Kontakt

Kontakt- og ruteoplysninger på Trinity

Trinity – i hjertet af Danmark

På Trinity driver vi hotel og skaber møder med hjertet. Derfor er det også helt naturligt, at vi er geografisk placeret lige i hjertet af Danmark. Uanset, om I kommer fra København eller Aalborg, er der lige langt til Trinity. Vi ligger tæt på motorvejen og tilbyder 280 gratis parkeringspladser.

Kontaktoplysninger:

Trinity Hotel & Konference Center A/S
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
T: +45 82 27 17 17
F: +45 82 27 17 27
Kontakt/contact: rec@trinity.dk

Økonomi/finance: regnskab@trinity.dk
CVR nr.: 12 81 29 30

Sådan finder du vej til Trinity - klik her!

Sådan finder du Trinity

Trinity ligger i hjertet af Danmark, så det er nemt at komme hertil.
Vi ligger tæt ved motorvejen, samt tæt ved offentlig transport.

FRA ØST

Kør over den gamle Lillebæltsbro. Drej til venstre ca. 500 m efter broen, ind ad Gl. Færgevej, og du er ved Trinity. Eller kør af motorvejen ved afkørsel 59 Fredericia/Snoghøj. Drej til venstre i lyskrydset, kør ligeud i de næste to lyskryds, følg vejen rundt og til højre i det næste lyskryds. Kør af Kolding Landevej forbi Trinity og kør så til venstre ved første vej ad Gl. Færgevej.

FRA VEST

Drej fra motorvejen E 20 ved sidste afkørsel før Lillebæltsbroen, nr. 59. Fredericia/Snoghøj. Drej til venstre i lyskrydset, følg vejen rundt og til højre i det næste lyskryds. Kør af Kolding Landevej forbi Trinity og kør så til venstre ved første vej ad Gl. Færgevej.

MED TOG

Trinity ligger midt mellem Fredericia eller Middelfart Banegård (afstand ca. 7 km.). Herfra med taxa eller bus.

MED BUS

Fra Fredericia Banegård linie 3 mod Vejrmosegårdsallé. På hverdage er der om formiddagen tre afgange i timen mod Trinity, om eftermiddage to afgange – det samme fra Trinity mod Fredericia. Der er busstoppested lige ved Trinity. Fra Kolding eller Middelfart kører linie 410. Stå af ved Snoghøj Folkehøjskole. Linie 410 kører mellem Kolding og Middelfart og standser på busholdepladsen ved Vejrmosegårds Allé. Bustiderne kan oplyses af receptionen.

MED FLY

Fra Billund: Rute 737, Ekspresbussen Billund-Odense til motorvejsafkørsel 58 ved Middelfart. Herfra med taxa. Forudbestilling er nødvendig på tlf. 75 50 68 16. Eller med rutebil 912 eller lufthavnsbus til Vejle. Herfra med tog til Fredericia.