Restaurant Lillebælt

Panorama-restaurant med fokus på gastronomi, læring og ernæring

Trinity’s Restaurant Lillebælt – stemningsfuld gastronomi

Restaurant Lillebælt er Trinity’s hotel- og konferencerestaurant. Det er her, den store morgenbuffet serveres om morgenen, frokostbuffeten står klar til møde- og konferencegæster ved middagstid, – frokostbuffet’en som iøvrigt kan tilkøbes for hotelgæster, forretningsfolk og alle andre, som ønsker at nyde en lækker frokost med et stort udvalg af lækkerier skabt af gode råvarer. Om aftenen benyttes restauranten til opholdgæster med menu samt møde- og konferencegæster der overnatter.

Restaurant Lillebælt fungerer også som eventrestaurant, hvor DinnerKoncerter, WineDinners, vores højtidsfejringer samt gourmetevents, som f.eks. fisk- og skaldyrsaften og vildtaften, oftest afholdes.

 

MIDDAG FOR TO ELLER FLERE TIL FEST

Saml familien, vennerne eller medarbejderne til den store fest. Hos Trinity er dit selskab i trygge og professionelle hænder, der følger alle detaljer til dørs.
I vores restaurant er der plads til helt op mod 300 spisende gæster, men vi kan også indrette stemningsfulde omgivelser til mindre selskaber.
Menuen sammensætter du sammen med vores kokke, som gerne kommer med forslag til spændende gastronomi og velkomponerede retter, der matcher anledningen og årstiden.

Restaurant Lillebælt

Lækker menu på Restaurant Lillebælt

Panoramaudsigt og gastronomi under samme tag

Trinity Restaurant er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Vores kokke arbejder ud fra det moderne nordiske køkken, lækker, energigivende og ernæringsrigtig mad tilberedt af årstidens friske råvarer og efter fagets bedste traditioner.

 

UDSIGTEN

Restauranten ligger med panoramaudsigt til Lillebælt og er indrettet, så den både kan rumme det store selskab og den intime gruppe, uden at det går ud over stemningen og hyggen.

 

VELASSORTERET VINKORT

Til den gastronomiske oplevelse tilbydes et velassorteret vinkort og et stort udvalg af specialøl.

Konference restaurant med plads til 300 gæster

Trinitys panoramarestaurant har plads til 300 spisende gæster.
Langs væggen i den nuværende café er der en flytbar vægsofa med borde, der kan skubbes sammen, hvis man er en stor gruppe, men som normalt vil være inddelt i to-personers-grupperinger.
Nøgleordene for restauranten er hygge, intimitet, plads og individualitet. Derfor er den inddelt i forskellige afsnit både vha. stofafskærmninger fra loft til gulv, men også i møbleringen, der består af lange borde, runde borde og mindre firemands-borde.
Madoplevelsen højnes visuelt som praktisk ved de specielle konstruerede buffet-borde med integrerede varmeplader – og alt efter antallet af gæster vil de blive placeret i området, så man sjældent oplever kø.
Det giver et overblik over dagens menu på et øjeblik samt ro og tid til at nyde maden og pausen.

 

GASTRONOMI

Trinity er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Vores dygtige kokke arbejder ud fra fagets bedste traditioner.
Hver dag serveres velkomponerede retter med udgangspunkt ikke alene i årstidens friske råvarer, men også i et formuleret gastronomisk koncept, der bygger bro mellem gastronomi, læring og ernæring.

Restaurant til møder og konferencer

Henvend dig i receptionen for at bestille bord i restauranten, hvor vi kan tilbyde dagens frokost-/konferencebuffét eller konferencedinner/buffet eller du kan vælge at prøve vores a la carte restaurant brasserie G.
Har du specielle ønsker, f.eks. i forbindelse med diabetes, allergi eller vegetar, opfylder vi gerne disse.