Møde & konference

med værtskab i særklasse

MØDE OG KONFERENCE MED SUCCES

Et møde eller en konference er en investering, og vi ved, hvor afgørende det er, at du får et godt afkast. Derfor kan trygt placere dit møde og konference på Trinity.

Møde og konferencepakker med fleksibilitet

Vi har gjort det let og enkelt for dig – og sammensat en række mødepakker, som kan skabe rammerne for f.eks. formiddagsmøde, gå-hjem møder, teambuilding, firmaarrangementer, heldagsmøder, møder over flere dage, etc.

Dagsmøde pakker – se oversigt her →

Døgnmøde pakker – se oversigt her →

Husk! På Trinity er vi altid fleksible, både hvad angår lokaler, men også på møde- og konferenceudstyr samt eventuelle aktiviteter. Vi skræddersyr gerne mødepakker som tilpasses dine specifikke behov – du skal blot kontakte en af vores mødekoordinatorer.

MØDEFACILITETER

Lyse og imødekommende mødelokaler og faciliteter til ethvert formål, uanset om I er 2 eller 212 deltagere. De fleste med udsigt til Lillebælt.

Hos Trinity får du altid:

  • Fast mødekoordinator – der yder gratis mødeplanlægning og rådgivning
  • Projektor eller storskærm i mødelokalet
  • Standard AV-udstyr
  • Teknisk assistance
  • Mulighed for overnatning i forbindelse med møde

AUDITORIUM TIL DE STORE EVENTS

Leder du efter et sted til afholdelse af store events, kongres, årsmøde eller foredrag råder Trinity over et auditorium med plads til 212 personer, udstyret med seneste AV-udstyr og klapbord ud for hver enkelt deltager, så notater og kaffe ikke er noget problem. Vi har også mulighed for at koble vores mødelokaler sammen som HYBRIDMØDE og kan i huset afvikle møder med over 750 personer.

SE OG SAMMENLIGN MØDELOKALER

Få det hurtige overblik over vore mødelokaler, hvor du kan se muligheder ved forskellige bordopstillinger, etc. Husk at du altid kan få rådgivning om, hvilke opsætninger der virker bedst i forhold til dit arrangement.

Se og sammenlign mødelokaler her →

MAD TIL MØDE & KONFERENCE

Glade kokke med de rette råvarer laver god mad! Vi sørger selvfølgelig for, at der er et rigt udvalg på frokostbuffet’en af både energi- og brainboost retter og salater, men vi sørger også for at du ikke går forgæves efter klassikerne som lun fiskefilet, sild, tarteletter i ny og næ, samt ost og kage. Det særlige ved Trinity er, at vi har vores eget bageri og konditori. Det betyder friskbagt kage og brød fra stenovn hver eneste dag.

Trinity er certificeret med Det Økologiske Spisemærke i Bronze, hvilket betyder op til 60% økologi. Velbekomme.

Læs mere om Restaurant Lillebælt  →

Møde & konference

AKTIVITETER TIL DIT MØDE & KONFERENCE

Al forskning viser, at det er vigtigt for en god læringsproces, at vi bliver involveret i mødet eller konferencen. Trinity’s mødekoordinatorer er eksperter på aktiv involvering, og vi har en masse spændende muligheder, både til at putte ind i mødet (på Trinity) og til aktiviteter ud af huset i de naturskønne omgivelser der omkrandser Trinity.

Aktiviteter ind i mødet?

Vore aktiviteter kan være små og simple eller mere avancerede. Fælles for dem er, at du får en komplet løsning, hvor der er tænkt på hver en detalje, så det ikke betyder mere arbejde for dig. Forskning viser også, at vores hjerne står af efter blot 20-30 minutters envejskommunikation. Derfor kan små pauser eller energizers med fordel anvendes – også i store informationsmøder.

Mødet ud til aktiviteter?

Vi har et kæmpe udbud af spændende aktiviteter og inspiration som kan afholdes på Trinity’s store parkområde eller som befinder sig i lokalområdet. Vore mødekoordinatorer kan hjælpe med, hvad der giver særlig god mening og værdi for jeres møde.

Læs mere om aktiviteter ved Lillebælt  →

Ring på +45 82271700 eller mail på konf@trinity.dk allerede i dag
og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med, at dit næste arrangement bliver en succes.