Skab mindeværdige øjeblikke og effektive møder i de inspirerende rammer på Trinity. Udforsk vores store udvalg af indbydende mødelokaler og skræddersyede konferenceoplevelser.

Møder og konferencer

Velkommen til Trinity Hotel og Konference. Destinationen for møder og konferencer i smukke omgivelser tæt på Lillebælt og med nem adgang for alle i Danmark. Vores konferencehotel er skræddersyet til at imødekomme alle dine behov, uanset om du planlægger et mindre bestyrelsesmøde eller en stor branchebegivenhed.

Om du planlægger dagsmøder, døgnmøder eller hybridmøder, er vi klar til at sammensætte den rette pakke til dig – med over 30 forskellige mødelokaler er der også et til dig. Alle vores mødelokaler er udstyret med avanceret IT- og AV-udstyr, og vores tekniske team står til rådighed for at sikre en problemfri begivenhed.

Trinity Hotel og Konference er det helt rette sted til at fremme produktivitet, og vi arbejder altid dedikeret for at levere en uforglemmelig oplevelse, der løfter dine møder og konferencer til nye højder. Vi ser frem til at byde dig velkommen og samarbejde om at gøre din begivenhed til en succes.

Mødetyper

Dagmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Dagmøde

Optimer produktiviteten med vores fleksible dagmødepakker. Ideelt til fokuserede endagsmøder og teamaktiviteter i inspirerende omgivelser.

Døgnmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Døgnmøde

Oplev den perfekte kombination med vores døgnmødepakke, hvor I får en sammenhængende oplevelse med produktive møder over flere dage og en komfortabel overnatning.

Hybridmøde ikon til Trinity i mørkegrøn

Hybridmøde

Oplev den perfekte kombination af fysiske og virtuelle møder med vores hybridmødepakke, hvor vi forener møde- og konferencerum med video for at imødekomme behovet for over 750 deltagere.

Mødefaciliteter

  • Bordformationer

  • Faciliteter

  • Nulstil filtrering

M7 møde- / grupperum

S1 + S2 Mødelokale

S4 + S5 Mødelokale

S1 Mødelokale

Interaktivt kort

Udforsk Trinity med vores interaktive plantegning, der giver dig mulighed for at klikke på forskellige mødelokaler for detaljeret information om blandt andet faciliteter, kapacitet og udstyr.

Vil du vide mere om møder og konferencer?

Vi har samlet lidt mere information her, der gør det nemmere for dig at træffe den rette beslutning hurtigere og nemmere.

Hvorfor skal du vælge et moderne konferencecenter?

Der findes et hav af konferencecentre i Jylland – hvis du leder efter et konferencecenter nær Middelfart, Vejle, Kolding og Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi har rammerne til dit næste møde, messe, event eller konference.

Men hvad betyder det at sige, at man er et moderne konferencecenter? For Trinity Hotel og Konference betyder det, at vi tilbyder unikke rammer til dit næste arrangement – noget, der giver glade gæster.

Vi arbejder ud fra mantraet ”Hvor ekstra er standard”. Netop dette kommer til udtryk, når du som gæst lægger dig til rette i en god seng, benytter vores tilbud om gratis kaffe og gratis parkering på vores store parkeringsplads.

Derudover har vi fornøjelsen af at tilbyde perfekte rammer med lyse mødelokaler, grønne områder og fuld forplejning til morgenmad, frokost eller middag. Her vil vores store restaurant og personalet stå klar til at give dig og dine deltagere gode madoplevelser og en unik udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro.

Læs mere om vores restaurant og gastronomi her.

Sådan vælger du de rette mødefaciliteter til dit arrangement

Hos Trinity Hotel og Konference tilbyder vi mange forskellige konferencefaciliteter. Her kan du nyde godt af det veludstyrede auditorium, de kreative grupperum og lyse plenumlokaler med udsigt til naturen.

Vi har mulighed for opstilling i forskellige bordformationer, der sikrer den perfekte ramme for enhver messe, konference eller møde.

Auditorium

Det store auditorium kan rumme 212 deltagere i trappeform, hvilket gør det til vores største lokale. Trappen rundt om foredragsholderen sikrer et optimalt udsyn for alle deltagere. Auditoriet har fremragende akustik og et effektivt klimaanlæg, der sikrer en behagelig rumtemperatur uanset årstid.

