Hotel

Hotel for erhvervslivet og private gæster, beliggende centralt i DK

Hotellet

Travellers Choice 3 x

Vi har i 2022 igen* fået tildelt TripAdvisor´s prestigefyldte Travellers Choice som kun bliver tildelt til top 10%  af de bedste hoteller i verden. (*vi fik den også i 2015, 2016, 2020, 2021)

Omgivelserne

Trinity Hotel & Konference Center

Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.
Lige der, finder du Trinity Hotel.

Restaurant / bar

Hotelophold, uanset anledning fortjener nydelse. Derfor er gastronomien altid i centrum på Trinity.
Vi tilbereder alt fra bunden og har eget bageri og konditori.

Gratis internet og fitness

Faciliteterne er firestjernede og inklusive i prisen er:
Trådløst internet på alle værelser, fitnesslokale med mange maskiner, spillerum og cykler til udflugter ud i naturen.

 

FIRESTJERNET SERVICE DØGNET RUNDT

Vores service er personlig, smilende og passioneret. Og vi er altid til stede, altid klar til at hjælpe dig med at gøre din ferie perfekt døgnet rundt.

Superior Plus hotelværelse

lounge terasse

brasseri G bar

Firestjernet kvalitet

Til hverdag udstråler Trinity Hotel luksus. I ferier og weekender er vi stadig luksus, men til venlige familiepriser.

 

ERHVERV OG PRIVAT

Hemmeligheden er, at til hverdag er vi et af Danmarks bedste
konferencehoteller og vært for krævende gæster fra Danmarks største virksomheder.
Til hverdag byder vi på lækre værelser, personlig service døgnet rundt, og skøn gastronomi morgen, middag og aften.
I weekender og ferier byder vi stadig på præcis samme service og kvalitet. Bare til meget, meget lavere priser. For når du har højsæson, har vi lavsæson.

 

TRAVELLER’S CHOICE HOS TRIPADVISOR

Mange gæster har allerede besøgt os: Trinity Hotel er flere gange kåret af TripAdvisor som et af Danmarks ti mest anbefalede hoteller.
Vi har flere gange fået tildelt deres prestigefyldte Traveller’s Choice som placerer os blandt de 10% bedste hoteller i hele verden.
Du kan finde billigere hoteller i Danmark. Og du kan også finde fremragende hoteller, hvor værelser, service og gastronomi er i topklasse. Men det er meget sjældent, at du finder begge dele på samme sted.

Fine råvarer. Ægte passion

Ferier kræver energi. Og ferier fortjener nydelse. Derfor er gastronomien altid i centrum på Trinity. Vi tilbereder alt fra bunden og har eget bageri og konditori.

 

RESTAURANT LILLEBÆLT

Restaurant Lillebælt er anerkendt som en af de fineste i området.
Vores kokke sætter en ære i at tage det bedste fra fagets stolte traditioner og krydre det med nutidig inspiration. Råvarerne er friske, håndværket udsøgt og passionen evident i hver en bid.
Den skønne udsigt over Lillebælt skærper kun smagssanserne, og hvis vejret er til det, trækker vi ud på den store terrasse, hvor kokken griller.
Når du vågner næste morgen, venter en buffet i særklasse på dig:
En overflod af de lækreste råvarer.
”Danmarks bedste morgenmad,” skrev en begejstret gæst på TripAdvisor.

BRASSERIE G

brasserie G er Trinity’s a la carte restaurant & bar, hvor der tilbydes veltillavet mad med et fransk tvist samt danske klassikere. Stort vinkort og stort udvalg af øl, bl. a brasserie G’s egen hvedeøl og ale. Fra brasserie G er der adgang til stort udendørs, overdækket terasse- og loungeområde med den skønneste udsigt til bælt og bro.

Læs mere om brasserie G og menu her

De bedste råvarer

Lillebæltophold

BridgeWalking

mini-urlaub

Eventyret venter lige om hjørnet

I over 80 år har man kunnet nyde synet af en af Danmarks vigtigste og smukkeste broer: Den gamle Lillebæltsbro. Nu kan du for første gang også bestige den.
Koblet til et solidt sikkerhedssystem, og i selskab med en erfaren guide, kommer du helt op på toppen af de gamle jerndrager, 60 meter over vandet. Højden suger i maven. Den spektakulære udsigt får dig
til at tabe mælet.

 

BRIDGEWALKING

Bridgewalking er en unik oplevelse, der ikke findes mage til i Europa.
Og det er en oplevelse, der begynder i Trinity’s baghave. Vi tilbyder særlige bridgewalking-ophold, hvor billetten er inkluderet.
Og der venter mange andre eventyr lige uden for vores hoveddør.

 

HVALSAFARI

Tag på hvalsafari: Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet, på tætteste hold.
Vi kan hjælpe med at arrangere nogle herlige timer på vandet, hvor en guide vil fortælle dig om det fascinerende dyr.

Helt centralt. Midt i naturen

På Trinity Hotel er du tæt på nogle af Danmarks mest kendte oplevelser. Legoland, Koldinghus og Egeskov ligger inden for nær afstand. Det gør os til den perfekte base for en familieferie.
Men mange af vores gæster når aldrig så langt, for de opdager vores baghave: En af de skønneste naturoplevelser i Danmark, hvor Lillebælt smyger sig mellem Fyn og Jylland.

 

VORES NABO

Vi er nærmeste nabo til den smukke gamle Lillebæltsbro. Vi bor med fabelagtig udsigt til både bro og skøn natur. Vi har direkte adgang til grønne områder.
Løb en aftentur over broen. Lej en af vores delecykler fra Donkey Republic og kør ud på stierne. Pak en picnickurv og nyd en frokost ved kanten af Lillebælt. Eller bare læn dig tilbage, mens kokken griller ude på vores store terrasse.

Trinity Hotel i trekantsområdet

Delecykler fra Donkey Republic