmarks indsamling 2023

Vi støtter Danmarks Indsamlingen

Logo for danske konferencecentre

Vi er en del af netværket for Danske Konferencecenter

Logo for god adgang

Vi tilbyder nem og god adgang

Logo for centrica

Certifikat for indkøb af strøm fra vedvarende energikilder

leverandoer_logo_monochrom_RGB

SKI-leverandør på Hotel og Konference

Partner i Naturpark Lillebælt

God beliggenhed både ift. Fyn/Middelfart (via gl. Lillebæltsbro) og Fredericia. Fredeligt. Fin udsigt fra syd-vest-vendt værelse i Blok 6. Vel vedligeholdt. Fortræffelig morgenmad. Charmerende terræn for gåture ned mod Lillebælt. Meget stort hotelkompleks, men med god decentral parkering, og med decentrale kaffe/té/vanddiske.

Niels G.

Alt fungerede - venlig imødekommende betjening og udsøgt mad, endda sundt og med grønne hensyn. Så vi har også prøvet en dansk rosé vin, der fint matchede såvel laks som kylling. Hotellet ligger ligefor til gåtur på Fredericias volde og besøg på det fantastisk museum Clay.

Ib Christian K.

Topklasse hotel og konferencecenter. Dejlige værelser, der er godt isoleret og har gode senge. Lyse og behagelige mødelokaler med alle faciliteter. Skøn mad. Meget venligt og imødekommende personale. Alt i alt en topklasses oplevelse.

Maria B.

Har nu haft fornøjelsen af, at være gæst 2 gange i forbindelse med uddannelsesforløb, og kan kun varmt anbefale Hotel Trinity, både som konferencecenter, men særdeles også som privat gæst, hvis man ønsker et afbræk fra hverdagen, for at restituere sig selv eller som par.

Søren H.

Sublim service - lækker mad og skønne værelser i dejlige omgivelser…. Trinity var mit Østjyske hjem i starten af “nullerne” … stedet er fulgt med tiden og alle fra natportieren, tjenerne til receptionisterne mestrer værtskabets kunst 100%… intet er et problem og alt løses med et smil uanset hvornår på døgnet jeg møder dem… kort sagt: Det er godkendt med stående applaus… tak for 3 skønne dage 🙏

Lars B, Holbæk

Supergod mad - både morgenmad og frokost og aftensmad. Smukkeste beliggenhed ved Lillebælt (vinterbadning gennemført). Fine lokaler. Lækkert værelse med god seng og udsigt. Fineste sted til konference.

Amanda

Chefgruppen

Camilla Tallerup Hotel direktør

Camilla Tallerup

Direktør

+45 22 38 60 58

cta@trinity.dk

Lisbeth Vinther-Wilhelmsen Salgs- & Udviklingschef

Lisbeth Vinther-Wilhelmsen

Salgs- & Udviklingschef

+45 82 27 17 04

lvw@trinity.dk

Peter A. Wistoft Økonomi- & Administrationschef

Peter A. Wistoft

Økonomi- & Administrationschef

+45 20 98 42 75

paw@trinity.dk

Thomas Lund F & B Innovator

Thomas Lund

F & B Innovator

+45 20 84 32 56

tlp@trinity.dk

Bestyrelsen

Finn Vestergaard

Formand

Maja Volquards Hesselholt

Bestyrelsesmedlem

May-Britt Andreasen

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem

Mikael Arendt Laursen

Næstformand

Henrik Neelmeyer

Bestyrelsesmedlem

Rene Lind Andersen

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem