Trinity Hotel og Konference er det perfekte sted til et afslappende ophold, hvad end du overnatter i forretningsøjemed eller privat. Kom og oplev vores varme gæstfrihed, og lad os gøre dit ophold til noget helt særligt – hos os er ekstra standard.

Ophold for enhver smag

Hos Trinity tilbyder vi en bred vifte af opholdsmuligheder,
der passer til dine ønsker. Uanset om du er på udkig efter spænding og eventyr, ønsker at forkæle dig selv med ren afslapning eller søger gastronomiske oplevelser, har vi skræddersyet opholdspakker, der appellerer til alle behov.

Med over 150 værelser og et stort udvalg af forskellige værelsestyper, kan du kan vælge det værelse, der passer bedst til dig. Og når du ankommer til Trinity Hotel og Konference, har vi intet mindre end 38 ladestandere til elbiler samt gratis parkering for alle gæster, så din rejse bliver nem og bekvem. Vi ser frem til at byde dig velkommen i hjertet af Jylland tæt på Lillebælt og med nem adgang til motorvejen samt resten af Danmark.

Hotelophold

Golf-ophold

Du har valget mellem to golfophold: 3-2-1 med 3 golfbaner, 2 overnatninger med middag. Eller 3 x 1, med 1 bane, 1 middag og 1 overnatning.

Fra juni til august

Miniferie

Perfekt til kør-selv-ferie, uanset om du foretrækker cykel, motorcykel eller bil. Tilgængelig kun i juni, juli og august.

Bridge-walking-ophold

Med vores Bridgewalkingophold kan du tage på eventyr i vores baghave med bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro kombineret med et skønt ophold på Trinity Hotel og Konference inklusiv en 3-retters sæsonmenu.

Lillebælt-ophold

Nyd ren forkælelse i smukke omgivelser med vores Lillebælt-ophold – vi tilbyder to forskellige varianter. Du bestemmer selv, hvor meget luksus du vil forkæles med.

Flere oplevelser ved Lillebælt

Opdag den store mangfoldighed af kultur, naturskønne seværdigheder og lokale smagsoplevelser i Fredericia og Lillebælt-området – din næste uforglemmelige oplevelse venter lige rundt om hjørnet.

Værelser

Her finder du en oversigt over alle vores typer af hotelværelser. Alle værelsespriser inkluderer vores store morgenbuffet og gratis parkering.

Superior Plus dobbeltværelse

Superior dobbeltværelse

Superior enkeltværelse

Standard dobbeltværelse

Standard enkeltværelse

Juniorsuite

Komfort og selvforkælelse

Vores smukt indrettede værelser og suiter indbyder til afslapning og dejlige stunder. Så uanset om du planlægger et hotelophold i forbindelse med møder på hotellet eller i området, en romantisk getaway eller en ferie med familien er Trinity Hotel og Konference et ideelt valg.

Mange af vores dobbeltværelser kan rumme op til 3 personer. Vi tilbyder desuden hunde-, allergi- og handicapvenlige værelser. På badeværelset finder du Ecooking badeartikler samt hårtørrer. For ekstra pude, kaffe eller sæbe, er du altid velkommen til at henvende dig til rengøringspersonalet eller i receptionen.

Gavekort og tilbud

Giv en uforglemmelig oplevelse med et gavekort, eller tag del i vores eksklusive tilbud.