Auditoriet er udstyret med professionelt AV- og lydudstyr. Herfra kan foredragsholderen holde produktdemonstrationer eller live streame til online deltagere, der måtte befinde sig andre steder i verden.

Grupperum

Vores grupperum, også kaldet mødelokaler, er mindre lokaler, der kan rumme møder op til 20-25 deltagere. Vi har skabt dem med udgangspunkt i moderne læringsstile, så deltagerne oplever deres kreativitet flyde. Der er plads til udvikling og samarbejde på tværs af rummet.

Har du specifikke ønsker til bordopstilling eller breakout rooms? Vi kan ofte imødekomme de fleste forespørgsler.

Plenumlokaler

Vores plenumlokaler, også kaldet konferencelokaler, varierer i størrelse. De fleksible lokaler kan indrettes efter jeres ønsker. De er alle lyse og har godt lysindfald eller mulighed for mørklægning. De fleste af Trinitys plenumlokaler har direkte adgang til naturen, så deltagerne kan trække frisk luft mellem de mange spændende oplæg.

Restauranten

Restauranten er naturligvis ikke et mødelokale, men det er et fantastisk sted at holde fest, hvad enten det er årsfesten, den årlige firmajulefrokost eller andre festlige firmaarrangementer. Hos Trinity Hotel og Konference kan du booke hele restauranten, hvis der skal skabes unikke oplevelser for medarbejderne.

Vi kan stolt prale af den smukke udsigt over Lillebælt – den er ud over det sædvanlige.

Alle lokaler indeholder moderne AV-udstyr

Konferencefaciliteter inkluderer også moderne AV-udstyr. Da Corona lukkede Danmark ned, påbegyndte vi en modernisering af alle vores møde- og konferencelokaler. Mange af vores nye lokaler er opdateret med hensyn til udstyr. Det betyder, at du i alle ovenstående lokaler finder det nødvendige udstyr til at afholde alt fra messer til kurser.

Det er også det, der gør os til det helt rigtige sted at afholde mindre såvel som større konferencer.

Skal du afholde et kursus? Overvej et konferencecenter

Et konferencecenter er ikke kun til konferencer. Vi afholder med stor succes mange forskellige kurser hele året rundt. Med vores store mødelokaler, auditorium og mulighed for mindre grupperum har du rig mulighed for at afholde alle former for kurser.

Et konferencecenter har den fleksibilitet, at du kan samle alle i ét lokale eller starte samlet i auditoriet og derefter sende dem ud i mindre lokaler til gruppearbejde.

Med vores placering midt i Danmark, ikke langt fra Fredericia og Middelfart station, har vi den optimale placering til at samle kursusdeltagere fra hele landet.

Mulighederne er mange, og vi har faciliteterne til at håndtere dem hos Trinity Hotel og Konference.

Hvor ekstra er standard er lig med glade gæster

Gode faciliteter er noget, som vi er utroligt stolte af at kunne levere hver gang. Men noget, som du vil bemærke, når du besøger os, er den gode atmosfære, vi har. Vi er et hotel med ansatte, der hver dag møder ind og har lyst til at gøre en forskel for dit og virksomhedens arrangement. I restauranten møder du glade tjenere, der går ud over dine forventninger for at skabe en god oplevelse.

På gangene og ved mødelokalerne kan du benytte dig af vores gratis kaffe- og vandbar, der serverer god kaffe og te. Rygtet siger, at Pavilion 2 og 5 har de bedste kaffemaskiner – men det vil vi lade dig afgøre.

Send os din forespørgsel i dag, så vi kan komme i gang med at arrangere dit næste møde, messe, konference eller fest.

Når du har en forespørgsel vedrørende et arrangement, specielle ønsker til dit næste møde eller vores faciliteter, gør vi en dyd ud af at levere personlig rådgivning. Som mødeleder eller mødeplanlægger kan du forvente at have den samme kontaktperson hos Trinity Hotel og Konference.

Vi er din arrangør af alle former for firmaarrangementer, hvilket giver dig tryghed, uanset om du gør det her fuldtid eller har fået opgaven på dit bord. Du er altså i trygge hænder, når du booker dit møde eller konference hos os, da vores dygtige konferencekoordinatorer står klar til at hjælpe dig hele vejen med alt det praktiske og de særlige ønsker.

Skal vi arrangere dit næste firmaevent i et af Jyllands største konferencecentre?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 82 27 17 10 eller sende en mail til konf@trinity.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.