Skab mindeværdige øjeblikke og effektive møder i de inspirerende rammer på Trinity. Udforsk vores store udvalg af indbydende mødelokaler og skræddersyede konferenceoplevelser.

Møder og konferencer

Velkommen til Trinity Hotel og Konference. Destinationen for møder og konferencer i smukke omgivelser tæt på Lillebælt og med nem adgang for alle i Danmark. Vores konferencehotel er skræddersyet til at imødekomme alle dine behov, uanset om du planlægger et mindre bestyrelsesmøde eller en stor branchebegivenhed.

Om du planlægger dagsmøder, døgnmøder eller hybridmøder, er vi klar til at sammensætte den rette pakke til dig – med over 30 forskellige mødelokaler er der også et til dig. Alle vores mødelokaler er udstyret med avanceret IT- og AV-udstyr, og vores tekniske team står til rådighed for at sikre en problemfri begivenhed.

Trinity Hotel og Konference er det helt rette sted til at fremme produktivitet, og vi arbejder altid dedikeret for at levere en uforglemmelig oplevelse, der løfter dine møder og konferencer til nye højder. Vi ser frem til at byde dig velkommen og samarbejde om at gøre din begivenhed til en succes.

Mødetyper

Dagmøde

Optimer produktiviteten med vores fleksible dagmødepakker. Ideelt til fokuserede endagsmøder og teamaktiviteter i inspirerende omgivelser.

Døgnmøde

Oplev den perfekte kombination med vores døgnmødepakke, hvor I får en sammenhængende oplevelse med produktive møder over flere dage og en komfortabel overnatning.

Hybridmøde

Oplev den perfekte kombination af fysiske og virtuelle møder med vores hybridmødepakke, hvor vi forener møde- og konferencerum med video for at imødekomme behovet for over 750 deltagere.

Mødefaciliteter

  • Bordformationer

  • Faciliteter

  • Nulstil filtrering

M7 møde- / grupperum

S1 + S2 Mødelokale

S4 + S5 Mødelokale

S1 Mødelokale

Interaktivt kort

Udforsk Trinity med vores interaktive plantegning, der giver dig mulighed for at klikke på forskellige mødelokaler for detaljeret information om blandt andet faciliteter, kapacitet og udstyr.